хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

ЗАЯВА молодіжного радикального крила ОУН-УПА

28 жовтня 2012 року в Україні відбулися лже-вибори до Верховної Ради України. Під час голосування, підрахунку голосів та встановлення результатів голосування були массово сфальшовані.

Опозицією були зафіксовані численні факти порушення виборчих прав громадян України, значна частина яких вважається кримінально караними злочинами згідно ст.ст. 157-1582 Кримінального Кодексу України.

Зокрема, під час проведення підрахунку голосів та встановлення результатів виборів були допущені наступні грубі порушення:

В окрузі № 11 (Вінницька область)  «Вказана»  комісія прийняла документи від ДВК без зауважень, за даними оригіналів протоколів ДВК перемогу отримав кандидат від опозиції Солейко Н.П. 30.10.2012 року  … п’ятеро невідомих осіб проникли до приміщення ОВК, де зберігалися бюлетені та зіпсували 43 архівних бокси з виборчою документацією. Після цього члени ОВК за скаргою провладного кандидата Домбровського О.Г. почали вимагати перерахунку голосів у пошкоджених боксах.01 листопада 2012 року бандитські  члени ОВК спільно з працівниками міліції примусово видворили із засідання міжнародних спостерігачів. Після цього було призначено перерахунок голосів та встановлено, що пакети з бюлетенями з голосами відданими за опозиційного кандидата «зіпсовані». За результатом незаконного перерахунку голосів переможцем визнано провладного кандидата Домбровського О.Г. ?????????

В окрузі № 14 (Вінницька область) 29.10.2012 р.  Бандитська ОВК прийняло всі протоколи від ДВК. Зауважень чи скарг не було.
30.10.2012 р. кандидатом від влади Жеребнюком до бандитської ОВК були подані заяви про перерахунок голосів на 10 виборчих дільницях з тих підстав, що при транспортуванні  були пошкоджені ящики, у яких транспортували виборчу документацію, хоча такого факту бандитською міліцією зафіксовано не було. Після цього бандитьска ОВК прийняла рішення про огляд зазначених ящиків, а у подальшому – і про перерахунок голосів на зазначених виборчих дільницях.
31.10.2012 р. було виявлено, що пакети, у які були запаковані бюлетені «за» кандидата від опозиції (Мельничук І.І.), були розірвані, а на майже всіх із зазначених бюлетенів проставлено по дві відмітки – за нього і ще за будь-якого іншого кандидата, що призводить до визнання таких бюлетенів недійсними. За таких обставин ОВК не враховує такі бюлетені при перерахунку !!!  тобтобандитьська влада свідомо «підіграє»  фальсифікації виборів.
За результатом незаконного перерахунку голосів переможцем визнано провладного кандидата Жеребнюка В.М.

В окрузі № 20 (Волинська область) близько 10-00 31.10.2012 року на засідання купленного ОВК приїхали представники «Беркута», які примусово видалили із засідання ОВК усіх осіб, окрім членів ОВК від провладних бандитських партій,  я  маю на увазі в першу чергу партію рпигАналів, …. Останні всю ніч чомусь продовжували проведення засідання, до якого … не були допущені ані спостерігачі !!!, ані члени ОВК !!! …  від опозиції.

В окрузі № 90 (Київська область) членами бандитського ОВК в електронну систему «Вибори» вносилася недостовірна інформація по 39 ДВ, чим фактично сфальшовано результат по округу. Підпроблено цілу низку протоколів ДВК. Протокол ОВК складено на підставі підроблених протоколів ДВК та неправдивих даних на сервері.
В окрузі № 94 (м. Обухів, Київська область), кандидат від влади Засуха Т.В. подала 28 незаконних позовів до ОВК про визнання рішення ДВК про недопуск офіційних спостерігачів на засідання про встановлення результатів голосування (17 незаконних позовів перебували у провадженні Обухівського районного суду Київської області, 11 позовів – Васильківського районного суду Київської області). Це було зроблено з метою подальшого визнання недійсними результатів голосування на тих виборчих дільницях, де перемогу отримав опозиційних кандидат !!!
Але , … Васильківським районним судом було задоволено усі позови від провладного кандидата. При цьому, суд не маючи на те права самовільно переніс слухання справи на 2 години раніше, чим позбавив представників від опозиції можливості бути присутніми на ньому.

В Обухівському районному суді під час розгляду більшості справ суд неправомірно  проводить опитування свідків (членів ДВК) та не допускає представників ЗМІ ???!!!.
Після проведення незаконних  судових засідань відбулося фізичне протистояння.
Протягом 02-04 листопада 2012 р. Київський бандитський апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні усіх апеляційних скарг, поданих від представників опозиції на незаконні постанови  Обухівського та Васильківського бандитських районних судів. 04 листопада 2012 року на безперервному засіданні окружної ОВК № 94 відбувався перерахунок голосів по одномандатному округу № 94. Після того, як основна частина голосів по більшості виборчих дільниць (окрім шести) була перерахована, о 04 год. 20 хв. 04 листопада 2012 року голова ОВК № 94 безпідставно та незаконно вніс на розгляд комісії питання про скасування рішення ОВК № 94 щодо проведення перерахунку по окремим виборчим дільницям. Такими діями голова ОВК № 94 фактично перервав безперервне засідання окружної виборчої комісії, яке відповідно до Закону про вибори мало відбуватися до моменту встановлення підсумків голосування у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та в одномандатному окрузі. В подальшому ОВК 94 з численними порушеннями виборчого законодавства, без закінчення підрахунку голосів по 6 дільницям, без обговорення та належного голосування по кожній дільниці скасувала результати голосування на 27 дільницях округу, чим фактично позбавила конституційного права приймати участь на виборах шляхом голосування близько 30 000- жителів Київщини !!!!!!!!!!!!!!  Що  це  таке ТАКЕ !!!  Це законні   вибори ???? . За наслідками таких незаконних дій був змінений переможець на окрузі та за результатами протиправного протоколу ОВК переможцем становлено кандидата від ПР наркобарона Засуху Т.М.

В окрузі № 132 (Миколаївська область) під час засідання ОВК зафіксовано безліч порушень:   напроипклад,   лже-не вівся протокол безперервного засідання ОВК, не фіксувалася кількість отриманих від ДВК протоколів у розрізі кожної дільниці; до підсумкового протоколу була внесена лише загальні кількість бюлетенів, внесена не на підставі протоколів із мокрими печатками, а з лже-даних, розміщених на сайті ЦВК; після складення підсумкового протоколу та прийняття рішення про закриття засідання, протоколи не були запаковані для забезпечення належного транспортування до ЦВК.

01.11.2012 року було виявлено, що лише двоє із п’яти входів до приміщення, де зберігалася виборча документація, були опломбовані та опечатані належним чином. При цьому, жодне з вікон окружної комісії № 132 свідомо не було забезпечене необхідними засобами захисту,  з  зуммисним умислом на те що  мають проникнути невідомі особи  і  сфальсифікцвати вибори, ….
Про виявлені порушення невідкладно були повідомлені бандитські правоохоронні органи. Після відкриття приміщення окружної комісії № 132 в присутності  бандитських правоохоронних органів було встановлено, що пакети з виборчими документами були розпечатані невідомими особами, а бюлетені та протоколи про підрахунок голосів були пошкоджені і фальсифіковіані !!!!

01.11.2012 року бандити-судді Миколаївського окружного адміністративного суду Мельник О.М., Устинов І.А., Малих О.В. незаконно винесли ухвалу, якою витребували від ОВК округу № 132 оригінали всіх протоколів ДВК в межах округу,  хоча знали що не мають на це законного права !!!.
Таке рішення було прийняте попри те, що відповідно до Закону «Про вибори» оригінали цих протоколів невідкладно після прийняття ОВК передаються до ЦВК. Окрім того, саме ОВК відповідає за їхнє збереження і несе кримінальну відповідальність !!!.

В ніч на 02.11.2012 року невідомі особи, які представилися співробітниками виконавчої служби у супроводі представників невідомогго точніше сказати бандитського  спеціального підрозділу «Беркут» змусили голову комісії, якого вони привезли із собою, силоміць відкрили сейф з метою вилучення усіх оригіналів протоколів дільничних виборчих комісій про підрахунок голосів виборців на виборчих дільницях в межах одномандатного виборчого округу 132.
Спецпідрозділ  бандитського підрозділу «Беркут» на виконання ухвали суду примусово вилучив протоколи ДВК і доставив їх до бандитського суду. В бандитському суді виявилося, що доставлені до суду протоколи ДВК вже є  сфальсифіковані ???
Голова комісії разом з частиною членів ОВК передали до ЦВК сфальшований протокол ОВК та сфальшовані протоколи ДВК.

В окрузі № 183 (м. Херсон) використання судової системи як інструменту коригування результатів волевиявлення громадян України. 3 листопада 2012 року Одеський бандитський апеляційний  адміністративний  суд скасував протокол ОВК № 183 по одномандатному виборчому округу, де із перевагою у понад 5 000 голосів переміг кандидат УДАРУ Андрій Путілов.  Це дає їм юридичну можливість шляхом викривленого правосуддя відібрати перемогу в опозиційного кандидата через псування бюлетенів при можливих перерахунках, або визнавати недійсними вибори на тих дільницях, де переміг опозиційний кандидат з метою коригування відсоткового співвідношення на користь провладного  ПРдунськогго кандидата.

В окрузі № 194 (м. Черкаси) близько 22-00 30.10.2012 р. системний адміністратор самовільно  – навіть без попереднього погодження із головою та/або членами ОВК  викрав коди доступу до системи «Вибори», закрив серверну та зник.
Представниками бандитської Партії Регіонів подано близько 5 позовів з метою визнання голосування недійсним на дільницях, де перемогу отримали  кандидати  від опозиції,  щоб  замилити очі громадськості.

31.10.2012 року на ОВК почалося фізичне протистояння – силовими методами  видаляють членів ОВК від опозиції із засідання комісії.
Голови ОВК покидають засідання  із печатками  і до сих пір відмовляється надавати оригінали протоколів ДВК для їх передачі разом з протоколом ОВК до ЦВК.
В окрузі № 197 (м. Канів, Черкаська область) члени ОВК свідомо під вказівкою ПРматів дуже повільно здійснювали прийом протоколів та уводили дані до електронної системи «Вибори».

Увечері 31.10.2012 року 10 членів ОВК без пояснень причин залишили засідання ОВК, що призвело до відсутності кворуму. Після цього ПРматами було вимкнено світло, що призвело до неможливості роботи ОВК протягом певного часу.
До бази «Вибори» ОВК куплені системні адміністратори вносять дані дуцже дуже повільно, причому систематично уводить недостовірні дані. Здійснюється постійний тиск на членів ДВК та ОВК від партії ригАналів, надходять погрози фізичної розправи над ними. Планується і здійснюється псування бюлетенів ПРматами.

05 листопада 2012 року вночі голова ОВК спільно з системним адміністратором до завершення підрахунку голосів по всіх дільницях увели неправдиву  інформацію  до електронної системи «Вибори», згідно якої кандидат від влади Губський Б.В. отримав  35.65 % (29 084 голосів) та «здобув» перемогу у даному окрузі.
В окрузі № 211 (Голосіївський район, м. Київ) бандит,  заступник голови ОВК самовільно розірвала запаковані пакети з бюлетенями та провела перерахунок голосів.

31.10.2012 р. офіційним спостерігачем від кандидата від влади Лисова І.В. було подано позов про визнання дій та бездіяльності ОВК протиправними (у частині незабезпечення цілісності пакетів з бюлетенями, не розгляду скарги Лисова) та про зобов’язання здійснити перерахунок голосів на 28 дільницях з тих підстав, що були бандитами від ПР порвані пакети з бюлетенями.
У судовому засіданні представник ОВК усі позовні вимоги визнав, після чого суд перейшов у письмове провадження. Це було зроблено для того, щоб ніхто з учасників процесу не зміг отримати інформацію про хід розгляду справи. Суд задовольнив бандитські позовні вимоги у повному обсязі ???
02.11.2012 року на засідання ОВК прибули представники бандитського «Беркута», які оточили стіл, де сидять члени ОВК, які почали проводити «повторний перерахунок», тобто фалбсифікацію бюлетенів,  голосів виборців по декільком десяткам  із виборчих дільниць. Під час силового протистояння  кандидату у депутати Терьохіну були свідомо бандитами заподіяні тілесні пошкодження.
04 листопада 2012 року Київський апеляційний бандитський адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційних скарг від представників опозиції.
Провладний кандидат  від бандитської ПР оскаржив підсумковий протокол ОВК та купив суд який має намір скасувати протокол ОВК про підсумки голосування по округу.

В окрузі № 214 (м. Київ) починається реалізація сценарію коригування результатів голосування по цьому округу, де спершу з перевагою у понад 5 000 голосів переміг Олеся Довгого кандидат від УДАРУ Віктор Чумак. Перемога відбирається шляхом «уточнення» протоколу ОВК, а згодом й прийняття бандитського рішення  бандитського суду на користь провладного кандидата.

В окрузі № 216 (Дніпровський район, м. Київ) 31.10.2012 року кандидатом від влади Супруненком було подано 4 незаконних позови до ОВК щодо перерахунку голосів і визнання голосування недійсним з метою фальсифікації  кількості голосів за кандидата від опозиції. Представники провладного кандидата здійснили через суд перерахунок голосів з метою псування бюлетенів та визнання  недійсним голосування по 16 дільницям, чим повністю викривили результати волевиявлення громадян по одномандатному округу № 216 та вплинули результат опозиції по багатомандатному округу !!!???В окрузі № 223 (м. Київ) ОВК затягують процес прийняття протоколів ДВК. Представники провладного кандидата псують бюлетені із голосами за кандидата від опозиції.

У більшості цих випадків застосовувався бандитський адміністративний тиск та підкуп з боку кандидатів у народні депутати та підконтрольних їм правоохоронних та судових органів !!!
В
раховуючи викладене та керуючись ст. 14 Закону України «Про Центральну виборчу комісію»:
ВИМАГАЄМО:

1) забезпечити дотримання законодавства України на стадії підрахунку голосів та встановлення результатів виборів, а також вжити заходів щодо усунення бандитських грубих та системних порушень законодавства, які  свідомо допускалися членами виборчих комісій та кандидатами від ПР, …
2) вимагаємо припинити реалізацію «брудних»  злочинних  схем та здійснити повноваження бандитських куплених ОВК по встановленню результатів виборів в вищевказаних округах на підставі оригіналів протоколів ДВК, відповідно до ч. 5 ст. 97 ЗУ «Про вибори народних депутатів України».

Молодіжне радикальнее крило  ОУН-УПА
Громадські організації України
Голова Ради Об"єднаної Опозиції «Батьківщина» А.П. Яценюк
Голова Партії «УДАР Віталія Кличка» В.В. Кличко
Голова Всеукраїнського об"єднання «Свобода» О.Я. Тягнибок

35

Коментарі

15.11.12, 16:12

    25.11.12, 16:27Відповідь на 1 від Mykolaj_58

    не слухайте байок про білого бичка "Здавайте добровільно зброю" - бо то є свідома провокація бандитської влади; Чому ??? Якщо я заплатила 600 доларів за автомат Калашникова то що я маю його віддати садюгам-ментозаврам задарма ??? Це що за бардак такий ??? ... тому створюйте підпільні пятірки і озброюйтеся !!! На сьогодні нас вже є 600000 !!! А через рік буде 6 млн !!! І тоді ми подивимося хто візьме владу в свої руки !!!

      35.11.12, 17:02Відповідь на 2 від Aмaзонка*

      Нє, безкоштовно (та ше й без оприходування) ми не згідні !

      Он, навідь душманам платили за здані "Калаші"....

        45.11.12, 17:19Відповідь на 3 від Mykolaj_58

        я би особисто вам порадила від душманів ті калаші тіа й взяти собі з часом вони і в нагоді вам стануть а ще рекомендую придбати Стінгери - Августу теж чимсь треба ж збивати тількии сама сучасна зброя !!! Саме таку й треба мати !!!

          55.11.12, 17:29Відповідь на 4 від Aмaзонка*

          No pasaran !

            65.11.12, 17:32Відповідь на 5 від Mykolaj_58

            вредний ти був, вредним ти й залишишся але такі як ти теж потрібні тількиине забудь що крім калаша мусиш мати і дві гранати, а ще краще гранаторет РГД-7

              75.11.12, 17:47

              І шо? Вони все одно роблять по-своєму. А Васька слушает, да ест!

                85.11.12, 17:51Відповідь на 6 від Aмaзонка*

                Малувато буде (візьмемо звідсіля):

                Хотят ли русские войны,
                Спросите вы у "Тишины",
                Над ширью пашен и "Полей",
                И у "Берёз" и "Тополей",
                Ещё спросите у солдат
                Что за лопатка "Вариант",
                Что за "Обувка" на ногах,
                Как "Козлик" нагоняет страх.
                Чем пахнут "Муха" и "Тюльпан",
                И чем наполнен наш "Стакан",
                В каких местах их "Вихрь" и "Вал"
                Какой "Капустник" правит "Бал",
                "Фантасмагорией" какой
                "Фагот" играет и "Гобой".
                Что доставляет их "Курьер",
                И где находится "Барьер",
                Спроси "Метис" с "Мулатом" как
                Попали в русский "Зоопарк",
                Чем связан с "Буратино" "Шмель",
                И от чего спасёт "Свирель"
                Как от "Пионов" и "Гвоздик"
                Благоухает наш цветник.
                Какие "Кактусы" растут,
                Какие "Васильки" цветут.
                Что за "Акации" в лесу,
                И что вам "Дятлы" принесут.
                Какое "Пламя" у "Костра"
                Как "Клюква" русская красна,
                Хот

                  95.11.12, 17:52Відповідь на 8 від Mykolaj_58

                  Как "Клюква" русская красна,
                  Хотят ли русские проблем
                  Спросите вы у "Хризантем"
                  У "Незабудок" и "Витрин"
                  Спросите, нужен русским мир?
                  И вам ответит "Бородач"
                  И, вместе с ним "Вампир" и "Грач",
                  "Подкидыш", "Марья" и " Иван",
                  "Заколка", "Гоблин", "Гардиан",
                  И "Бурундук" и "Кипарис",
                  И "Канарейка" и "Нарцисс",
                  И "Целина" и "Гиацинт"
                  И "Мумия" и "Гном" и "Винт",
                  И "Черноморец" и "Волна"
                  "Енот", "Кальмар" и "Камбала"
                  И даже "Аметист" и "Клещ"
                  Вам объяснят простую вещь.
                  И вы поймёте мысль мою
                  Война ИМ, РУССКИМ, по***.

                    105.11.12, 17:56Відповідь на 7 від ab absurdo

                    в вас в Донецьку так !!! А шо ми за вас ... гівно маєм підтирати ... а ви на що ???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна