Ненависть

 

„Диявол” прибрав тут одного депутата. Навряд чи на небеса. Той депутат був спец по нафто-бензино-солярним справам і трохи накосив „капусти” на цій вогненебезпечній грядці. Там капуста родить – янопахл відпочиває. Ну, але влетів на ціни. 
В даній ситуації цікавим моментом є те, що вся ця пацанська рать щиро обурюється реакцією на цю трагедію тих, кого вони тримають за лохів. 
Бо пацанам мало того, що вони нас грабують, калічать і вбивають. Ні, їм ще хочеться, щоби ми їх вважали за нормальних людей. Себто, вони хочуть продовжувати наc грабувати, калічити бейсбольними бітами, давити своїми машинами, і в цей же час хочуть, аби ми самі вважали це нормальним. 
Вони, блін, хочуть до себе поваги. А якщо з ними трапиться якась неприємність, то й співчуття. От це вже дійсно повна неадекватність. 
[ Читати далі ]

Явлєніє х. народу

 

Согласно сообщениям СМИ, 5 апреля 2011 года в 17.00 вертолёт Президента Украины совершил вынужденную посадкувозле одного из сел Полтавщины. 

Свідєтєльські показанія жителя села Козлятин Глухого району Сумної області
П.П. Перепийдядько:


«Отак воно усе було: я пас гіндиків за селом. Аж раптом глядь у небо – а там кружля срібний гвинтокрил і сіда на поле, засіяне гречкою.
Мене прям щось потянуло до нього. Як був у грязних штанях і калошах, скочив на лісапед, поїхав подивитися. 

[ Читати далі ]

Легенда о балкантавре

 

Афинский тиран Янукей, одетый в расшитый золотом тренировочный хитон от портного Адидасия, нервно расхаживал по тронному залу собственного дворца. В центре помещения, не сводя глаз с начальства, вытянувшись по стойке смирно, стоял руководитель царской администрации Левкей. 

Было ясно, что тиран крайне рассержен. Он то и дело пинал сандалием из страусиной кожи мраморные статуи богов, установленные по периметру помещения, и, воздевая руки к небу, гневно восклицал: «О, Боги! Растуды вас Артемиду, и в Зевса в душу мать! За что все эти мне Тротиловы мученья!» 

- Танталовы мученья - еле слышно подсказал Левкей, но тиран не обратил на это внимание и продолжал бушевать. 

[ Читати далі ]

Думал янукович о народе, так же, как козел об огороде

 

Думал Янукович о народе,
Так же, как козел об огороде.
(грустний расказ от морди ліца главного гєроя) 

- Думи мої, думи мої, лихо мені з вами!
Ше й народ нєблагодарний обклада х...ями,
А я ж так уже стараюсь для цього народу, -
Навіть мову його вивчив, через пень-колоду.
Став від дум тих проклятущих, як Обама чорний,
Бо не знаю, як придумать ше якісь рєхворми.
Шоб піднять пенсійний возраст і не мать мороки, -
Ми пошльом пєнсіонєров на чотири боки,
А якщо живі ще будуть від рєхворм Тігіпка,
Значить нація вкраїнська - ого-го! - ще кріпка!
Ціни збільшить також треба, і піднять податки,
Бо не будем же ми тратить на це власні статки.
- Пусть народ бєрьот лопати, да і валіт в полє, -
Так сказав наш Заратустра - Кровосісь Мікола, -
- Ето вам нє тралі-валі, і нє фіглі-міглі, -
Распустілісь, ніщєброди, - хватіт уже скігліть...
- Хоч важка ти, Мономаха президентська шапка, -
Я шапки люблю з дитинства. - Так і знайте! Крапка! 

Дожилася Україна до такого стану,
Що її якісь бандити мають, як путану,
Та я так скажу вам, люди, - що когось і вразить, -
Їжте те, що вибирали, - хай вам повилазить.


© Ahuhunehoho

Страсті й пристрасті

 

Сьогодні Страсна П’ятниця, а вже завтра депутати ломануться в різноманітні церкви з кошиками наперевіс. Не відставатимуть від них й міністри. А попереду звісно ж Янукович на білому гелікоптері. 

Стоятимуть вони в церкві сумирно, потупивши очі, тримаючи в руках свічечку. Їх уста ворушитимуться ледь помітно й майже невловимо й годі буде второпати, чи то промовляють молитву, чи то підраховують бариші від майбутніх оборудок. 

Взагалі то цікаво, які ж думки снують там, під черепною коробкою владних мужів. Чи є там смиренність, чи є там покаяння? 

А каятися їм не перекаятися, бо ж певно не існує жодної з десяти Божих заповідей, яку б вони не порушили. Особливо це стосується заповіді «Не вкради!». 

Та якщо їх послухати, то вони такі набожні, що мало не святі, то ж всім іншим громадянам держави годі й рівнятися до них. Тільки молитися й радіти, що в нас такі депутати й урядовці. 

Чи може навпаки – вони усвідомлюють свою гріховність й наввипередки сповідуються своїм духовникам? Наприклад Янукович кається в фальсифікаціях, Литвин у підступності, Чечетов в брехні, всі разом взяті в обдиранні українського народу. 

Втім, навряд чи. Швидше за все вони переконані, що депутатські, міністерські й президентські посвідчення, це свого роду індульгенція, котра разом з недоторканністю відпускає всі гріхи й піднімає над плебсом, котрий там борсається внизу в болоті гріховності. 

Вони стоятимуть завтра в різноманітних церквах, опустивши додолу очі й виношуючи плани власного збагачення за рахунок нашого збідніння. 

Ми бачитимемо їхні губи, котрі беззвучно щось там шепотітимуть, певно випрошуючи у Бога ще більшого багатства для себе й своїх близьких, й впадатимемо в гріх. В гріх ненависті, порушуючи другу з Двох Головних Заповідей Любові: «Люби свого ближнього, як себе самого». 

Та хіба їх можна полюбити? 

© R`n`R

Відставка Табачника як сатисфакція за «погіршення життя»

 
Відставка міністра освіти Дмитра Табачника вже найближчим часом розглядається владою як тактичний хід для зняття частини невдоволеності українців «погіршенням життя вже сьогодні».

Про це пише Олексій Мустафін у свіжому числі «Дзеркала тижня. Україна», повідомляє УНІАН.

Разом з тим відставку прем`єра Миколи Азарова відкладено до вищої точки кипіння в суспільстві, відзначає автор.

За його словами, Президент Віктор Янукович міг оголосити про відставку М.Азарова ще 7 квітня у своєму посланні до парламенту. «Причому цього разу навіть сам Микола Янович (Азаров), скидається, був не проти. Принаймні, попередив про відставку своє оточення. І навіть запасний аеродром підготував. Значно скромніший, до речі, ніж посада голови Нацбанку, яку йому нібито обіцяли минулого року», - йдеться в статті.

Проте В.Янукович вирішив інакше. «Утаємничені, щоправда, подейкували, що відставку відклали на місяць і після травневих свят (М.Азарова) точно звільнять. Але з’ясувалося, що відбій пролунав надовго. І не тільки щодо Азарова. Весь економічний блок не збираються чіпати щонайменше до вересня. Недоторканними залишаються і віце-прем`єри - принаймні Андрій Клюєв, Борис Колесніков і Юрій Бойко», - пише автор статті.

Крім того, за його даними, після свят можлива ще низка відставок в уряді. Так, Ганна Герман може зайняти посаду міністра культури замість Михайла Куліняка, а Віктор Тихонов - залишити посаду віце-прем`єра.

Цілком ймовірна також заміна керівників Мінохоронздоров`я і Міноборони - Іллі Ємця й Михайла Єжеля, але тут не визначилися з наступниками.

«Утім, навіть ті, хто наполегливо рекомендують провести бодай косметичні перестановки, розуміють, що йдеться головним чином про демонстрацію. Імітацію діяльності. Здатну навіть політично стурбовану публіку зацікавити хіба що в разі звільнення Табачника. Про інших, мабуть, і не пригадають», - резюмує автор статті.


http://zaxid.net

Спасение утопающих

Спасение утопающих – дело рук самих утопающих. Лозунг старый, советский, но справедливый. Есть, кстати, старый анекдот про двух советских эмигрантов «одесской национальности», которые не овладели нужной специальностью, иностранным языком и живут теперь в Нью-Йорке на пособие. И вот сидят они на набережной Брайтона, бездельничают, а метрах в пятидесяти тонет коренной американец. Тонет и кричит: «Хелп, Хелп ми!». Потом пузыри и тишина. Мойша поворачивается к Изе и философски изрекает: «И шо? Сильно ему помог в жизни этот хваленый английский?» 

 Анекдот косвенно доказывает, что нужно спасать себя самому. Тонущему американцу, бегущему от тигра негру и беднеющему на глазах украинцу - всем. Раньше в суровых испытаниях была хоть какая-то логика. Мы все судорожно учились зарабатывать деньги, и вчерашний научный сотрудник оказался неплохим предпринимателем. А государство по мере сил нам в этом мешало. [ Читати далі ]

Партия регионов уже открыто поддерживает Королевскую

 

Чечетов: «Наталья Юрьевна – это завтрашний день»

Юлия Тимошенко постепенно утрачивает позиции в своей партии, настоящим лидером в «Батькивщине» можно назвать депутата Наталью Королевскую.

Об этом «Новому Региону» заявил депутат от Партии регионов Михаил Чечетов.

«Уже на сегодняшний день понятно, что настоящий лидер в БЮТ не Тимошенко, а Наталья Королевская, которая все для этого делает, чтобы занять ее место. И это всем понятно. Под флагом Королевской вы увидите, как пойдут все остатки БЮТ. Те, кто еще из депутатов не вышли из БЮТ, но готовы конструктивно работать с большинством, скоро пойдут за Королевской», – сказал он.

[ Читати далі ]