Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Торгівля собою чи своїм розвитком

  • 21.02.12, 23:15
Дивлячись на старше покоління, почав задумуватись... Чому, коли я прогріваю на роботу, то на подвір"ї стандартної ще радянської багатоповерхівки подвір"я прибирає старенька бабуся років 70-ти?. Чому, коли я їду на роботу, то сніг з бордюрів і тротуарів зчищають пенсіонери, які на вигляд вже втомлені і явно з задоволенням відпочили б чи прогулялись парком з внуками? Купа питань  а відповідь криється десь вище.
Мені соромно... соромно, перш за все за себе. Я живу в цій країні і Я повинен робити щось, щоб мені тут жилось краще. Але давайте подумаєм чому ті люди працюють важкою працею щоб заробити копійчину на хліб і ліки.
Думаю, вони не з солодкого життя займаються "невдячним" ділом (хто не погоджується, уважно вислухаю). В такому випадку навіть якби хотів, то нема до кого звернутись. Більшість інстанцій корумпована і добитись якогось результату... до біса результат. Живем в такій країні...
Кожен з нас намагаєтсья якісно або хоч якось жити. А продукт, який підтримує життєдіяльність - це гроші. В сучасному суспільстві, щоб їх заробити, потрібно мати щось, що потрібно комусь іншому і той "хтось інший" готовий заплатити за "послуги". В даному випадку я виділив два випадки: "Торгівля собою" і "Торгівля своїм розвитком". Можливо це звучить дивно, але під першим варіантом маю на увазі не проституцію, хоча теж влучно підходить.. А припустимо професію бухгалтера. Якщо є особа, яка працює бухгалтером і вона має середні або вище середньго рівня знань у своїй професійній галузі, то та особа буде виступати в ролі замінимої ланки, тобто масовка, тушка, деталь - яка зношується і замінюється. Якщо не розвиватись, то роботодавець буде платити зп за "Людино-особу", яка виконує стандартні завдання. Якщо ж та особа почне докладати зусиль для саморозвитку, то зможе продати себе і свої послуги в рази вище. 
Оскільки в нашій країні є ринкова економіка, потрібно навчитись розвиватись і продавати свій розвиток а не себе. На мою думку, в такому разі підвищиться продуктивність і відповідно дохід громадян, які прагнуть мати більше, ніж життя від зарплати до зарплати. Тому, шановні, не лінуймось вчити мови, читати професійну літературу і більше приділяти часу саморозвитку в професійному напрямку ніж роботи на "олігархів". Думаю, результат Вас здивує.
1

Коментарі

Гість: lemka

121.02.12, 23:48

Ілюзія. Навіть "олігархам" потрібні зараз дурні, але "свої люди", і скрутять вони так, що в дупу себе поцілуєте. І ті, що їдуть звідсіля, можливо знаходять не такий світ інколи, але в основному, щоби жити десь там з відчуттям нерідної землі, ніж тут, але з тим самим відчуттям.

    221.02.12, 23:52

    Расслабься. В любой стране нужны крестьяне, купцы, жрецы и воины. Кастовость общества - условие его стабильного развития

      321.02.12, 23:54Відповідь на 1 від Гість: lemka

      Ілюзія. Навіть "олігархам" потрібні зараз дурні, але "свої люди", і скрутять вони так, що в дупу себе поцілуєте. І ті, що їдуть звідсіля, можливо знаходять не такий світ інколи, але в основному, щоби жити десь там з відчуттям нерідної землі, ніж тут, але з тим самим відчуттям.Частково знідний. Але є нюанс в тому, що ми вільні на стільки, на скільки ми хочемо бути вільними.
      Ну і є ще інший рушій - це закордон і їх менталітет, так само їхні "олігархи" тільки їх шапки іншим ликом литі. Себто всюди є багаті і бідні і всюди є розподіл, яким керують багаті. В даному випадку саморозвиток допомагає менше підпадати під вплив багатих, якщо людина є розмуною. А якщо вже так є, то олігарх готовий буде платити, щоб хтось виконував його роботу замість нього. а це вже не звичайний клерк.

        421.02.12, 23:55Відповідь на 2 від Cole Haan

        Расслабься. В любой стране нужны крестьяне, купцы, жрецы и воины. Кастовость общества - условие его стабильного развитияПоділ на касти був завжди і всюди) суть в тому, щоб не залишатись на одному рівні)

          Гість: lemka

          522.02.12, 00:02Відповідь на 3 від Arccosinus

          ІЧастково знідний. Але є нюанс в тому, що ми вільні на стільки, на скільки ми хочемо бути вільними.
          Ну і є ще інший рушій - це закордон і їх менталітет, так само їхні "олігархи" тільки їх шапки іншим ликом литі. Себто всюди є багаті і бідні і всюди є розподіл, яким керують багаті. В даному випадку саморозвиток допомагає менше підпадати під вплив багатих, якщо людина є розмуною. А якщо вже так є, то олігарх готовий буде платити, щоб хтось виконував його роботу замість нього. а це вже не звичайний клерк.[
          Хочу бути тим, ким є... Олігархи мені не цікаві, я з воїнів. Мої предки ще в 1905 році воювали і до 1905 р. І народ поганий - теж, бо я не зовсім найманець. Немає гірше, як працювати на дурня. Істина - єдиний керівник.

            622.02.12, 00:08Відповідь на 5 від Гість: lemka

            Істина - єдиний керівник. - А якщо той єдини Керівник - дурень?) в такому випадку потрібно будувати свой "маленький" мур. В мому випадку, живучи в Україні, де при владі 101% олігархів біля корита, достойної пенсії мені не світить. приходиться думати своїми мізками, щоб щось мати. І працювати на панів не хочу, але є купа способів заробити на хороше життя і без них)

              Гість: lemka

              722.02.12, 00:16Відповідь на 6 від Arccosinus

              Істина - єдиний керівник. - А якщо той єдини Керівник - дурень?) в такому випадку потрібно будувати свой "маленький" мур. В мому випадку, живучи в Україні, де при владі 101% олігархів біля корита, достойної пенсії мені не світить. приходиться думати своїми мізками, щоб щось мати. І працювати на панів не хочу, але є купа способів заробити на хороше життя і без них)
              Бог не може бути дурнем, він просто Істина. Є... Я теж намагаюся, бо не можу жити деінде...... тому мене і називають в ОУНр лелекою. Україна - сама краща, сама сама, сама, сама сама, сама... Господи, що я в ній знайшла!

                анонім

                829.02.12, 20:49

                Думаю, я теж тебе здивую. Не всіх цікавить багато грошей. Я, наприклад, вважаю свій особистий розвиток одним з головних пріоритетів, але мій розвиток роботи не стосується. Розвинений світогляд навіть при мінімальній пенсії принесе людині щастя, а світогляд західного типу завжди надією на фінансовий сурогат щастя триматиме людину в рабстві.