Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Марш супротив: «Скажемо, Ні! – Гадючникам у Львові »!

У  Львові, біля Сихова, пройшов марш прогресивної молоді. В 17:00 близько трьох сотень патріотично налаштованих молодих хлопців і дівчат  зібралися в найбільшому районі Львова для пропаганди здорового способу життя. Акцію організували автономні націоналісти з молодіжного руху ОУН-УПА.

"Це вже третій марш прогресивної молоді у Львові, - розповіла одна з організаторів маршу Олена - ... Мета цієї акції пропагувати правильний спосіб життя Нас часто запитують, чому ми це робимо в масках і таким дивним, здавалося б, способом.  Справа в тому, що на телеканали ми не маємо доступу, щоб донести свої ідеї прогресивної молоді всім. Тому доводиться дивувати людей таким чином, щоб на нас звернули увагу. Нам не на стільки важливо, як люди сприймуть подія, як те, що вони звернуть на неї увагу і запам'ятають  та  постараються  зрозуміють нашу ідею ".

Зустріч прогресивної молоді Львова була призначена  у верхнього Шуварі по Інтернету. Там молоді люди сформували блок, який і пройшов з маршем. Передні активісти тримали великий банер "Якщо злочинцем стає влада - право бути суддею належить кожному українцеві».  Знаючи про те, що бандитська СБУ веде відео зйомку,  багато учасників маршу були  у  масках ...

Вже на старті в колону увірвалася п'яний продавець з магазину вино-горілчаних виробів і почала свідомо провокувати людей на бійку. «Ти хто такий?  Ти за яку партію?  Чого маску надів, як зек у в'язниці?» , -  Почала кричати жінка в червоному костюмі – «Я тут в магазині працюю, чого ви тут зібралися і заважаєте мені продавати пиво і горілку» ...

Колону супроводжували 5 міліціонерів. Організатори акції попросили їх забрати провокаторку, але вони тільки посміхнулися і пішли далі.

«Степан Бандера - наш Герой», «Досить бухати!», «Геть бандитську владу - від влади», «Молодь на стадіони!», «Кури, бухай, - народжуй виродків», «Тверезий це гордий!", - Ці та інші гасла вигукували учасники молодіжного маршу.

Маршрут ходи проходив від Верхнього Шувару, через проспект Червоної калини, біля Санта-Барбари і звідти - до кінотеатру імені Довженка.

«А чим погано пити?  Чорт знає,  що вони городять », - розкритикував акцію 25-ти річний мажор вилізши з крутої іномарки з сигаретою і пивом. - «Нармальний пацан повинен пити пиво, інакше він або хворий, або зовсім нам не пацан».

Над головами майоріли стяги з кельтським хрестом,  ідеєю нації, червоно-чорні прапори ОУН-УПА і прапори з символікою «Студентської солідарності».

Під час руху прогресивна молодь кілька разів запалювала димові шашки і файєри, символізуючи факельний похід-марш, тля того щоб люди обов'язково звертали увагу.

«Гарну ідею пропагують наші діти, молодці», - сказала 54-річна Вероніка Іванівна -. «Ось тільки мені щось не зовсім зрозуміло чому і для чого вони так зовні виглядають, але ідея дуже гарна».

Дорогою, прочитавши гасла, до колони приєднувалися сотні людей!

«У мене тато любить випивати», - розповів 12-річний Максим. - «Я дуже боюся його, коли він п'яний приходить додому, тому коли виросту сам ніколи бухати не буду. Ми тут з хлопцями на гойдалки дивилися, почули, що проти горілки, ось теж вирішили покричати за таке ".

Закінчилася акція коротким віче біля кінотеатру. Учасники акції пообіцяли продовжувати подібні акції і пропагувати їх, щоб молодь всієї України піднялася на боротьбу з владою,  яка нав'язує молоді  пияцтво, проституцію і наркоманію.

43

Коментарі

119.04.12, 13:14

Молодці

    219.04.12, 13:18Відповідь на 1 від Горянка

    будемо і ми брати приклад з львівян

      319.04.12, 15:33

      Дуже гарна акція !!! ПРдуни кажуть, що в нас немає гарної молоді !!! Є !!!

        419.04.12, 16:01

        «Скажемо, Ні! – Гадючникам у Львові»!
        Головне ПОЧАТИ - а там й у НАЦІОНАЛЬНОМУ масштабі!!!

          519.04.12, 18:28

          ХРИСТОС ВОСКРЕС http://video.i.ua/user/4400999/55777/365919/Ь ВІРИМ воскресне УКРАІНА http://blog.i.ua/user/4400999/ ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ щасливо з БОГОМ Слава УКРАІНІ

            Гість: planeta65

            619.04.12, 18:48


            Что будет дальше?

              719.04.12, 18:53

                819.04.12, 19:56

                Молодь бореться за власне майбутне! Чудово

                  919.04.12, 20:26

                    1019.04.12, 20:54

                    а чому все таке чорне та в масках??? це такий вид наочної агітації?
                    а якщо з прапорами кольору сонця та неба чи то нормальні всміхнені обличчя? більше схоже на протест. невже там немає розумних іміджмейкерів? лякати таким в самий раз

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна