Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Відкритий лист: "У Львові на 9 травня п’ята колона РФ запланувал

  • 02.03.11, 09:13

Як стало відомо із заяв у ЗМІ, політична партія «Русскоє єдінство» планує приїхати з Криму до Львова, для того, щоб 9 травня пройтися центральними вулицями міста. Таким чином ця партія планує відзначити перемогу СРСР над своїм колишнім союзником – націонал-соціалістичною Німеччиною.

ВГО «Ідея Нації» хоче нагадати даній організації, що такої держави як СРСР вже не існує на карті світу, проте офіційною спадкоємницею залишається Російська Федерація. А Українська Держава, яка була проголошена 30 червня 1941 року була окупована нацисткою Німеччиною, а пізніше СРСР. Тому дата 9 травня, як день перемоги одного окупанта над іншим, не має жодного відношення до України, а будь які провокації п’ятої колони РФ у місті Лева ми будемо зупиняти шляхом прямої дії.

Також ми звертаємось до ЛМР, якій поступило повідомлення від політичної партії «Русскоє єдінство» на проведення 9 травня 2011 року ходи по вулицях Львова, відреагувати згідно законодавства України - та подати до суду на заборону даної акції, що має на меті заздалегідь провокативний характер.

Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.

Голова ВГО «Ідея Нації» Остап Стахів

4

Коментарі

12.03.11, 09:57

Подайте заявку и приезжайте 9 мая в Севастополь! Интересно будет послушать вопли"Русского блока" и "Русского единства"

    Гість: Алчі

    22.03.11, 10:26

    а что эта партия оккупантов забыла во Львове ?

      36.03.11, 10:59

      СССР никогда не был "союзником" гитлеровской Германии. Внимательнее изучайте документы и корректнее используйте политтерминологию, раз уж Вы берете на себя смелость анонсировать свое руководство каким-то политтечением. Простите за назидательный тон.