хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Енергоефективний компактний будинок

Ecocapsule - энергоэффективный компактный дом: Компактные дома, доступное жилье, микропространства, префаб дома.   Ecocapsule - энергоэффективный компактный дом: Компактные дома, доступное жилье, микропространства, префаб дома.

У Бартіславі спроектований повністю автономний компактний будинок у формі яйця, або може підводного човна. Адже саме на човнах люди привчаються організовувати свій побут на невеликому просторі. Цей будинок використовує автономні джерела енергії, має компактний об'єм, комфорт теплої постелі, водопровід і гарячу їжу

Проектувальники з Nice Architects стверджують, що Екокапсула «оснащена всім істотним, необхідним для комфортного тривалого перебування без необхідності підзарядки або повторних поставок».
Тут є всі зручності: компактна кухня, ванна кімната з туалетом і душем.
Ecocapsule - энергоэффективный компактный дом: Компактные дома, доступное жилье, микропространства, префаб дома.
Площа яйця - 8м2, є розсувне ліжко і багато місць для зберігання речей. Дах капсули оснащено сонячною панеллю 2,6 м.кв. та вітрової турбіною 750 Ватт, які живлять акумуляторну батарею на 4200 Wh. Форма якимось чином оптимізована для збору дощової води, яку потім фільтрують для використання
 

Ecocapsule - энергоэффективный компактный дом: Компактные дома, доступное жилье, микропространства, префаб дома.

Проектувальники стверджують, що така капсула має ряд корисних відмінностей:
Ecocapsule - це портативний будинок в якому ви отримаєте неперевершений досвід, з його величезними можливостями тривалого життя поза мережею в будь-якій точці світу. Екокапсула підходить для різних цілей:  незалежної дослідницької станції, або туристичного притулку або гуманітарного центру.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/energoefektivnij-kompaktnij-budinok/

0

Коментарі