Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Природно набутий імунітет сильніший імунітету від вакцинації

Вчені: Природно набутий імунітет набагато сильніший і триваліший порівняно з імунітетом від вакцинації

На Росії термін дії сертифікатів про статус перехворілого на COVID встановлено на термін один рік з моменту одужання, а в Україні цей термін чомусь становить лише три місяці. У Німеччині, якщо ви вилікувалися від COVID, а потім отримаєте негативний результат тесту, ви вважатиметеся несприйнятливим до інфекції щонайменше протягом шести місяців, згідно з постановою уряду Німеччини. Загалом в Євросоюзі цей термін складає 180 днів, у Швейцарії – 1 рік.

Повторне зараження COVID-19 зустрічається дуже рідко. Якщо ви не вакциновані та перехворіли на COVID, шанси заразитися їм знову невеликі. Попередній звіт ізраїльських вчених показує, що із 149 735 осіб в Ізраїлі з підтвердженими випадками COVID-19 (задокументованими за допомогою позитивних тестів ПЛР) лише 154 особи мали докази повторного зараження, що становить приблизно 1 із 1000.

Ще одне дослідження, однак, показує, що ймовірність повторного зараження навіть нижче, ніж 1 з 1000. Вчені клініки в Клівленді, які обстежили групу людей з 52 238 співробітників, не виявили випадків повторного зараження серед нещеплених людей, які одужали від інфекції SARS-CoV-2.

Американці Noah Kojima та Jeffrey D Klausner у статті «Захисний імунітет після одужання від інфекції SARS-CoV-2» для видання the Lancet наводять результати дослідження, проведеного в Австрії: повторна госпіталізація серед тих, хто вже перехворів на ковід, складає 0,03 % (5 осіб на 14840), а частота смертей через повторне інфікування – 0,01% (1 особа на 14840).

Ми переконалися, що у разі інших інфекційних захворювань, що спричиняються вірусами, природна інфекція забезпечує більш тривалий захист, ніж імунітет від вакцини....

3

Коментарі

анонім

14.12.21, 15:13

Есть над чем подумать.