***

Турчинов узурпатор влади. Цей упирь призначає головами областей олігархів. 

Тягнибакс говорить про призначення суддів (дуже важливо?), а Яценюк дерибаниць власність, що лишилася: http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/3/7017327/ 

Це, коли наша країна вже 3 день "воює".

Жахливий сон! Хіба в наш час неможна налагодити звязок із частинами в Криму? Якщо немає звязку, то напишіть у вконтакте командиру частини call

Чому вони так все зливають? 


 

ржунімагу

Росія захищає російськомовних в Криму і пиздить їх в Москві.

Нам війну оголосили!

Росія офіційно оголосила війну Україні

Зберігате спокій. 


Що робити?:)

Пояснюю всім тим, хто не відвідує Школу Кальмара і не просунувся, на жаль, в своєму інтелектуальному розвитку далі поцЬІєнта професора Прєображенського та "легких рішень" - "відняти та поділити" та "вбити всіх поганих, аби залишилися лише хороші".

Самі поняття "люстрація" та "реприватизація" є КОНЦЕПТУАЛЬНО АБСУРДНИМИ через технічну неможливість прописати формальні критерії.

Соррі, але краще, ніж старі добрі відкриті суди - людство для відновлення справедливості ще нічого не вигадало.

Підлі хитрожопі блювотинні "опозиційні" політикани, які випадково отримали владу фактично з рук Путіна, який постріляв людей, аби віджати Крим, не випадково віддали "Майдану" "почесне право" займатися люстрацією та реприватизацією.

Тому що вони прекрасно знають, що це - ТЕХНІЧНО НЕМОЖЛИВО, і призведе лише до миттєвої дискредитації "люстраторів" та "репиватизаторів". Це все одно, що змусити їх віднайти вічний двигун.

Повторюю, що треба робити НАСПРАВДІ, аби країна почала виповзати з прірви:

1. Відкриті реєстри, кадастри та бюджети всіх рівнів.

2. Зняття ВСІХ бар’єрів для доступу в політику та одночасне проведення виборів - від голови Зажопінської сільради до Президента.

3. Внесення хоча б найнагальніших змін до цивільного законодавства з метою впровадження ефективних механізмів ухвалення легітимних колективних рішень на основі пропорційності (тобто, замість "1 власник = 1 голос" запровадити "1 юніт майна = 1 голос").

Як неважко здогадатись, ніхто навіть на думці не має робити нічого подібного, а моя інституція ще занадто слабка, аби донести до суспільства ці насправді доволі очевидні та елементарні речі.

Від Монтян. 

Ще не роздуплилися?

а ви кажете, що в Україні вже нема що красти


===Alexey Nemiroff

Пока Яценюк в очередной раз сетует на пустую казну и попередников, обещая экономить на социальных программах, Национальная комиссия регулирования электроэнергетики, полностью укомплектованная ставленниками олигархов, сегодня на заседании утвердила установление "зеленого тарифа" для ТОВ Вітряний парк Лутугинський». Зеленый электрический тариф в Украине с 2008 года является крутейшей доилкой госбюджета, к которой, естественно, посторонних не пускают.===

http://www.nerc.gov.ua/index.php?news=3650