Кошмар

УзурПастор лише "забув" сказати, що така його позиція була головною умовою його потрапляння на табурєтку, а для його подружки тЮльки - умовою виходу з тюряги.

===Україна не буде намагатися воювати, щоб запобігти анексії півдня Кримського півострова, щоб не піддавати небезпеці свій східний кордон, повідомив AFP у вівторок в ексклюзивному інтерв'ю в.о. президента України Олександр Турчинов.

"Ми не можемо почати військову операцію в Криму, бо тоді східний кордон і Україна не будуть захищені", сказав Турчинов, в той час як Крим готується до голосування на референдумі в неділю щодо того, аби стати частиною Росії.

Майбутній референдум в Криму є "обманом", результати якого будуть намальовані в Москві, сказав Турчинов AFP.

"Те, що вони називають референдумом, відбудеться не в Криму, а в офісах Кремля", сказав Турчинов напередодні недільного голосування і через кілька годин після того, як проросійська влада в Криму проголосувала за повну незалежність від України.===

***

вот это радикал, не то что Ляшко
Переглянути переклад
Sergey Pl'usnin
Заебали видеоролики с рассказами "моя мать украинка, отец русский и меня никогда не притесняли в Украине" и типо того.
Россияне уже определились и знают чего хотят - убить хохлов и забрать себе их землю, их дома, их имущество.
Хватит снимать ролики, давайте лучше брать Турчинова за яйца, чтоб ему не пришло в голову слить Крым. Давайте лучше брать Наливайченко за яйца, чтоб вспомнил про "Альфу" и прочие средства СБУ.
Нахуй эти видеоролики.

Чому влада вичікує?

Ці рішення, звісно, можна обговорювати, але критикувати, думаю, – зараз не час».

Коли час?

«У мене таке враження, що Америка з Росією вже поділили Україну, а влада під чиїсь сценарії робить низку кроків, які замість того, щоб вирішити конфлікт, тільки розпалюють ворожнечу між людьми з різних регіонів

А ще вони бояться, застосувавши силу, повторити долю овоча.

Ходорковський

При всій повазі. Слухаю зараз "лекцію" і дивуюся, що це чмо плеще. Що вони з нього священну корову зробили і водять танки з ним. Знову полеміка про двуязичіе і бла-бла-бла.

"Націоналістіческіе проявленіе"...:)

"Люді із Расіїї памаглі би..." 

... stena