Вакарчук ответил Милонову на обвинения в национализме.Супер!

  • 27.02.14, 22:54
Вакарчук ответил Милонову на обвинения в национализме

Лидер группы «Океан Эльзы» ответил на обвинения российского политика от «Единой России» Виталия Милонова.

Петербургский депутат направил официальное письмо министру культуры РФ Владимиру Мединскому с требованием запретить выступления группы Вакарчука в Петербурге по причине слишком националистических взглядов певца, а также сделать лидера группы персоной нон-грата для въезда в Россию. Как сказал Милонов, Вакарчук является «активным и непримиримым противников российского государства».

На своей официальной странице в социальной сети Facebook фронтмен «Океана Эльзы»  ответил на обвинения со стороны российского политика.

"По поводу украинского национализма. Кого вы считаете националистом? Если того, чей любимый писатель Чехов – то я националист. Если того, чьей первой любимой песней была "Светит Незнакомая Звезда" - тогда я тоже националист. Если того, кто 5 лет встречался с девушкой еврейской крови – то да, я националист. Если того, кто поет в группе, в которой два серба и один наполовину русский, наполовину татарин – то да – я, конечно, националист. Если того, кто проводит полгода в других странах мира, отдавая на концертах свою энергию любимым зрителям – то, несомненно, я националист. Если того, кто любит Санкт-Петербург как свой родной город, то я опять же – националист. Если того, кто был свидетелем на свадьбе у друга-ирландца – то снова же, я националист... Если того, у кого в Москве живут такие же близкие друзья, как и в Киеве, то я очевидный националист. Если того, из чьих уст русский или английский звучит так же часто, как и родной украинский – то я стопроцентный националист. Ну и еще... Если тот, кто Любит Свою Страну – националист, то я.... Ну вы то сами, как думаете? Кто я? И кто вы?", - написал Вакарчук.


Источник:Новости Facenews-http://www.facenews.ua/news/2014/190611/


90%, 36 голосів

3%, 1 голос

8%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Беркут -живе і жирує за рахунок податків.

"Беркут", який живе і жирує за рахунок податків громадян України, зриває державний прапор України на головному Майдані столиці.Краще О. Ройтбунда не скажеш: "Если государственный флаг - знамя сопротивления, а государственный гимн - песня протеста, значит страна - оккупирована".

92%, 22 голоси

8%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Остап Сулейман Берта Марія Бендер Бей просто відпочиває!



Знайомтесь його прототип Рогов В.В.(ОО Славянская гвардія) Знайомий всім ось по цьому відео
www.youtube.com/watch?v=NBWSGFMlfKg А тепер детальніше:Брехня починається з 1сек.(ЦЕ ПРОСТО РЕКОРД) Катар тільки планує відкрити своє консульство в Україні news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2013/12/16/314948 На 9-й сек.знову брехня население Катара 1,9млн., ru.wikipedia.org/wiki/%CA%E0%F2%E0%F0 Катар ніякого відношення до Хізт ут-Тахрір не має .Хізт ут-Тахрір (Ісламська партія звільнення) заснована 1953р.в Сх. Ерусалимі,а штаб-квартира знаходиться в Лондоні.НЕ НАЛЕЖИТЬ ДО КОЛА ЕКСТРЕМІСТСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ uk.wikipedia.org/wiki/Хізб_ут-Тахрір Рогов В.В. индийский принц, близкий друг В. Путина, Д. Медведева, В. Жириновского, семьи Ганди (по его собственному признанию) http://kto.zp.ua/index.php?id=2&pid=737#ixzz2tTvw9kwt Как зарабатывает Рогов на памяти ветеранов делая на этом бизнес и политкарьеру timeszp.com/articles/7429-kto-zarabatyvaet-na-svetlojj-pamyati-veteranov.html Доказу про зв"язок з Хізб ут-Тахрір з Українськими патріотичними колами не встановлено. ЗВІДСИ РОБИМО ВИСНОВОК-РОГОВ сучасний Остап Сулейман Берта Марія Бендер Бей Антиукраїнський аферист пов"язаний з В.Колісніченко та ФСБ представник антиукраїнського лоббі. Тут його профілі vk.com/id2996025 www.odnoklassniki.ru/vladimir.rogov1976 www.facebook.com/editorre Максимальний перепост з особистим"привітанням"Нехай ці суки жидо-кремлядські відчують нашу зневагу.

76%, 13 голосів

12%, 2 голоси

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ПОЧИНАЄТЬСЯ ВІЙНА РОСІЇ ТА УКРАЇНИ! На чиєму боці БАНДЮКОВИЧ???

  • 11.02.14, 10:22
Вітя БАНДЮКОВИЧ поводиться як ЗРАДНИК УКРАЇНИ. Воно весь час їздить до головного ворога України, до персони, котра хоче знищити цілісність України, до кагебістів Вови ПУКІНА. І весь час здає українські національні інтереси! Вітя БАНДЮКОВИЧ зрадив Конституцію України і на сьогоднішній день вже не є її гарантом.
Остання поїздка Віті БАНДЮКОВИЧА в Сочі свідчить, що воно збирається остаточно зрадити Україну і перетворитися на сатрапа кремлівського кагебіста Вови ПУКІНА.
Російська Федерація веде запеклу інформаційну війну проти України, фінансову війну за допомогою російських банків, здійснюючи підрив національної валюти України через свого агента СОРКІНА, котрий поставлений резидентом Російської Федерації, через посла Російської Федерації ЗУРАБОВА, котрий є одним з головних розвідних менеджерів, через МЕДВЕДЧУКА, котрий напряму працює на Москву, мабуть, він був завербований ще в радянські часи в КДБ, відома його роль у знищенні українських патріотів-націоналістів СТУСА і ЛИТВИНА, у котрих він був адвокатом на процесі, через КЛЮЄВА, котрий працює на Російську Федерацію, через представників російської резидентури, того ж міністра оборони ЛЄБЄДЄВА, голови СБУ, начальника департаменту контррозвідки СБУ, через голів обласних адміністрацій, в першу чергу ДОБКІНА.
Тобто Російська Федерація розпочала відкриту, системну, повномасштабну торгово-економічну війну проти України. Весь час створюються перешкоди для торгівлі між країнами, порушуються угоди. Також є підстави припускати, що в тортурах і катуваннях українських опозиціонерів беруть участь зондеркоманди російських спецслужб, як керівників ЧОРНИХ ЕСКАДРОНІВ. Про це чітко заявив БУЛАТОВ та інші постраждалі. У вбивствах протестуючих теж чітко простежується виучка російських спецструктур, їх стиль і почерк. Останнім підтвердженням ведення повномасштабної війни проти України служить той факт, що на територію Російської Федерації не пропускаються товари компаній «АВК», «Конті», вугілля АХМЄТОВА (жида).
Тому, звичайно ж, Україна повинна відповісти адекватними заходами. Треба перекрити для російських товарів кордон, ввести відповідні економічні та фінансові санкції, почати ФІНАНСОВІ САНКЦІЇ ПРОТИ РОСІЙСЬКИХ БАНКІВ, як одних з головних організаторів дестабілізації національної валюти гривні. Треба негайно розірвати Харківські угоди, рішення про це має прийняти Верховна Рада і подавати до Стокгольмського СУДУ про розрив газового контракту з «ГАЗПРОМ».
Але, для цього треба зняти з постів представників п'ятої колони: БОЙКО, СТАВИЦЬКОГО, ГАРБУЗОВА, уряд зрадників, щурів АЗІРІВА треба негайно прибрати зі сцени! Це треба зробити на протязі найближчих днів, поки повністю не зруйнована фінансова і банківська система України!
Якщо ж Вітя БАНДЮКОВИЧ буде обслуговувати інтереси російського диктатора Вови ПУКІНА, то нам такий президент не потрібен. Тоді треба створити у Верховній Раді нову більшість, відсторонити РИБАКА (антиквара) та КАЛЄТНІКА, обрати Нове Керівництво Парламенту, повернутися до Конституції 2004 року, прийняти ЗАКОН ПРО ІМПІЧМЕНТ! І якщо Вітя БАНДЮКОВИЧ сам не подасть у відставку, його потрібно буде усунути через СПРОЩЕНУ ПРОЦЕДУРУ ІМПІЧМЕНТУ (або інакше...).
Зараз, зрештою, своє слово повинні сказати керівники фінансово-корпоративних груп: АХМЄТОВА (жид), ФІРТАШ (жид), КОЛОМОЙСЬКИЙ (жид), ПІНЧУК (жид), ЯРОСЛАВСЬКИЙ (жид), ЄРЄМЄЄВ (жид), ТІГІПКО (жид). Необхідно створювати у парламенті нові фракції і надзвичайно швидко зруйнувати фракцію Партії РИГОАНАЛІВ! Зволікання смерті подібне! Йдеться про збереження держави УКРАЇНА і про наш НАЦІОНАЛЬНИЙ СУВЕРЕНІТЕТ!...

ЗЕК-президент Тітушок та зашуганого гомосоветікуса!

  • 01.02.14, 09:00

Президент тітушок Уже всім очевидно , що проплачені мітинги за Януковича і Партію регіонів були відвертою профанацією. Електорат ПР - зашуганние гомо совєтікус , люмпени руцкагаміра і ватники різного калібру. Є і ще одна категорія - тітушкі . Гопники напівспортивного виду . Ось цим непотрібом і керують силовики режиму. Чи вийдуть ці «виборці» на вулицю не за гроші , а просто так , за велінням серця і совісті  , щоб захистити Януковича? Зрозуміло  що НІ. Совки живуть у своєму маленькому світі  рабів і особливим розумом не виділяються . Вони мріють про Росію та СССР - 2 . Але , як і в 1991 -му прорасейскіе швондери , мовчки , стерпіли розвал гнилої , але гаряче улюбленої ними імперії , так і сьогодні вони понуро проводжають епоху Януковича. Наймерзенніше , що всі знають , що режим наймає провокаторів проти Майдану в Києві. Міліція захищає або , принаймні , не реагує на тітушек в Харкові та Донецьку. А в Запоріжжі гопники -за спиною правоохоронців розганяли мирну акцію протесту. У Дніпропетровську та Луганську взагалі чинуші з Партії регіонів нюх втратили і запустили цей полукрімінал до держустанов і інструктують їх там, налаштовуючи проти Майдану. Влада використовує кримінальні технології , як останній аргумент. Янукович намагається утримати владу за допомогою підневільних ментів , проплачених мітингів і тітушок . Це бридко . Країна його вже відторгнула . Армія президента - це гопники з рефлексами Поліграф Поліграфича . Але , бидло в будь-який момент може повернути і проти його . А ті , хто сьогодні прикривається цими асоціальними елементами повинен сісти на лаву підсудних.Рано чи пізно це станеться і в мене сумніву нема. Злочин проти власного народу не має терміну давности.

Путін -проект спецслужб Заходу!

  • 21.01.14, 13:09
Путин - самый крупный проект западных спецслужб...Ветеран Главного разведывательного управления И.И. Паринов, прослуживший там более тридцати лет, рассказал: «Путин давно завербован Западом и, по всей видимости, стал самым крупным проектом западных спецслужб». И далее пояснил, что шпионы такого масштаба выводятся за пределы разведки, есть много других, более профессиональных и более незаметных служб.......
Продовження за посиланням http://putinism.net/?p=1860


53%, 8 голосів

0%, 0 голосів

33%, 5 голосів

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Гра Ю.Луценко в демократію.

  • 15.01.14, 10:27

33%, 8 голосів

46%, 11 голосів

8%, 2 голоси

13%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.