Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Приклад для наслідування

  • 17.02.11, 18:12

У Львові 16 лютого відбулося відкриття фотовиставки "Грузія 2000-Грузія 2011", організованої Інститутом світової політики за підтримки Посольства Грузії в Україні.

Спеціальний фотопроект дозволяє побачити дві реальності з різницею у десятиліття, відчути поклик Кавказу і подих грузинського вітру змін. Виставка успішно відбулася у Києві, здобувши схвальні відгуки відвідувачів та поціновувачів фото-мистецтва.

Побачити Грузію та її зміни за останні 10 років запропонували 11 найвідоміших фотографів Грузії, зокрема, Аміко Кавтарадзе, Леван Чхатарашвілі, Бесо Гулашвілі та інші. На фотовиставці "Грузія 2000 vs. 2011" будуть представлені близько 75 великих робіт грузинських фотографів.

Серед відвідувачів виставки були: сестри Горгішелі, представники іноземних консульств, представники комітету підприємців Львівщини, львівські дизайнери, зокрема Олена Даць, організатор Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Леньо, голова Всеукраїнської громадської організації "Ідея Нації" Остап Стахів, а також відомі громадські та політичні діячі, художники, митці, журналісти.

Зокрема, як зазаначив голова ВГО "Ідея Нації" Остап Стахів: "Відсутність ефективних реформ на пострадянському просторі часто пояснюється історичними передумовами. Грузія зламала цей стереотип, довівши, що успіх країни залежить не стільки від того, що було вчора, скільки від того - хто і що робить сьогодні."

У Львові фотопроект «Грузія 2000 vs. Грузія 2011» представлений у Львівському Палаці мистецтв (за адресою вул. Коперніка, 17). Виставка триватиме до 28 лютого.

Прес-служба ВГО "Ідея Нації"

3

Коментарі

118.02.11, 08:39

"успіх країни залежить не стільки від того, що було вчора, скільки від того - хто і що робить сьогодні."
Ваша правда!

«В интервью, опубликованном 25 мая 1916 года в Chicago Tribune, Генри Форд сказал:
«История – это до некоторой степени чушь. Мы не хотим поддерживать традицию. Мы хотим жить в настоящем, и никакая история не стоит ломаного гроша кроме той, что мы делаем сегодня».
Форд был известен привычкой громко и ясно говорить о том, о чем другие могли долго думать, прежде чем допустить это. Что такое прогресс? Не думайте о нем, как о «работе истории». Это именно наша работа, работа нас, живущих в настоящем. Имеет значение лишь та история, что «еще не сделана, но уже делается» в данный момент и которая «должна быть сделана»…

Зигмунт Бауман «Текучая современность».