хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

О Хургада, Хургада… (ч. 2)

II.   І  ПОЧАЛОСЯ…

         О другій ми потрапили до свого номеру. Не лягли – упали на білі простирадла й  досить швидко потрапили в полон до Морфея. Тепер уже нам нічого не снилося, зовсім.

         Уранці нас розбудив не спів пташки, а настирливе свердління чи то дрилю, чи зварювального апарату. Я визирнула у вікно й побачила непривабливий ландшафт – частину готелю приводили в належний стан. Спустившись до рецепції, ми попросили інший номер, і нам навдивовижу швидко його поміняли.  Тепер наш балкон виходив на басейн, а номер був просторим і зручним.   Єдине, чистоти б побільше, але араби не дуже на ній зациклюються.

         Далі – прослухали чергову надокучливу лекцію туроператора «Алекс-туру» Ахмеда, який наполегливо впарював найдорожчі екскурсії, ледь устигли на другий сніданок, і нарешті отримали таке бажане, омріяне серед листопадової грязюки  море! Ми насолоджувалися ніжними доторками лагідного сонця,  м’якими хвилями Червоного моря і піщаним (!) берегом. Уклендавшись на біленькі шезлонги, закутавшись в оливкового кольору махрові рушники, аж тепер відчули себе білими людьми  - чистими, спокійними, вдоволеними. А надвечір нас чекала запланована подорож містом.

         Сонце сідає тут рано, після  сімнадцятої.  Тож перед вечерею ми покинули територію «Сигалу».

         Ви запитаєте, чи чіплялися до нас араби? Не те слово – приклеювалися намертво! Скільки чоловічих рук мене не мусолило впродовж доброго десятка років, а я дуже не люблю, коли порушують кордон моєї інтимної зони.  Гарячі арабські скакуни пропонували нам  доволі зрозумілою російською всілякі непотрібні речі: магнітики, шарфики, пашмини, туніки, футболки, рушники, сумочки із «справжньої крокодилячої» «шкіри». Оскільки вдома такого добра вистачає, то ми ввічливо відмовляли. Та продавці ніяк не хотіли розпрощатися з надією розкрутити наївних туристів на добрий десяток доларів, тому відволікали своїми «заморочками»: то просили підписати рекламний плакат, то дарували маленькі сувеніри на згадку, а один  прямо в тісному магазинчику  нахабно почав наносити доні маску на обличчя. Ми скористалися тим, що його відволікли покупці, й дали дьору, дорогою стираючи маску;  араб же  репетував нам услід своєю,  уже арабською, і, підозрюю, щось не вельми приємне…

         Останньою краплею було те, що за нами ув’язався абориген із зловісним виразом обличчя. Тягнув нас, як тузік грілки, в різні сторони, фотографувався, заманював у мало освітлені місця,  замовляючи нам зуби. Ми, дві дорослі тітки, по-справжньому злякалися, адже на моїй шиї привабливо красувався солідний золотий ланцюжок,  у вухах блищали сережки, і не дуже хотілося, щоб сьогоднішній вечір став поминальним для моїх цяцьок.

         Тож ми зробили несподіваний кульпіт й рвонули від  араба через дорогу, мов навіжені. То нічого, що услід ревіли авто, які в Єгипті навіть не роблять спроби пригальмувати, але нам було байдуже – різнокольоровими вогниками нас зустрічав рідний готель!

8

Коментарі

118.12.15, 16:28

Не стоит одевать в Египет золото. Тогда и цепляться "намертво" не будут Мы перед поездкой даже серьги золотые дома оставляли. Однажды в Шарме один продавец всяких трав "впаривал" нам "чудо-шарики" для курения. А когда мы отказались, то рассказал нам, что это - не что иное, как верблюжьи какашки. И желающим покурить "травки" он их продает под видом легкой наркоты Почти как в "Укрощении строптивого". А экскурсии - хоть и дорогие, но каждая по-своему незабываемая. Кроме "горы Моисея" в Шарме. Интересно, сейчас в Каир экскурсии проводят?

    218.12.15, 17:54

    Настоящие приключения

      318.12.15, 18:46Відповідь на 1 від olginsad

      І в Каїр, і в Єрусалим... Правда, не знаю, як щодо останньої, але минулої поїзки в Шарм ми брали путівку до Єрусалиму. А вже на гору полінувалися виходити. Цього разу ми лише подивилися піщані фігури в місті - доволі бюджетна екскурсія, та побували на фабриці масел й папірусу (це входило до екскурсії як бонус) і в рибному ресторані.

        418.12.15, 18:46Відповідь на 2 від Vlad-Mier

        Це початок)

          518.12.15, 19:29

          Гарно засмагнете - не будуть чіплятися. В новоприбулих же гроші не розтринькані

            618.12.15, 20:07Відповідь на 5 від jelina

            Та вже засмагла) Це в листопаді було)

              718.12.15, 20:38Відповідь на 3 від sonce-33

                818.12.15, 23:12Відповідь на 7 від olginsad

                  919.12.15, 03:04

                  Щось мало, я навіть відпочити разом з вами не встигла

                    1019.12.15, 07:43

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна