Турчинов розповів міліції, що Майдан вже може розходитися

Майдан досяг всіх поставлених цілей і люди зможуть спокійно вирушити додому, заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

Про це, як повідомляє Інтерфакс-Україна, він заявив представляючи в.о. міністра внутрішніх справ Арсена Авакова командному складу відомства.

"Зараз є проблема - на війну. А коли приїжджають, бачать, що вона вже закінчилася і, на жаль, їде ще дуже багато...Наше завдання, щоб до виконання всіх завдань Майдану, а вони всі вже виконані, забезпечити порядок, і Майдан поїхав додому", - сказав Турчинов.

Турчинов також вже додав, що активісти поетапно звільнятимуть зайняті адміністративні будівлі.

Він попередив керівництво МВС про те, що через ослаблення влади в СІЗО можуть підніматися бунти.

"Є велика небезпека того, що, прикриваючись революційною риторикою, може піднімати голову криміналітет, мародерствувати", - сказав він.

Аваков відзначив, що до відновлення довіри до органів міліції патрулювання триватиме спільно з Самообороною Майдану і міліцією.

Також він запросив командний склад МВС на спільне з Самообороною Майдану засідання, яке відбудеться в суботу ввечері.

Зворотній бік "революції"

Tetiana Montian
Сашко, я тебе люблю, ти няшечка!

Але по-іншому бути НЕ МОГЛО - це закон революційного жанру ;(
Олександр Положинський

Якого милого Верховна Рада, яка, впродовж тривалого часу, активно приймала антинародні закони, витанцьовувала під дудочку Зека і його банди, зараз керує нашою країною?! Де позапартійний перехідний уряд? Де люди, яким можна довіряти? Турчинов - в.о. Президента?! Це жарт?! Чи страшний сон?!

***

Який цинічний самопіар: 


***

В искренность Турчинова верит только наивный, в порядочность — только дурак...

1987-1990гг. — секретарь райкома комсомола, заведующим отдела агитации и пропаганды Днепропетровского обкома комсомола.

Примітка. Це важлива, ключова річ, бо такі підари знають і вміють йти до влади :) Партія добре навчила:)

***

РЕВОЛЮЦІЯ ВИЙШЛА З БЕРЕГІВ БУДЬ-ЯКОЇ, НАВІТЬ ФОРМАЛЬНОЇ ПРАВОВОЇ ЛОГІКИ. ФАКТИЧНО ДИКТАТОРСЬКІ ПОВНОВАЖЕННЯ СЬОГОДНІШНЬОЇ ВР, ЯКА САМОСТІЙНО ЗМІНЮЄ КОНСТИТУЦІЮ, УХВАЛЮЄ ЗАКОНИ, ЧИНИТЬ ПРАВОСУДДЯ І ФОРМУЄ УРЯД, НЕ СНИЛИСЬ ЯНУКОВИЧУ НАВІТЬ У НАЙСОЛОДШИХ СНАХ.

Владу в країн захоплює секта БЮТ. Захоплюють в стилі ЮВТ - з особливим цинізмом, єдиною логікою якого є "революційна доцільність". Турчинов на чолі ВР, Аваков - на чолі МВС і Юля на волі не провіщають країні нічого доброго (до речі, жахливе "поранення" на сцені вже не заважає Турчинову керувати Радою?)...

Законність попрано. Справедливість не відновлено. Ба більше, ніхто і не думає їх відновлювати, оскільки про потребу термінової зміни персонального складу конституційного, верховного та вищих спеціалізованих судів - головного інструменту захисту конституційності та законності, здійснення правосуддя, відновлення справедливості - ніхто в раді навіть не згадав.

ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО СЕКТА БЮТ - ЗАМІСТЬ ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНИ - СТАЛА НА ШЛЯХ ПОМСТИ ТА ПЕРЕДІЛУ АКТИВІВ.

ОТЖЕ, МОЯ РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ....

(С)

***

Від Яневського

От що я скажу, любі друзі. Заклик Турчинова до Майдану – “давай, до свіданія! = плювок в могили загиблих, плювок в людей, які, на відміну від цих гавнюків, таки врятували нас і країну. Плювок в кожного з нас. Плювок в Україну. Одним словом – парламентські тітушки. Мастурбатори від політики. P.S. Чекаю на фрік-шоу – літак з Харкова підлітає....

Любі друзі, вибачте за третій пост. Просто сьогодні вихідний))
Ґрунтуючись на досвіді 2004 р. (я тоді був помічником-консультантом ВАЮ), скажу таке. Скоріше за все реєстрові розіграють свою улюблену партію (вони тільки її і знають). Буде сі називати “ширка-2014”.
1. Будуть намовляти Майдан розійтися.
2. “Правому сектору” будуть намагатися купити другорядними посадами (напр. в МВС).
3. Рошен – прем”єр.
4. Мама – презик.
5. Сєня –спікер.
6. Області поділять по факту наступних виборів – кожному своє.
7. ПР (оновленій) залишать Луганськ, Донецьк та ще щось.
8. Можливо навіть і дадуть щось в уряді під приводом необхідності формування “уряду національної довіри”.
9. Зараз Маму на візочку вивезуть на Сцену – і понесеться...

***

Що закінчилось? Людей ще не поховали! Нічого не зроблено! На Майдані свято влаштували... Жесть.

***

Хочу рассказать о ночи 19 февраля, когда происходила зачистка майдана.
Тогда была самая напряженная ночь. Пресловутых сотен самообороны не было, свободовской гвардии не было, люди которые держали оборону были плохо организованны и истощенны, щиты держали до изнеможения подпирая головой. Радовала сцена, наверное потому, что пафосных депутатов с их дешевыми манипулятивными лозунгами не было. Никого. Парубий заявил, что у него инсульт и довольный свалил домой. Турчинов потребовал носилки и заявил, что его убил снайпер. Беркут постоянно атаковал. Периметр держало человек 300-400 остальные – сочувствующие. Людей под утро становилось все меньше и меньше, Крещатик опустел, и те кто остались либо бегали, либо еле передвигались перетаскивая к передовой все что горит. Около пяти часов положение стало отчаянным, передовую потеснили опять. Баррикады на Прорезной и в Пассаже осталась совсем без охраны, несколько раз прибегали ребята с предупреждением о движущемся беркуте и титушках со стороны Бессарабки. Было тревожно. Было страшно. Все понимали, что удержать Крещатик шанса нет никакого. После восьми люди стали расходиться активнее, прибывающих почти не было. По Крешатику со стороны Бессарабки бежала большая группа вооруженных щитами и битами людей до ста человек. Это был конец. Ребята взялись за камни и кинулись поджигать коктели. Группа быстро приближалась, когда стали видны их лица закрались сомнения сменившиеся пониманием – Наши. Такие лица могут быть только у Наших.
Мужики сорока- пятидесяти лет подбежали, выстроились в колону по четверо и первый ряд грохнув щитами упал на колени. То, что мы услышали вырвало сознание. – Брати! пробачте що так довго їхали. Плакали все. Все. Это была Львовская сотня.
Они убежали на передовую, пару человек осталась, и рассказала длинную историю о том КАК они добирались. Я не буду писать об этом это длинная повесть о мужестве и непреклонной воле. Слава Львовской Сотне. Через час был Тернополь.

?????


===U.S. Ambassador to Ukraine Geoffrey Pyatt told CNN on Thursday that "extremes on both sides are gathering strength" because of the instability. Even then, Pyatt said, "It's very clear that, for the United States, the preponderance of the responsibility rests with the President Yanukovych."

"Our position is (that) President Yanukovych needs to lead his country into a new future, and he needs to do so through the vehicle of a new government, change to the constitution and the political order."===

http://edition.cnn.com/2014/02/20/world/europe/ukraine-protests/

ВСЬО прапало Вітя /// Харків піднявся! 21 02 14


Завтра у Харкові "з'їзд Південно-східних областей, Севастополя і Криму". ЗМІ повідомляють, що Янукович вилетів туди разом з Рибаком і Клюєвом, а тим часом в Адміністрації президента пусто і жодної охорони. У Харкові на вулиці виходять тисячі українців

Поганий приклад

Судячи з того, як хвацько лідери опозиції кинулись виганяти протестувальників з будинку Київської міської держадміністрації та зносити барикади на столичній вулиці Грушевського, чиновникам Євросоюзу таки вдалось виявити закордонні рахунки й пригрозити їх власникам жорсткими санкціями. Тільки рахунки ці не Януковича чи Клюєва (їхні кошти ніхто й не шукав), а Тягнибока, Яценюка, Авакова та інших, прости Господи, «революціонерів». Сподіваємось, ніхто не сумнівається в тому, що ці високі достойники тримають свої трудові збереження аж ніяк не в гривні й не в українських банках?



Схоже, Європа думає, що блискуче вирішила наболіле українське питання й, нарешті, погасила антикримінальне повстання, що спалахнуло в найбільшій державі континенту проти донецького злочинного угруповання «Люкс». Причому – не витративши на це ані євро, а виключно коштом самого ж бандугруповання, яке трохи поділилось з галасливою та продажною українською опозицією. Врегулюванню також сприяла погроза єврочиновників застосувати візові та фінансові санкції щодо опозиціонерів, якщо вони не знайдуть способу придушити повстання й відновити в Україні легітимну владу ватажків «Люксу».



Жорстка позиція єврочиновників була спричинена, звісно, не тим, що Ештон з Баррозу захоплюються гангстерською романтикою. А тим, що барикади в центі Києва спокушають громадян Євросоюзу на радикальні способи боротьби з корупцією у власних державах і вже спровокували антиурядові заворушення в Боснії та Герцеговині й Чорногорії. Урешті-решт, було б дивним, якби єврочиновники схвально відгукувались про тих, хто в Києві кидає коктейлі Молотова в озвірілих представників влади, коли кілька днів тому такими ж коктейлями в столиці Боснії та Герцеговини протестанти підпалили президентський палац.



Треба чітко усвідомлювати, що Західна Європа буде підтримувати Януковича до тих пір, доки він добровільно не зречеться посади (внаслідок відставки, програшу на виборах, за станом здоров’я тощо). І зовсім не тому, що європейці люблять двічі засуджених. А тому, що Янукович – це легітимна влада, тож будь яка інша позиція єврочиновників не тільки призведе до посилення геополітичного впливу Росії на європейському напрямку, але й позбавить їх аргументації у випадку необхідності придушення масових заворушень у державах Євросоюзу.



Також треба розуміти, що розповіді про «європейські цінності» та «права людини» — то лише традиційний обряд, який має до політичних реалій таке ж відношення, як нафталін до виробництва тістечок. Якби всі ці єврокомісари дійсно мислили б такими категоріями, то це б свідчило лише про їх повну професійну непридатність. Оскільки, насправді, у політиці існують тільки інтереси – і нічого, окрім них.

http://ord-ua.com/2014/02/17/krolyacha-revolyutsiya-1/?lpage=1