хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

П'ять найгучніших скандалів, що стосуються України!

Президентський плагіат

Про вихід нової книги Віхтура Янукурвіча Opportunity Ukraine  автор розповідав особисто. «Скажу відразу, мені хотілося б, щоб цю книгу  прочитали, тільки за кордоном, так би мовити за межами України. Тому я  звернувся з пропозицією надрукувати мою книгу в ряд міжнародних видавництв », -  заявив презік-зек влітку 2011 року.


 Книга вийшла в невеликому австрійському видавництві  Mandelbaum Verlag на англійській мові і в кінці серпня один екземпляр випадково  таки  потрапив в Україну. Вибухнув скандал. Як встановила «Українська правда», всі  уривки з книги були взяті з статей українських журналістів та політиків. Коло  «співавторів» - від В'ячеслава Піховшека до екс-глави Держфінпослуг Василя  Волги. Новина про презік-плагіатора швидко розійшлася по іноземним  виданням, а весь тираж книги був  викуплений  і зник у відомому напрямку - в  Межигір'ї.

П.С.: На українській та російській мовах Opportunity Ukraine  так і не вийшла. Зате презіком  Янукурвічем-письменником-плагіатором зацікавилося даунецкое видавництво «Новий  світ». Воно так повірило в талант презіка-зека, що  заплатило йому 16,4 млн грн. авторської винагороди за ще не написані книги. Ха-ха-ха!

Рая  Замухришкіна   і   Стів Джобс

У 2011 році майже  міністр охорони здоров'я,  злодійка Раїса Богатирьова прочитала лекцію в  Києво-Могилянській академії.  Дивним чином у промові Богатирьової  виявилися цілі фрагменти з виступу засновника корпорації Apple Стіва Джобса  перед випускниками Стенфордського університету в 2005-тому році. 


Прес-служба   Ради  національної безпеки і оборони, а саме його тоді очолювала Богатирьова,спробувала виправдати політика. Мовляв, Богатирьова сама готувала текст,  а  Джобс її просто надихнув. Не допомогло.  Шефиня РНБО миттєво стала світовим  посміховиськом.  Коментарі закордонних ЗМІ були дуже  єхидними. «Схоже, що Китай - не єдина країна, в якій схиблені на крадіжці ідей  Стіва Джобса!» - написало,наприклад, інтернет-видання Gizmodo.

І  о диво ?! Незабаром Рая  отримала  міністерське крісло !  Ха-ха-ха !!!

 «Німецькі»  лже експерти Арбузова

В кінці листопада Кельнський підставний центр міжкультурної  співпраці і комунікації , створений за замовленням самого ж Арбузова, опитавши   25 неназваних експертів, визнав екс-главу Нацбанку Сергія Арбузова кращим   борцем з кризою у Східній Європі. Ха-ха-ха!

Через кілька днів ця інформація розлетілася по всьому світузавдяки новинним стрічкам прес-релізів. І виявилася  брехнею !!! 


Forbes.ua з'ясував, що центр заснували українці, на  замовлення самого ж Арбузова, - колишні співробітники нікому не відомої  громадської організації «Фонд свободи» Ігор Дементьєв та Антоніна Синявська. Самфонд розмістився в маленькій житловій  кімнатці в багатоквартирному будинку на околиці Кельна.

Але, скандал світового масштабу Арбузова в упор не бачить   бандитська влада в Україні: ... і 24 грудня презік-зек Віхтур Янукурвіч призначає його першим віце-прем'єр-міністром України.

Штучні супротивники Тимошенко

Куплене бандитською владою "німецьке"  інтернет-видання  Berliner Tageszeitung в останні місяці приділяло багато уваги Україні. Воно   навіть прославилося своїм критичним ставленням до екс-прем'єра Юлії Тимошенко.  Адже робило воно це за гроші українських олігархів!  Минулого тижня видання брехливо стверджувало,ніби в «відомстві канцлера Німеччини задаються питанням, навіщо досі  підтримувати Тимошенко». І ця новина чомусь  миттєво облетіла  усі  українські новинні сайти.  Хоча є  брехнею !!!


Тому, виданням Berliner Tageszeitung зацікавилася Deutsche Welle. Її репортери з'ясували, що e-mail редакції  цього  видання  взагалі  не працював і не працює, а на сайті  берлінської газети чомусь вказано зовсім не німецький телефонний номер, а британський номер  телефону. - Бо  такого видання в Німеччині немає! Торговельна марка чомусь  зареєстрована на Розмарі  Опітц. Гостро відчуваючи брак грошових коштів, вже тепер колишній головний  редактор Berliner Tageszeitung Райко Опітц нинішнім літом особисто приїжджав в  Україну. Він запевняв, що газета принесе йому відмінні гроші, тому мол він  зміг купити обладнання для лікування  Олександри Попової. Однак це виявилося брехнею. Як з'ясувалося, - обладнання  передали благодійні організації.

Пару днів тому українські аферисти з Berliner Tageszeitung  почали погрожувати Deutsche Welle українськими судами /не інакше як з Даунецка  хлопці / і зажадали видалити публікацію до 12 ночі 31 грудня. Deutsche Welle   відповіла на своїй сторінці в Facebook, що видаляти статтю не планує і не буде, так як розкрито ще одну аферу  української бандитської влади!

«Регіональний» центр у Брюсселі нам бреше

Іміджем України і Партії регіонів з початку 2012 року мовляв  займаються бельгійські експерти. Для  цього ПРдунами в  Брюсселі було створено Європейський центр сучасної України (European Centre fora Modern Ukraine). Програмне завдання організації - встановлення контактів між   українськими та європейськими політиками  і ...  обріхування  української опозиції.

За інформацією «Української правди», представники цього  центру критикували опозицію і підтримували Партію регіонів. Рада директорів  центру очолив, ... хто б Ви думали, ...-  Леонід Кожара, якого, саме за цю брехню на  світовій арені 24 грудня презік-зек   призначає міністром закордонних справ України !!!???  Ось,  що значить,  вміти  брехати !!!


В керівні органи  центру входили два депутати від Партії регіонів: Євген Геллер і  Віталій Калюжний. До підтримки бандитської   партії влади підключився куплений чоловік керівника центру Іни  Кірш - Роберт ван де Ватер.

Його охоче цитує офіційний сайт Партії регіонів, наполегливо   називаючи скромного єврочиновника,  чомусь  євродепутатом. Один раз його посаду виправили,  після того як на помилку вказав журналіст Сергій Лещенко. Друга згадка так і залишається на сайті.

І тут  у ПРдунів вийшов «пшик»! Не вміють хлопці працювати по європейськи. 
Адже там не  брешуть!



51

Коментарі

Гість: путлер капут

127.12.12, 17:15

цікаво

    227.12.12, 17:20Відповідь на 1 від Гість: путлер капут

      327.12.12, 17:21

      Акція бандитської влади:"Сам собі режисер" під лозунгом:" Сам краду, сам замовляю, сам друкую, сам відкати отримую!"

        427.12.12, 17:24

        дійсно цікаво

          527.12.12, 17:26Відповідь на 3 від Alter ego*

          Я тут ще хотіла наголосити, що хто найбільше бреше і краде, ті й призначені міністрами Воїстину на 100% бандитська влада в Україні !!!

          "Сам краду, сам замовляю, сам друкую, сам відкати отримую!" - класичним прикладом є Колесніков !!!

            627.12.12, 17:27Відповідь на 4 від Sunny Side

            золотце !!!

              727.12.12, 17:28Відповідь на 6 від Aмaзонка*

              сонечко

                827.12.12, 17:31Відповідь на 7 від Sunny Side

                це нік в Тебе сонячний а Душа - золота !!! Повір мені, я це знаю !!!

                  927.12.12, 18:14Відповідь на 8 від Aмaзонка*

                  і на сонці є темні плями

                    1027.12.12, 18:21Відповідь на 9 від Sunny Side

                    а твій мурчик їх вже змахнув тою гаптованою серветкою

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна