Мировая общественность следит за делом Тимошенко !

Премьер-министр Канады Стивен Харпер внимательно следит за развитием судебного процесса в отношении лидера оппозиции  Украины Юлии Тимошенко.  Об этом мне заявил посол Канады в Украине Даниэль Карон.

«Мой премьер-министр, премьер-министр Канады Стивен Харпер попросил меня сообщать каждый день о том, что происходит именно здесь (в Печерском райсуде Киева.). Министр иностранных дел, как только в Оттаве наступит утро, ждет моего звонка с информацией о том, что здесь происходит, чтобы лично изложить ситуацию прьемер-министру …», - сказал дипломат.

Даниэль  Карон сказал, что Канада очень обеспокоена ситуацией с уголовными делами против представителей оппозиции в Украине.

Как надо разваливать политические репрессии …

Лидер оппозиции Юлия Тимошенко считает, что объявление перерыва в заседании Печерного "суда"  … до 27 сентября свидетельствует о том, что дело против нее провалилось на международном уровне … это признали и сами "спецы"  мозговых центров олигархов … в частности они сказали -  «К сожалению мы, это дело проиграли !!! …»

«Я думаю, что ситуация с сфальсифицированным делом зашла в тупик», - сказала Тимошенко, …  после объявления о перерыве.

При этом,  лидер оппозиции Юлия Тимошенко подчеркнула, что в ее действиях нет состава преступления !!!  Наоборот,  именно  она  спасла  народы  Европы и  Украины  от замерзания  зимой  2009 года !!!

 По словам Тимошенко, она не совершала противоправных действий, и потому дело полностью сфальсифицированное, по приказу зека-презика баньдюковича !!!

 «Это маленькая победа, показывающая всему миру,  как надо разваливать  политические репрессии … », - подытожила Юлия Тимошенко.

НЕТ !!!, - антинародной пенсионной реформе !!!

Наталия Королевская подготовила обращение в Конституционный Суд Украины с требованием признать закон о пенсионной реформе неконституционным !!!

 «Закон не гарантирует людям справедливого начисления пенсий, нет гарантий со стороны государства, что люди будут получать законную пенсию, которую они заработали !!! Я подготовила обращение в Конституционный Суд, и его подписали депутаты ВР, - сообщила Наталия Королевская.

Наталия  Королевская также инициировала сбор подписей граждан Украины с требованием отменить пенсионную реформу как антинародную и антиконституционную.

Напомнию  что  9 сентября 2011 года президент Украины Виктор Баньдюкович подписал закон «О мерах по законодательному обеспечению реформирования пенсионной системы».

Закон вступит в силу с 1 октября 2011 года !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Данным законом пенсионный возраст для женщин повышен до 60 лет ??????????, страховой стаж повышен до 30 лет для женщин ???????????  и до 35 – для мужчин ?????????.

Пенсионный возраст мужчин-госслужащих повышен до 62 лет ???????

 Размер максимальной пенсии для лиц, утративших трудоспособность, ограничивается на уровне 7640 гривен ???

Также закон уменьшает с 90% до 80% заработную плату для начисления пенсий госслужащим ???

 Также законом предусмотрено создание частных пенсионных фондов  олигархами ???

Так кто же у нас «сидит» … в ВР !!!?????????????????

Арсений Яценюк зарегистрировал в парламенте законопроект «О внесении изменений в некоторые законодательные акты (относительно введения ответственности за нарушение порядка персонального голосования народными депутатами)» 

В данном документе Арсений Яценюк предложил дополнить ст. 365 Уголовного кодекса /«превышение власти или служебных полномочий»/ положением о том, что использование карточки другого депутата должно караться лишением свободы на срок от пяти до семи лет с запретом занимать определенныедолжности или заниматься определенной деятельностью до пяти лет !!!

На протяжении последнего времени для поддержки того или иного законопроекта провластного бандитского большинства при отсутствии необходимого количества голосов в ВР имеет место бандитская технология передачи личных карточек для голосования другим депутатам /или их дубликатов !!! -  а  это криминально наказуемое преступление !!!/. 

На сегодняшний день законодательство не предусматривает ??? ответственности за использование карточки другого народного депутата.

Напомню, Арсений  Яценюк не впервые пытается добиться установления ответственности за нарушения, допускаемые его «коллегами-баньдюганами» по парламенту при принятии решений - ... аналогичный по названию и сути законопроект был зарегистрирован им еще 8 февраля. Однако 20 апреля - в один из «дней оппозиции» - за включение документа в повестку дня сессии проголосоваловсего 79 депутатов  ???!!!   

Члены большинства "депутатов"  ВР полагают, что  законопроект также не будет принят ???????????

Так кто же у нас «сидит»  в ВР !!!????????????????? 

Северінсен не бачить підстав для утримання Тимошенко під арештом

Екс-доповідач ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен побувала на засіданні Печерного районного "суду" Києва, де розглядають справу Тимошенко  про спасіння  народів України та Европи від замерзання в 2009 році.

Пані Северінсен висловила здивування та занепокоєння тим, як відбувається так званий судовий процес.

Ханне Северінсен нагадала, що Україна як член Ради Європи ратифікувала конвенцію по захисту прав людини. Відтак, вона повинна діяти відповідним чином і поважати принципи, які закріплені в цих конвенціях і є основоположними для Ради Європи.

Також, пані Северінсен не бачить жодних підстав для утримання Тимошенко під арештом.

Нагадаю, що на останньому засіданні суддя Родіон Кірєєв без будь якої причини вигнав із засідання двох народних депутатів.

Переслідування активних патріотів Україні продовжуються !!!

Ми, громадяни України вимагаємо припинити судилище над громадянкою Галиною Швидкою, яка в день незалежності, на знак протесту проти політичних репресій відрізала прізвище  зека-презіка /а потрібно було відрізувати йому щось  інше/ від стрічки на вінку від  напису  "Тарасу Шевченку від Віктора Януковича".

Слідчі НКВД намагалися видавити з жінки версію, ніби то вона зрізувала стрічку на сувенір ???  на добру пам'ять про президента ???,  . проте Галина Швидка,  будучи справжньою українкою  принципово наполягала і наполягає  на тому, що свій вчинок зробила свідомо !!!.  на знак протесту проти бандитської політики Януковича !!!.

Злочинна  міліція в підкупному суді стверджує ніби  то вінок належав і належить Януковичу  /за наші гроші  ??? - це вінок українського НАРОДУ !!!/,  . і таким чином громадянка Швидка пошкодила  його  особисте  майно ???  /а те що він вкрав у народу України Межигіря  … ????/

Нас громадян України дивує і обурює та поспішність з якою здійснюється  це судилище над справжньою українкою  Галиною Швидкою.   В той же час, куди дівається оперативність судів і суддів, коли йдеться про наругу, яку ПРдуны здійснюють в Харкові над державним прапором України ???

Ми  заявляємо,  що будемо надавати моральну і юридичну підтримку Швидкій  і  вимагаємо  "припинити ганебне судилище над свідомою громадянкою України,  яка скористалася своїм конституційним правом на протест     і  зробила вчинок гідний  справжньої  УКРАЇНКИ !!!.

Щоб підтримати цю мужню жінку до суду прибули  народні депутати  Юрій Одарченко і Сергій Сас  для захисту Галини Швидкої !!!

Друзі,  не  будьмо осторонь !!!  Захистимо  чесну українку  від  політичних переслідувань !!! 

Десять принципів лідера опозиції Юлії Тимошенко !!!

1. Українська держава – це результат і продукт самовизначення українського народу. Тому повага і державний захист усіх культурних та історичних надбань українського народу є святим обов’язком усіх відповідальних політиків в Україні !!! До цих надбань українського народу належать його мова, культура, традиції, пам’ять про національних героїв та всі визвольні рухи, що ставили за мету незалежність України, свободу людини і соціальну справедливість. Це – ті цінності, які впродовж сторіч утверджував український народ на власній землі.

2. Державний суверенітет і територіальна цілісність України є недоторканими. Будь-які зазіхання на право України здійснювати повний контроль на всій території держави та спроби втручатися у наші внутрішні справи повинні отримувати негайну і категоричну відсіч. Положення Конституції про відсутність  іноземних військових баз на території України є нормою прямої дії, яку політики повинні не обговорювати, а беззаперечно виконувати – і слідкувати за її дотриманням усіма доступними їм засобами.

3. Свобода слова та свобода переконань, вільна конкуренція ідей і програм, освіта є запорукою духовного і морального здоров’я нашого суспільства, сили і дієвості нашої держави. Український народ і український  громадянин не повинен жертвувати своєю свободою на користь вождів, партій чи державного апарату.

4. У зовнішній політиці ми приймаємо критерії «європейського»  вибору  України, що реалізовується на основі національної гідності, прагматизму і взаємної поваги.

5. Спільними мовами на території України мають бути українська, польська, венгерська, російська, та інші.  Спільна мова потрібна людям для того, щоб розуміти один одного. Коли ми спілкуємося між собою на побутовому рівні, то таке взаєморозуміння можливе лише  при знанні багатьох мов. Але тоді, коли справа торкається управління державою, судочинства, науки, політики, українська спільнота повинна мати  єдину мову  -  мову державну і такою мовою є українська мова.

6. Наші внутрішні регіональні, культурні та мовні відмінності – це не привід для конфліктів ідентичностей, а ресурс нашого зростання і взаємного збагачення. Культурне багатоманіття є дуже сприятливим чинником для творення сильної і гармонійної української політичної нації, що входить в коло європейської цивілізації на правах її органічної і рівноправної складової частини. Тому слід популяризувати свою ідентичність в світі.

7. Вся державна система мусить бути сконструйована та підлаштована під головну мету – виконання  правил та порядків, які дають кожному громадянину України повністю реалізувати свій потенціал, свої можливості, свою персональну місію у своїй власній країні – країні Україна.

8. Основною перешкодою для оздоровлення українського суспільства, політики та економіки є сьогодні диктатура бандитської олігократії, що діє в Україні. За допомогою грошей /підкуп ГПУ. МВД, судів, ЦВК, тощо/, підконтрольних мас-медіа і прямого насильства, що прикривається правоохоронною системою, цей монстр душить усе живе й незалежне. Олігократія перетворила на своїх рабів і прислужників не лише мільйони робітників, селян, але й інтелігенцію, політиків, державних службовців. Тому першочерговим політичним завданням є повалення диктатури олігократії. Це означає – силовими методами /збройною боротьбою/ прибрати її представників з органів влади, обмежити їх вплив на мас-медіа, забезпечити відкритість і громадський контроль їхньої діяльності, припинити розподіл державної власності між представниками олігархії, примусити їх жити і працювати по законам єдиним для всіх підприємців, повернути вкрадене та незаконно привласнене.

9. Інструмент, за допомогою якого олігархія править країною – це тотальна корупція  і  вседозволеність. На корупційному податку багатіють десяток мафіозних родин, на ньому живе продажна армія чиновників, правоохоронців, суддів, політиків та обслуговуючий їх кримінал. Усі інші громадяни в нашій країні є рабами і платниками цього ганебного корупційного податку. Ми повинні збудувати іншу Україну – Україну без корупції /закон єдиний для всіх/. Для цього нам потрібно дотримуватися усім суспільством прозорих й справедливих наших законів, привести з молодих в органи влади порядних і професійних управлінців, а також  здолати силу совкової звички,  пробудити свідомість мільйонів людей, жорстко карати тих які звикли давати і особливо тих які звикли брати хабарі.

10. Влада Януковича створила, централізувала та взяла під контроль існуючі грошові корупційні  потоки, вона з них живиться вона на них  тримається, ними вона живиться  … і  заради їх збереження піде на будь-які злочини. Бо  ліквідація тотальної корупції – це смерть усім баньдюковичам !!! Тому для всіх порядних людей в Україні постає вибір – або збройна боротьба, ... або шлях у рабське майбутнє для наших дітей.

Повалення режиму Баньдюковичів збройним  шляхом – це перша і невідкладна умова для реалізації усіх інших принципів оздоровлення українського суспільства і національного розвитку України !!!

Юля змогла пронести у свою камеру Український прапор !!!

Опозиційні сили України повинні об'єднатися і докласти усіх зусиль для зміни всіма доступніми методами і  шляхами  бандитської  влади  на чолі із зеком-презіком Вітьком Баньдюковичем !!!   Про це говориться в
заяві лідера опозиції України Юлії Тимошенко, зачитаному  на мітингу 20-ти річчя проголошення  Незалежності  України,   її заступником по партії Олександром Турчиновим  /саме за ці дії діюча бандитська влада і ухвалила здійснити арешт Турчинова …???!!!/.

"Опозиція повинна зробити усе для скидання встановленої в Україні бандитської диктатури олігархократії, .  -  які щороку обкрадають український народ на 25 млрд. доларів і усі гроші перераховують на офшорні рахунки не вкладаючи в економіку України ні копієчки !!!""- пише Юля, і вона ще досі  перебуває під арештом !!!.

Юля Тимошенко вважає, що "саме такий бандитський режим існує зараз в країні внаслідок фінансування його кримінальними структурами що мають величезні гроші вкрадені  у  українського  народу за  усі  20 
років  свого  бандитського правління   і використовує пряме насильство для реалізації своїх меркантильних інтересів  і  далі  . Цьому  "беспределу"  треба  покласти край !!"!.

У своїй заяві вона заявила про необхідність припинити "розподіл" /дерибан/ державної власності, ."повернути усе вкрадене  у  народу України,  незаконно присвоєне  внаслідок корупції чиновників від влади, .".

Тимошенко переконана, що єдиною державною мовою в країні має бути тільки українська мова, .  вона вказала на необхідність для усіх політиків дотримуватися положень Конституції про заборону розміщення іноземних військових баз на території України   європейського вибору Україна  . і забезпечення свободи слова в Україні, яка зараз взагалі не існує, тому що усі без виключення засоби масової інформації належать злодіям-олігархам !!!.

Тимошенко, незважаючи на усі найсуворіші заходи, змогла пронести у свою камеру в Лук'янівському СІЗО
Український прапор. "Її серце разом з нашими серцями вона з нами святкує цей день", - заявив Турчинов !!!

P.S.: . " бандитська влада планує  найближчим  часом заарештувати першого заступника лідера опозиції  … Олександра Турчинова".  -  Володимир Арьєв (зі слів інформатора, працюючого в  СБУ, …)

Амбіції і жадібність переважили відповідальність за державу!

Брехун екс-презік Віктор Ющенко та злодії від газу  Фірташ  та Бойко  повинні  відповісти за свідоме  «створення»  газової війни  з  Росією  та  підписання газових  контрактів у  2009 році.

Відповідаючи на питання,  чи може провина за розв’язання газової війни з Росією в 2009 року лягати на  Віктора Ющенка, депутат ВР  Мартиненко  однозначно заявив: "Абсолютно може.  Я  знаю, що є  безпосередньо  саме  його  вина  в цій справі", -  сказав депутат.

"Згадайте:  перше, -  створення  ним /під  диктовку  Фірташа і Бойка/  страшного конфлікту з  Росією,     з непрогнузуємими  наслідками  для  Європи /слава  Богу,  що  Тимошенко   вдалося  загасити  цю   війну !!!/.   Друге,  -   він  разом  з Фірташем  та  Бойком є посередником  постачання  газу /через  фірму РосУкрЕнерго/.   Третє, -  Віктор Андрійович,  свідомо "не звертав" уваги на це питання, перекладаючи вирішення  його  на плечі  Тимошенко … .  І робив усе можливе, щоб будь-який контракт з  Росією не був  підписаний" - відмітив Мартиненко.

"В Печерському  суді свідки говорили, що він свідомо відкликав Дубину, коли у кінці 2008 року Україна могла  отримати  ціну  набагато нижчу.  Ющенко  зробив   усе  можливе,  щоб  Україна  цієї низької  ціни  не  мала,  а  щоб   і  надалі  у схемі  була  корупційна компанія  РосУкрЕнерго !!!",   - уточнив він.

На думку депутата, Ющенка "зобов’язаний правдиво свідчити з цих питань в суді,  і його відповідальність є найбезпосереднішою !!!".

"Дякуючи  Ющенку ми отримали саме  такий газовий контракт.  …Амбіції і  жадібність  нашого екс-президента переважили відповідальність за державу!!!", - заявив Мартиненко.

Уряд нагло і свідомо порушує законодавство України !!!

Уряд опублікував постанову, якою обмежується соціальні виплати. Найістотніше це торкнулося пенсій інвалідів-учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, осіб, що втратили годувальника і дітей-інвалідів … ???

Законом "Про статус і соціальний захист громадян, постраждалих в результаті Чорнобильської катастрофи" пенсії мають бути встановлені на рівні 110-220% прожиткового мінімуму для непрацездатних. Але постанова ??? закріплює розміри пенсій в 600-1200 грн. ??? , що на 240-480 грн. менше,  ніж прописано в законодавстві ???

 Пенсія дітей-інвалідів повинна складати 70% прожиткового мінімуму, але вона тепер встановлена у розмірі 380 грн.  ??? замість законнихх 534,8 грн., … ???

Зміни торкаються  і пенсійних виплат  дітям війни. Надбавка складе 49,8 грн., хоча закон передбачає 25% прожиткового мінімуму – тобто 191 грн. Постанова діятиме постійно !!!

ВИСНОВОК:  так олігархам-бандитам, які обкрадають український народ, можна списати борги у 25 млрд. грн.. ,  … а  пенсіонерам, які і так бідують, законну пенсію отримувати вже не можна ???  Оце так  -  БУДЕМ ЖИТИ КРАЩЕ ВЖЕ СЬОГОДНІ !!!

В  якій ж  державі  ми  живем !!! ??? 


29%, 10 голосів

63%, 22 голоси

3%, 1 голос

3%, 1 голос

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.