хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Віра, надія, звіздєц або роздуми про граблі

  • 11.06.11, 15:15
Хто не прагне кращого, той деградує - одна з улюблених цитат. Але, на мою думку, керуватись цією цитатою можна не у всіх випадках. Давайте розглянемо випадок, який напряму хочу пов"язати з назвою нотатки. Граблі!!! Граблі - найпопулярніший "інструмент" майже кожної особистості, яка хоч щось робить крім втикання в телевізор чи інтернету. Відповідно, кожен хто щось робить, інколи робить з помилками. Інколи ті помилки щосили б"ють в чоло або по іншому гордому місці. Граблі - сцуко злосна штука. Граблі - витвір моральної інженерії. Коли раз дістав в чоло, обов"язково треба декільки разів то саме повторити щоб вже боліло. Такі ми є! :)  
"Розумний вчиться на чужих помилках, дурний - на своїх" - в цьому випадку я, швидше за все, дибіл. Кожен раз мушу на своїх вчитись :) буває. діагноз.  
Дуже часто граблі бувають в стосунках між людьми. А особливо там, де в стосунках є любов або її прояви. Часто думаєш. Нафіга воно мені треба, такі граблі, такі моменти. І потім знову думаєш - "А я, зараза, люблю..." і понеслось по-новій. Бігом по тих самих граблях. Думаю, що якщо вже в стосунках з"являються "граблі" то треба брати до рук лопату і вміло нею рити яму тим стосункам. Ще є прояви здорової самокритики і самооцінки, що приводить до зміни людей в кращу сторону. Але мені зустрічалось таке вкрай рідко, тому опущу будь-які розмови на цю тему:)... чому не ЛЮБОВ а П*ЗДЄЦ??  Старався підібрати слово.. нажаль не виходить. Тої любові є вагон варіантів. Взаємна, не взаємна, по розрахунку, взагалі буває і фальшива.)) і попробуй зрозумій що ти не "лох"))) Ррр!))) аж злість бере)) і відразу собі уявивив свої граблі!)) як сказав мій друг - " треба женитися ) .. бо інакше вся молодість піде хз на кого і без толку )) .. а на старість вже ніхто не захоче )))"   
раз женишся і будеш мати офігенно здорові граблі з штампом в паспорті, або пощастить, і будеш вберігати вже своїх спиногризів від маленьких граблів :))) 

присвячую цю позитивну нотатку всім тим, хто має "свої граблі" =)))) 
2

Коментарі

Гість: Тінуська

123.07.11, 06:39

У мене граблі є - я завжди зникаю. Уникаю стосунків... А лицарів, моїх лицарів, для мене... якось. напевно, не запланували. Напевно, це і є мої граблі. Щасти Вам!

    223.07.11, 14:39Відповідь на 1 від Гість: Тінуська

    Вельми вдячний

      анонім

      323.07.11, 18:19Відповідь на 1 від Гість: Тінуська

      А лицарів, моїх лицарів, для мене... якось. напевно, не запланували
      Може просто, причина в тому, що як тільки лицарі зявляються, ви:

      я завжди зникаю.

        424.07.11, 01:07Відповідь на 3 від анонім

        Цікава думка)

          Гість: Тінуська

          524.07.11, 01:12Відповідь на 3 від анонім

          А лицарів, моїх лицарів, для мене... якось. напевно, не запланували Може просто, причина в тому, що як тільки лицарі зявляються, ви:

          я завжди зникаю.
          І правльно роблю. Навіщо мені "заплановані лицарі"?

            Гість: Тінуська

            624.07.11, 01:13Відповідь на 4 від Arccosinus

            Не заперечую, однак така ж безвихідна...

              Гість: Тінуська

              724.07.11, 01:13Відповідь на 2 від Arccosinus

              Мені було що почитати на порталі українською мовою...

                Гість: Тінуська

                824.07.11, 01:20Відповідь на 3 від анонім

                Може станемо друзями?

                  анонім

                  924.07.11, 09:59Відповідь на 8 від Гість: Тінуська