хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вчись поки молодий

  • 21.02.12, 22:35
...Обійдусь без ліричних вступів, віршів і оспівування всього хорошого і "не дуже", а перейду відразу до суті.
Суть така: декілька днів тому в мене з моїм приятелем зав"язалась розмова щодо повістки в армію. Благо вік вже підживає і університет ми обоє закінчили близько двох місяців тому. І ця розмова мене наштовхнула на роздуми про те - "Куди і як я можу потратити свій час, а саме 9 місяців, якщо відкошу від армії чи може якимось чудом буду непридатним". 
Отже, оскільки я працюю в ІТ-сфері, то приблизно за рік я зможу суттєво підвищити професійний рівень. Навіть більше того, зможу поглиблити свої знання з Англійської мови.
Варіант номер "2" - можу вивчити якусь іншу мову, до прикладу Італійську.. Давно хотів, та ніяк руки не доходять.. #читай - ЛІНОЩІ то ше та штука#
Варіант номер "3" - за той час в мене може народитись дитина, якщо вдало постараюсь цієї ночі. Ця подія буде мотивувати мене для підвищення професійного рівня щоб забезпечувати сім"ю і малого спиногриза. Себто виходить, що вже буде 2 пункти. Перший і третій)) Оскільки в такому випадку, часу буде обмаль то Італійська почекає)
Вельми привабливий і веселий варіант номер "4" - можна неспішучи заробляти гроші і тратити їх на всякі гулянки, подорожі, різноманітні забаганки чи навіть благодійність. Завдяки цьому буде що згадати, але може не буде що дітям розказати uhmylka

... і купа інших варіантів, кожен хай собі думає в міру своїх можливостей і глибини здорової фантазії.

А тепер трохи цифер і фактів. Припустимо, що молодий хлопець, приблизно років 22, щомісяця має дохід в 4000 грн. Нехай ця цифра не буде збільшуватись в продовж року за умови, що дохід буде стабільним. то за 12 місяців за допомогую калькулятора я порахував, що дохід складатиме 48000 грн, що в свою чергу рівне 6 тис. умовних одиниць. Це за умовою, якщо з тієї суми молодий чоловік нічого не буде витрачати.

А тепер включимо трохи уяви, і намалюєм собі терези. на одну сторону кладем 48 тис. грн. а на другу - рік служби в "доблесній" армії, після дембелю якої, молодий мужчина зможе.... не знаю що зможе, але про то трохи пізніше.
Отже терези - 48 тис грн і 12 місяців в армії.
Служба в армії - "апасна і трудна".. то якраз про нашу Українську армію. Декілька моїх знайомих, після повернення додому з лав Вояків розказували, як там морально давлять на людину. Можливо мужчина повинен відслужити Батьківщині, але не дідовщині і не генералам. Особисто я не хочу будувати дачі і копати бураки тільки через то, що якийсь начальник захотів собі зекономити на робочій силі. vkaske В Ізраїлі відслужити в армії - це честь. Там є і відповідне ставлення. Там загартовують національних дух і прививають бажання захищати свій народ, свою родину і землю. В наших ж все навпаки. Одне одного гноблять, старші по званню до молодших ставляться як до непотрібу і таке враження що виховують не особистість а елемент стада, який має підчинятись наказам.
А якщо війна? то хто зі мною буде стояти на полі бою? той, хто перед тим мене змушував мурувати йому дачі, чи може ті, хто морально знущався?.. як мені таким людям довірити своє життя на полі бою? 
Якщо мені хтось пояснить переваги армії і чому краще служити ніж "косити", то я буду вельми вдячний і намагатимусь переконувати в подібному своїх знайомих і друзів.

І на останок, хотів би повернутись до теми "терезів". Якби я мав можливість заробити за рік 6 тис. УО, (а то приблизно 1/5) квартири, я впевнено зробив би вибір в сторону "відкосу", ніж втратити даремно рік і набути безцінний досвід копання траншей і бігання на 10 км в спорядженні. 

Можливо замітки вийшла не в вельми вдалому стилі, але ідея, на мою думку, передана. Дякую за увагу і потрачений час.

2

Коментарі

Гість: lemka

121.02.12, 23:21

    221.02.12, 23:35

    +1, согласна с автором

      321.02.12, 23:41Відповідь на 2 від Cole Haan

      +1, согласна с автором

        анонім

        429.02.12, 20:59

        Ну, середня зарплата юнаків вдвічі нижча. Я заробляю 2500 на місяць, а більшість знайомих однолітків взагалі заробляють по 1400-1500...
        Взагалі, я згоден, що армія лише марно відбирає час. Гроші не ціную але для себе теж років 5-6 тому склав певний теоретичний список альтернативних втрат спричинених армією. Не піду я туди.

          510.06.12, 10:22Відповідь на 4 від анонім

          Як на мене, гроші треба цінувати. Не робити з того якогось ідола. але треба цінувати. Бо в теперішні часи гроші відіграють багато чого. Не хочеться потім жити в 40 років, знаючи що дітям нема що дати в придане, нема як купити квартири, нема як дітям за навчання заплатити і т.д....