Треба об'єднуватись та брати владу в свої руки

Треба об'єднуватись та брати владу в свої руки

Відкритим залишається питання до тих, хто привів тимошенківську бригаду до влади: чи готові ви не зупинятись, не піддаватись розчаруванню та пам'ятати, що загинули люди?


Операція "Зміна одного ОЗУ на інше ОЗУ" сягнула проміжних результатів. Що ми маємо наразі?

Майдан привів до влади олігархів, які його й розпочали (давайте згадаємо того ж Луценка, який назвав Майдан "бунтом олігархів", а потім став одним з його очільників та ще й зараз претендує на посаду голови КМДА) та вміло каналізували справедливий народний гнів у вигідне для себе русло.

Разом з олігархами до влади повернулась їхні улюблені ОЗУ (озганізоване злочинне угрупування) – БЮТ та "Свобода".

І цих від влади вдасться усунути хіба що напалмом. Втім, за свого часу усунути ОЗУ "БЮТ" змогло усунути лише ОЗУ "Люкс", замасковане під Партію регіонів, жалюгідні останки якої 15 березня спробують якось врятувати те, що залишилось у них через жадібність та недалекоглядність Януковича та його синів разом з Пшонками.

Читайте також: Про дійсно невідкладне


Бо народний гнів, за фактом, спровокували дії саме синків Януковича та Пшонки – Сашка та Артема – а також вмілого зрадника Андрія Портнова, який "юридично" обслуговував їхні шалені апетити. Іншим же з "Люксу", в тому числі Ахматову, не вистачило звичайного чоловічого характеру, щоб зупинити молодняк, хворий на фінансову булімію.

Бютівці та свободівці зараз, відчувши смак повної влади, крутять схеми, завдяки яким вони сподіваються, що зможуть не проводити вибори до Верховної Ради, аби було більше часу на реприватизацію та передерибан колишнього майна "люксівців". Регіоналам, за великим рахунком, не залишається нічого іншого, як відкупитися від нових узурпаторів. Але це обійдеться їм у велику копійчину. А тих, хто не відкупиться, або посадять, або просто вб'ють – це зараз просто, як ніколи.

А громадськість? Яка громадськість? Нова "злочинна панда", якщо її знову не знесуть, зробить все, навіть неможливе, щоб не допустити до керма нікого з притомних громадян. Бо громадяни зробили своє діло, громадяни можуть йти по хатах та рабськи працювати на нових господарів, попередньо здавши зброю.

І не буде ані зняття виборчих бар'єрів, ані відновлення чи то пак фактично створення "з нуля" місцевого самоврядування, ані відкритих кадастрів, реєстрів та бюджеів – забудьте!!! Бо БЮТ та "Свобода" - це значно сумніше, ніж десять Партій регіонів разом узятих, і скоро, дуже скоро в цьому наочно переконаються навіть найнаївніші та найдовірливіші.

Читайте також: Добикувалися без ресурсу


Відкритим залишається питання до тих, хто привів тимошенківську бригаду до влади: чи готові ви не зупинятись, не піддаватись розчаруванню та пам'ятати, що загинули люди? Зараз треба робити ставку не на якісь там нові обличчя, а на нові правила гри. Зовсім нові. Задля цього всім громадянам, хто ще при свідомості, треба об'єднуватись та прориватись до влади хоча б і з кулеметами.

Лише так ми зможемо разом взяти процеси в свої руки і нарешті змінити правила гри з "дерибану-передерибану" на цивілізаційну громадянську угоду, в якій для кожного є місце, де дійсно існують права і свободи.

ЗІ. Ну і бонусом - пара слів про профанацію, яка називається "люстрація" .

Продовжую наполягати, що формальні критерії люстрації суддів прописати ТЕХНІЧНО НЕМОЖЛИВО, а вся ця епопея з люстрацією Є ОКОЗАМИЛЮВАННЯМ ДЛЯ НАЇВНИХ ТА ДОВІРЛИВИХ та переслідує такі цілі:

1) витягнути хабарі з суддів "за успішне проходження люстрації";

2) звільнити місця суддів відверто одіозних - в очах непросунутої емоційної публіки, звісно - та продати їх подорожче новим бажаючим обійняти суддівські посади;

3) дискредитувати тих, хто проводитиме люстрацію, та саму ідею люстрації як таку.

Головне питання до "люстраторів" залишається незмінним: то почому відкупилися судді господарських судів, які під люстрацію чомусь не підпадають, хоча це саме вони легітимізували дерибан на мільярди доларів та самі завдяки цьому масово стали мільйонерами?!

А Лавринович? Це ж взагалі ісчадіє ада, провина якого в тому, що коїться в Україні, хіба не найбільша!

Так отож :(

***

Земля живих копалин.

100 мільйонів років тому замість білих глевких круч тут було море. З часом із залишків золотистих водоростей і маленьких мушель утворилися крейдяні відслоєння. «Їх можна зустріти лише в межиріччі Волги й Дону та на сході України. Зокрема, на Харківщині, понад річкою Оскіл», - розповідає Максим Височин, директор Національного природного парку «Дворічанський», який створили чотири роки тому спеціально для охорони цього ландшафту. Але тепер існування парку – під загрозою.

Жителі села Кам’янки, котре межує з парком, зібрали майже 250 підписів за його ліквідацію. Нарікають, що тісно проводити господарську діяльність. «»Місця для випасу худоби практично немає», - скаржиться Тетяна Метельникова, депутат сільради. З ініціативи селян 25 га парку розорали й засадили соняшником.

Тимчасово здатність добре відбивати та щільність поверхні роблять крейди унікальною екосистемою. Тут збереглися надзвичайно рідкісні рослини ще з льодовикового періоду. Серед тих реліктів 22 види можуть рости лише на вапнистих породах і занесені до Червоної книги України. Водночас учені зазначають, що для сільського господарства ці землі пристосовані погано. «Посіяти тут щось так, щоб воно прижилося, навряд вдасться», - каже Яків Дідух, геоботанік Національної академії наук України. – Славка Куцай.

Натгео Україна. березень 2014.

***

1. Багато важило й те, що вона жила своєю головою, нікого не брала під своє крило й з усіма була проста. Як на інших, то й їй не слід було б держати себе так. По-дурному це все. Гостре на язик вуличне інформбюро, знай, переконувало всіх: «Хай там як вона старається – з того всього не буде діла».

 

2. Велику роль відігравало й те, що вона була самостійною людиною, нікого не брала під своє покровительство й з усіма трималася просто. Згідно з поняттями багатьох, то їй не слід було б поводитися так. Це все не дасть жодних результатів, і дотепне вуличне інформбюро безупинно переконувало всіх: «Як би вона не старалась, її старання – абсолютно безперспективна справа».

парадокс

Це вже анекдот.

- Хохли здавайтесь!

-Руські не здаються!

-...?

***

НАх*я було ліквідовувати беркут? Кинути б його за призначенням в восточние регіони, проти заїзджих тітушок.