хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

У Польщі шоковані книгою Табачника

Світ навколо нас 53 перегляди Опубліковано - 9.06.2011 04:58 | Всі новини | Версія для друку | Коментарі (0)

Кореспондент.net
Табачник “сказився від ненависті до українського народу”
Табачник “сказився від ненависті до українського народу”
В Україні існує дві історичні пам’яті - на Сході і на Заході - і це як не можна краще підтверджує міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. Таку думку висловив відомий громадський діяч, шеф-редактор найбільш впливового польського видання Gazeta Wyborcza Адам Міхнік. Про це він сказав під час відеоконференції, організованої Інститутом світової політики. "Я визнаю, що говорити про поділ України на Західну і Східну можна досить умовно, проте не можна заперечувати, що на Заході і на Сході по-різному сприймають історичне минуле. Взяти, приміром, книгу українського міністра освіти Дмитра Табачника, яку я купив у Москві. Що можна подумати про Україну як державу, якщо міністр діючого уряду може собі дозволити написати книгу, що палає ненавистю до власної країни", - підкреслив Міхнік. За його словами, якщо б автором даної роботи був поляк, то можна було б припустити, що він "сказився від ненависті до українського народу". Спілкуючись з українськими експертами та журналістами, Адам Міхнік зауважив, що Польща й надалі продовжить підтримувати Україну. "Сильна Україна відповідає національним інтересам Польщі", - переконаний він. Як повідомлялося, у травні в Києво-Могилянській академії презентували книгу про Табачника під назвою “Час дешевого клоуна”.
Табачник - головний герой багатьох демотиваторів
5

Коментарі

19.06.11, 09:20

Ого, сколько ненависти к одному, отдельно взятому функционеру!

    29.06.11, 10:34

    Народжений від Змія (Материного блуду) не має любові в сущності своїй, бо зачатий в боротьбі різночастотного насіння, тому він і живе зі знаком Господнім в домі автономного народження. Тому його і обходять як прокаженного, щоб не мати семикратну кару. 1М 4:1-16

      Гість: Ogin

      39.06.11, 12:47

        420.10.11, 14:29Відповідь на 1 від RomahaN

        Фунціонер - це персона. Він виступає від себе, правда з трибуни Міносвіти, але озвучує власні погляди. Ну що ж....прийде час і він відповість за кожне своє слово.

          520.10.11, 21:58Відповідь на 4 від українець3

          Фунціонер - це персона. Він виступає від себе, правда з трибуни Міносвіти, але озвучує власні погляди. Ну що ж....прийде час і він відповість за кожне своє слово.Со временем каждый живущий на Земле человек ответит за свои слова и поступки.
          Такова логика причинно-следственной связи.
          А функционер - просто человек.

          От обычного он отличается тем, что его дополнительно "раздули" несвойственными ему качествами и свойствами.
          Нам, обычным людям, он послан в назидание и как точка соотнесения с самим собой.
          Только и всего...

            61.11.11, 10:47

            шавка.