***


Горький пост, но таки надо высказаться.
Очень рекомендую всем горячим головам пересмотреть сегодняшнее видео под Радой. Если вы думаете, что петардой или гранатой, или коктейлем можете повлиять на ход событий в Раде или в Камбине, или в АП, то ещё раз пересмотрите видео. А потом ещё раз и, если не дойдёт, то лусните себя ментовским кийком по голове. Сами.
Я сегодня был в Раде и смотрел в глаза Лёвочкину, Рабиновичу, Кивалову и прочим, и тому подобным, в то время как за окномтворилось безумие... Они улыбались. Эти лукавые глаза. Очень и очень рекомендую при случае сделать то же самое - посмотреть в их глаза, чтобы понять кто на самом деле делал революцию. Чтобы понять кто объект и кто субъект в этой истории.
Я не умаляю героизм майдановцев - это поступок - и уж тем более добровольцев. Так рождается нация. Но вместе с тем нация рождается при обязательной работе над собой. И некто слишком бравый может одной гранатой заляпать флаг грязью безумия, дрянью глупости.
Не покрышками делают революцию. Не коктейлями влияют на ход процессов. Покрышками и коктейлями делают антураж революции! Кийками и камнями, взрывами и речёвками создают дымовую завесу. Выстраивают антураж, картинку, мизансцену. Для зрителя, для потребителя. В 2013-2014-м годах таким потребителем была Европа и Донбасс - не связывайтесь с Киевом, не лезьте туда, убегайте от них - у них гражданская война, у них убивают людей, там беспредел. То что произошло сегодня под Радой - это ещё одна картинка. Для тех же зрителей. "Европа, забудь о Киеве и отдай его Путину. Он там сам разберётся. Зачем тебе головная боль?" - вот посыл провокаторов.
Гранатой вы не повлияете на процесс. Вас попользуют и сольют. Посадят, нацепят на вас все смертные грехи и превратят в то, что посчитают нужным. Сопротивление должно быть организованным, но пока я вижу парад городских сумасшедших, карнавал девальвированных политиков, провокаторов и крикунов. А кровь уже пролилась...
Ну... кто-нибудь реально верит, что сегодняшняя толпа под Радой могла повлиять на ход голосования??????

P.S. Нам нужен Пиночет


***

Яценюк вимагає довічного ув’язнення для міліціонера, який кинув гранату біля Верховної Ради, внаслідок чого загинув військовослужбовець Нацгвардії. У такому разі хочу нагадати, що з 18 по 20 лютого 2014 року від рук учасників Євромайдану загинуло 16 військовослужбовців Внутрішніх Військ (що зараз перейменовані в Нацгвардію) та співробітників міліції, з них 13 – безпосередньо на Майдані та вул. Інститутській. Ще 83 працівникам міліції активісти Євромайдану завдали вогнепальних поранень. Госпіталізовано було 350 «правоохоронців». Але щось я не пригадую, щоби Яценюк вимагав довічного ув’язнення для Пашинського, який організовував розстріл силовиків півтора роки тому.

Це тим більше дивно, що всі ті "беркутівці", яким вдалось вижити в лютому 2014 року під час Євромайдану, були в наступному обласкані Аваковим і перейшли на службу новому режиму.

***

Исторический опыт и историческая практика говорят о том, что гранаты - в полицию, милицию, нац гвардию, хоть жандармами назовите... Обычно кидают, на протяжении вот уже почти трёхсот лет, их же переодетые в штатское сотрудники... Как то так.

На фото, 
Хаймаркет сквер.,
Чикаго, США.

Полицейский Шнаубельте, переодетый штатским кидает бомбу в полицейский отряд охранявший митинг. В результате были обвинены и приговорены к смерти семь анархистов... Через год признанные невиновными.


Берлин признал ошибкой военные операции против Хуссейна и Каддаф

Берлин признал ошибкой военные операции против Хуссейна и Каддафи

"Гра в наперстки: за «списання» 3,2 доларів Україна заплатить 8

"Гра в наперстки: за «списання» 3,2 доларів Україна заплатить 8 млрд доларів?
Яценюк і Яресько ведуть бравурні розмови про те, що їм вдалося домовитися нібито про списання 20% боргу України та реструктуризації заборгованості за євробондами. Ми вже говорили про те, що мова всього про лише про меншої частини держборгу України, а саме про 19 млрд доларів євробондів з 70 млрд доларів загального державного і гарантованого державою боргу. 
Варто відзначити, що з цих 19 млрд доларів 3 млрд - це борг перед Російською Федерацією, яка виділила гроші з Фонду Національного Добробуту і заявила, що реструктуризувати цей борг не збирається. Отже, йдеться про 16 млрд доларів, з яких списується 20%, тобто 3200000000 доларів, отже залишається 12800000000 доларів.
У Мінфіні заявили, що на цю суму будуть випущені 9 нових серій єврооблігацій приблизно рівними порціями з погашенням в 2019, 2020, 2021, 2022, 2 023, 2 024, 2025, 2 026 і 2027 роках під 7,75% річних.
У скільки ж обійдеться українським платникам податків так звана реструктуризація? Якщо розділити 12800000000 доларів на 9 порцій, виходить в середньому
1422000000 доларів.

Таким чином, кредитори нібито списали України 3200000000 доларів, проте за це Україна до 2027 року сплатили за відсотками за нові серії євробондів 7920000000 доларів.
OSP-UA.INFO " 
28 серпня 2015 http://osp-ua.info/…/51589-igra-v-naperstki-za-spisanie-32-…

"За що вбили Кадаффі!

Ще раз про Каддафі

"За що вбили Кадаффі!

1. Прийшовши до влади, він вигнав з країни межд. корпорації. 
2. Закрив військові бази НАТО 
3. ВВП на душу населення - 14 192 $. 
4. На кожного члена сім'ї держава виплачує на рік +1000 $ дотацій. 
5. Допомога по безробіттю - 730 $. 
6. Зарплата медсестри - 1 000 $. 
7. За кожного новонародженого виплачується 7000 $. 
8. Нареченим дарується 64000 $ на покупку квартири. 
9. На відкриття особистого бізнесу одноразова матеріальна допомога - 20 000 $. 
10. Великі податки і побори заборонені. 
11. Освіта і медицина безкоштовні. 
12. Освіта та стажування за кордоном - за рахунок держави. 
13. Мережа магазинів для багатодітних сімей з символічними цінами на основні продукти харчування. 
14. За продаж продуктів із простроченим терміном придатності - великі штрафи і затримання підрозділами спецполіціі. 
15. Частина аптек - з безкоштовним відпуском ліків. 
16. За підробку ліків - смертна кара. 
17. Квартирна плата - відсутня. 
18. Плата за електроенергію для населення відсутня. 
19. Продаж і вживання спиртного заборонені - «сухий закон». 
20. Кредити на покупку автомобіля і квартири - безвідсоткові. 
21. Ріелторські послуги заборонені.

22. Покупку автомобіля до 50% оплачує держава, бійцям народного ополчення - 65%. 
23. Бензин коштує дешевше води. 1 літр бензину - 0,14 $ Тільки при Муаммарі негри півдня Лівії знайшли людські права. За сорок років його правління населення Лівії зросла в три рази. Дитяча смертність зменшилася в 9 разів. Тривалість життя в країні збільшилася з 51,5 до 74,5 років. Кадаффі прийняв рішення вивести Лівію зі світової банківської системи і його приклад хотіли послідувати ще 12 арабських країн. Але тепер всьому цьому настане кінець ... не довіряйте балаканині підконтрольних ЗМІ. Розкажіть цю інформацію своїм друзям ... в пам'ять про справжнього патріота і жертві змови світового закулісся. ". August 23rd, 2015, 1:16 pm
kujman
http://boeing-is-back.livejournal.com/300330.html

Про мову аферистів .

Про мову аферистів .
"Ботаешь по-фені? Злодійський жаргон, який ще називають «феня», - язик не штучний, як думають багато хто. А прийшов він до нас з тих часів, коли в місцях компактного проживання євреїв в Російській імперії сформувалися етнічні (в даному випадку єврейські) організовані злочинні угруповання. У них між собою розмовляли на івриті із ідишем, а поліцейські їх не розуміли, адже євреям служити в поліції заборонялося.
Так не зрозумілі для правоохоронців слова перетворилися в стійкий російський блатний жаргон.
Ось деякі з них.

Ботан - від (боті) - «виражатися», (бітуй) «вираз». Говорити. Іврит

Феня - від (Офен) - «спосіб». . Іврит

Ботай по фєнє - від . (Бітуй беофен) - виражатися особливим способом, незрозумілим для оточуючих.

Фраер - від Frej (фрай) - «свобода». Чи не сидів у в'язниці, що не має тюремного досвіду. Вільний від злодійського закону і не захищається ім. Ідиш

Блатной - від Die Blatte (Блатт) - «лист», «папірець», «записочка». Той, хто влаштовувався по блату, що має папірець від потрібної людини. Свій, що належить до кримінального світу. Ідиш.

Шахер-махер - від (Сахер Мехер). «Махер» - продавати, а «Шахер» - товар.. Іврит

Хевра - від (Хевра) - «компанія». Кримінальна спільність, банда.. Іврит

Ксива - від (КТИВ) - «записка». Документ, щось написане. Іврит

(В ашкеназской вимові івриту (т) часто змінюється на «с». Приміром «щабес» замість «шабат»).

Кліфт - від (халіфа) - «костюм». Піджак. Іврит 
Малина (злодійська) - від (Малон) «готель», «притулок», «місце для ночівлі». Квартира, приміщення, де ховаються злодії. Іврит

Хана - від (хана) «кінець». Це корінь дуже широко поширений в івриті (ханая - «автостоянка», ханут - «склад», «магазин»). Робити зупинку в дорозі, привал. (А в перекладі з санскриту «хана» - «смерть»).

Таганка - від (тахана) - «станція», «зупинка», «стоянка». Так спочатку неофіційно, а потім і офіційно називалася в'язниця, в яку привозили укладених з європейської частини країни перед відправкою до Сибіру.

Марвіхери - від (марвіхери) - «заробляє гроші». Злодій високої кваліфікації. Іврит

Хіпеш - від (хіпеш) «пошук». Обшук. Іврит

Хіпесніца, відповідно, злодійка. Параша - від (параша) «слух», «коментар». З часом це івритське слово стало означати «історія що смердить». А потім стало синонімом відхожого місця.

Кейф (кайф) - від (кейф) «задоволення». Від цього ж кореня в арабській мові «кава». Коли його пили - «койфевалі».. Іврит

і арабська - дві семітських мови, що мають дуже багато спільних коренів.

Халява - від (Хала) «молоко». У XIX столітті євреї Росії збирали для євреїв Палестини так званий (дмей Хала) - гроші на молоко ». Тепер синонім слова «даром» або «безкоштовно».

Шара, на шару - від - (Шеар, Шеарім) «залишки» Те, що залишається у продавця, непридатне для продажу, і він залишає це на прилавку для бідних. Відповідно до єврейської традиції на поле необхідно залишати Незжата смужку - Шеар, щоб бідні могли збирати колосся. У сучасному значенні - безкоштовно. Іврит

Шалава - від , (шілев) «поєднувати». Шльондра, повія. Поєднує кілька чоловіків. Іврит

Замастирити - від (мастір) «ховаю, приховую», «фальшива рана». Заховати щось. Стир - від (сатира) «приховування». Вкрасти. Іврит

Шухер - від (шахор) «чорний». Тривога. Мундир поліції в царській Росії був чорного кольору. Іврит

Шмон - від (шмон) «вісім». Обшук. У в'язницях Російської імперії було прийняти робити обшуки в камерах в 8:00 вечора, звідси і пішла. Іврит

Сидор - від (седер) «порядок». Мішок з особистими речами ув'язненого. У цьому мішку повинен бути строго певний набір предметів. За їх відсутність або наявність сторонніх предметів у цьому мішку (Сидоре) укладений карався. Іврит".

@Дмитро Ріг https://www.facebook.com/photo.php?

В Украине священна собственность только олигархов и транснациона

В Украине священна собственность только олигархов и транснациональных корпораций

Олексій РомановГолова Харківського обласного осередок ВГО «Ефективний власник»

Те люди, которые погрузили многомиллионную страну в выдуманный мир патриотизма и гидности на средневековой помойке, - они живут в другой реальности.

В Женеве, Вене, и Лондоне.

А здесь у них плантация, которая приносит доходы, - с рабами и надсмотрищиками.

ВСЕ! владельцы крупных плантаций (заводов, рудников, шахт, сельхозземель) выстроили свой бизнес таким образом, чтобы права собственности на плантации находились в системе английского права - Кипр, Белиз, Британские Виргинские острова.

Именно офшорки из этих стран владеют юрлицами, которые распоряжаются украинскими природными ресурсами.

Подписывайтесь на новости «КиевVласть» в Facebook 

В Англии многовековая традиция владения и эксплуатации колониальной собственности.

И еще - в Англии собственность священна.

Не то, что у нас. У нас священна только колониальная собственность юридических лиц английского права. То есть - собственность олигархов и транснациональных корпораций.

Рабы права собственности лишены. Они не могут управлять своими многоквартирными домами (ОСМД создать очень трудно, практически невозможно), не могут свободно продавать свои земли (продажа сельхоземель запрещена, не несельхоз - значительно затруднена).

У надсмотрщиков прав и возможностей несколько больше: они могут у рабов отобрать имущество, брать с них взятки и ренту, выводить имущество в метрополии. А рабам же на то, чтобы, например, открыть счет за границей, нужно получить индивидуальную лицензию Национального банка. Понятно, что это практически невозможно.

Чтобы поддерживать у рабов покорность, в последние годы для них разработали религиозный культ, основанный на стадных инстинктах, почитании предков и культе мертвых. Жрецы культа заняли высокое положение среди надсмотрщиков.

Но не все рабы стали адептами этого культа. Поэтому между двумя группами рабов был спровоцирован кровавый конфликт, который вытеснил из их сознания мысли о несправедливости колониально-рабовладельческой системы.

Конечно же, можно спорить о терминах. Не рабовладельческий строй, а феодализм. Не рабы, а крепостные. Не плантаторы с надсмотрщиками, а сюзерены и вассалы.

Но сути дела это не меняет.

Источник: facebook

КиевVласть

Ціна...


Василий Муравицкий
7 ч · отредактировано

Конченные, вы конченные твари (это я о яценюке и яресько и стаду им аплодирующему)

Почитайте условия списания долга: за списание от 1,9 млрд до 4 млрд долларов Украину закабалили на 20 лет - на 20 лет !!! ограничив возможности роста её экономики!!!

За это списание Украина отдаст Фрэнклин Темплтон ценные бумаги, по которым на протяжении 5 лет будет отдавать сначала до 1% при росте ВВП (то есть до 1,2 млрд), а потом целых 15 лет без ограничений.

Без ограничений, значит, только за один год возможную сумму, которую нам как бы списали! И так 15 конченных лет, начиная с 2020-ого!!!!!!!!!!!!!!!!
В результате этих действий целых 20 лет никакого существенного роста ВВП не будет, а если будет, с него надо будет платить процент.

Вот сука и весь экономический успех Кроля и Бабы с Вашингтона!

ТВАРИ!
Конченные твари, продавшие Украину!!!!

P.S. Радовались эти твари сегодня так только одному: Яресько и Яценюк все эти 20 лет будут жить на процент с этой сделки - а он, поверьте, огромный... ВСЁ

P.P.S. Похожий договор с практически теми же (!) кредиторами подписала Аргентина в период первого в 2000-х дефолта. Через 9 лет она объявила второй дефолт...