Профіль

ЙожеГФТуманэ

ЙожеГФТуманэ

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Морально-аморальне

  • 14.08.14, 11:36

Два пацана , кохали  одну дэвочку. Один писав їй вірші  и носив портфель. А другий тягав  за коси и підкладував  кнопки. На випускном  вона дала другому.

Мораль: Жінки на підсвідомому уровне вибирають  рішучіших і мужніших особин протилежної статі, здатних захистити її і потомство.

Анти-Мораль  Хуй цих жінок розбереш.


•••

Одна дэвочка отримала в школі п'ятірку, а інша двійку. Перша поверталася додому підстрибом, впала і зламала ногу. А друга йшла, опустивши голову і знайшла гаманець з грошима.

Мораль: Усі події, що відбуваються в житті, спричиняють за собою низку інших подій. Тому не варто переживати по дурницях і впадати в ейфорію від незначних перемо

Анти-мораль: Хуй його знає, де знайдеш, де потиряеш.

•••

Один пацан добре плавав, а інший зовсім не умів. Пішли вони купатися. Перший заплив далеко, у нього звело ногу і він потонув. А другий плескався поряд з берегом і навіть не простудився.

Мораль: В сучасному цивілізованому суспільстві, на відміну від первісного, уміння робити що-небудь не додає нам шансів вижити, а навпаки піддає зайвому ризику.

Анти-Морараль: А нехуй вийобуватись

•••

У одного пацана, батьки сильно пили, палили і ніде не працювали. А у іншого, батьки були доктора наук, матом не лаялися і до обіду переодягалися. Перший хлопчик виріс, не п'є, не палить, вчиться в аспірантурі. А другий пішов по другій ходці за гоп-стоп, не хапало на дозу.

Мораль: Діти, що виховуються в неблагополучних сім'ях, мріють вирости і змінити побут, що оточує їх. Діти, що живуть в тепличних умовах, частенько стають нездатними протистояти реаліям що оточує їх зовні удома дійсності.

Анти-мораль: Дитину треба виховувати поки вона лежить не вдоль а поперек кравати


Бандеровцы атаковали колонну российской гуманитарной помощи

  • 13.08.14, 18:56
Неподалеку от Луганска неизвестными бандеровцами была атакована колонна российской гуманитарной помощи. Ограблено более десятка фургонов, есть раненые.

В результате налета на автоколонну с гуманитарной помощью, более десятка «Камазов» были перенаправлены из зоны военных действий в Киев и Львов.


По рассказам местных жителей, после проезда Городища, колонну российских Камазов обогнала тонированная девятка, которая заблокировала проезд. Из нее выскочило около десятка бандеровцев, которые угрожая автоматами заставили водителей покинуть кабины и лечь на асфальт. Сильными ударами ногами по ягодицам русских водителей заставили петь гимн Украины.


После этого бандеровцы проникли в фургоны и стали хладнокровно есть предназначенное сиротам детское питание, намазывая его на сало.

Проходившего мимо мирного мальчика бандиты распяли на кабине «Камаза», а проходившую мимо мирную женщину, уцелевшую после сжигания жителей деревни в коровнике, привязали за волосы к одной из машин (очевидцы говорят, что она так и бежала до самого Киева). Несколько бандеровцев в это время совершали гомосексуальный половой акт на глазах у распятого мальчика.

Отметим, что это уже не первые преступления бандеровцев против русскоязычного населения Украины.


http://novosti-online.info/glavnye-novosti/228-banderovcy-atakovali-kolonnu-rossiyskoy-gumanitarnoy-pomoschi.html#sel=4:1,9:19

А без води і не туди і не сюди (С) цитатка з пісні.

  • 05.08.14, 16:13
Літо  94-95 рік приїхав до мене сокурснік з Киева. Ну жарко і він сразу в ванну і звідки трагічній голосом:
- У тебя нет гарячей води!!!!
- Да ти шо серйозно????
через хвилинку
- У тебя и холодной води нет!!!!!
Откуда ж йому знать шо в той період у нас даже холодна вода була по часам.
с 6 ранку до 12 і з 6 вечора до 12 ночі.Про гарячу ми даже не мічтали. Да ї зараз гарячої води нет і до отопітельного сизону не буде. Потім ця хуйова тенденція закончилась. Хотя с началом нинішньої жари нам знову після 12 ночі бляді отключають воду.
Вже потім появилися електричні болерри. і проблемму гарячою води ми рішили с помощю цього аппарата. На даний момент у мене дома стоїть двухконтурний котел який і воду гріе і квартиру взимку опалюе.
По всій Україні нема влітку гарачої води. Ну раз ві шо в обласних центрах. І то не факт. Гаряча вода зимой коли атопление включать. І нічого живуть люди. Покупають бойлери, або котли і газові колонки.

Так шо я вам цим хочу сказити!!! Балувані ви Кияни ох які балувані!!!

маленький ничтожный человечек

  • 05.08.14, 14:20

1957 год. Б. Ляпунов. "Мечте навстречу". Научно-фантастические очерки. Трудрезервиздат. Москва.

Цитата:

- И вот только тогда, - сказал дед, - люди поняли, что никакой он не великий правитель, ни мудрец, ни герой, а просто маленький ничтожный человечек, который оказался в удачный для него момент в удачном месте. Но для того, чтобы они смогли понять это, очень многим пришлось отдать свои жизни.
- А как его звали? - спросил Сережка. - Ведь слово, которое ты сказал, это не имя и не фамилия.
- Никто не знает, - вздохнул дед. Мой прадед знал его имя, а мы не знаем. Когда это случилось, народы земли собрались на совет и решили предать его имя забвению. Никто не имел права произнести его. Это имя удалили из книг и газет. Поэтому до нас дошла только презрительная кличка, которой наделил его народ.
- А что она означает?
- Что-то очень плохое - ответил дед. - Сейчас таких слов уже не осталось, но даже в те давние времена оно считалось настолько плохим, что люди старались не произносить его вслух.

Про Фінал

  • 01.08.14, 12:10
Прийшов до батюшки українець:

- Отче, ну як далі нам жити? Всі хочуть нас знищити, на що сподіватися?
- Ось що я тобі скажу. Були українці і хазари, і де тепер українці і де хазари? Були потім українці і половці з печенігами, і де тепер українці і де половці з печенігами? Були українці і монголи, і де тепер українці і де монголи? Були українці і царі, і де тепер українці і де царі? Були українці і Сталін, і де тепер українці і де Сталін? А тепер ось українці і росіяни стикнулись...
- Отче, ну і що ви хочете тим сказати?
- Ми у фіналі!

Пагоды нинче стоят чудные? (с)

  • 31.07.14, 12:43
Да тільки в таку погоду треба не по місту шлятця ы не в офісі седіти. А десь біля якогось болотця в тіньку верби...і переодично жаб сракою давати.
Анек.
сидит под пальмай  мартишка.
К к ней подходит бегемот.
- Чем занимаешся?
- Да вот ничем...жарко..
- А пошли жаб задницей давить?
- Вот все брошу и буду херней страдать.
 
послесловие.
 Чого б нам при темпаратурі більше +30 не обявляти "сіесту"? ну тіпа роб день починается о 6 ранку.... потім " сіеста" (пляж і все такое) потом знову працюема до 20 наприклад. А то толку. треба роботу робити а ти мічтаеш про якесь болотце обо на крайняк про елементарний душ. Проізводітельності ноль целих хрен десятих.
 
Все в обід іду на пляж..." і пусть весь мір падаждёт"

Дитячий майданчик

  • 29.07.14, 16:53
Є в нас на подвірі дитячий майдинчик. Там тіпа гойдалка, горка і атребут кожного майданчика "пісочниця" Так якась непонятна мода у нас завелась на цих купках піска.  Там обично лежить така чималенька кучка всяких різних дитячих цяцьок (машинки лопатки ведерця і.т.д) І ніхто їх не забирає. Мої то вже виросли с віку пісочниць, і я цим питаннм не заморачувався. А вчора племінник з батьками по справам приїхав 3 рочки. йому так  даже очень понравилась така традиція.  куча "нових" (старих) іграшок.
Ось так маленькими шажками ми і ідемо В Європу.
Да всяким поклонікам санітарії і дезинфекції сразу скажу що на ніч або коли там не грають малюки вся пісочниця вкриваеться плівкою. Плівку також ніхто не питався анексіровать.

Бойовий суржик..

  • 25.07.14, 16:22

події разні в целом мірє
усім цікаво знать про них
і от газєта дейлі мірор
про все нам пише в тот же міг

вона сьогодні сообщила
на самій першій полосі
про дочку влада і людміли
принцесу усєя русі

марія дочка прєзідєнта
як пише це британське змі
жила собі в апартамєнтах
не в тулі і не в костромі

не в пскові, даже не в коломні
не в кірові і не в орлі,
де православ'є і духовность
яких нема на всій землі

а проживала юна дама
вдалі від царствєнной родні
в самом аду, ув амстердамі
прям у пекельному огні

канєшно там красиво з виду
поля тюльпанамі полни
но от скажу я не в обіду
нема протівнєє страни

там лєзбіянки, гєї грязні
в кварталі красних фонарєй
вони там спідом всі заразні
і кучєй всякіх гонорєй

і там ці ізвращєнці можуть
дітей собі усиновлять
а шо із ними роблять, боже,
то стидно даже вимовлять

буквально каждий поголовно
там зі шприцом напєрєвєс
карочє гадостєй там повно
в цій будто би странє чудєс

ну як би там не було тяжко
марія тягот нє боясь
жила практично як монашка
чи як отшельніца якась

пока якіто підараси
не збили в небі самольот
і якось нашей машей зразу
почав цікавитись народ

і як газєта сообщає:
зубамі бєлимі скріпя
вона втекла, не дожидаясь
ексцесів разних для сєбя

і де тепер вона блукає
склонів головушку свою
ніхто пока іще не знає
і вопшем както похую

https://www.facebook.com/d1versey?fref=nf

Від себе. Це канешно не Шевченко і не Леся Українка. Но Котляревський я думаю оценив би

Залишилось 36 років....

  • 25.07.14, 10:38
Помирає українець. Ну, то да сьо, Страшний Суд, Архангел Петро поправляє окуляри і неквапливо переглядає особову справу українця:
— Ну, кажи сам: жінці зраджував?
— Та як Вам сказати…
— Ага, ясно. З податками мухлював?
— Не те, щоб дуже, але…
— Ага, теж ясно.
І так — по всіх пунктах. Так, а хто з нас без гріха?
— В общєм, вуйку, може ти й не така вже погана людина, але ж грішник. Того обманив, цьому не допоміг… Я б і радий тобі допомогти, але не бачу жодного аргумента, щоб тебе відмазати перед начальством. Присуджую тебе до Пекла.
Тут же влітають чорні янголи, беруть дядька попід білі рученьки й уводять до Пекла.
Йдуть по довжелезному такому коридору, а в усі боки — двері, двері… З кожної доносяться жахливі крики, стони, дим, іскри, з-під дверей витікає розплавлена смола і сірка. На всіх дверях — таблички: «Американці», «Французи», «Німці»…
Доводять дядечку до дверей з написом «Українці».
— Ну, щасливо залишатися тобі, грішнику,— заштовхують дядечка до дверей з вигуком: «Приймайте новенького!»
Заходить дядько, з острахом озираючись. Жарко. Але ж — он якесь поле, на ньому трактор, поруч — акуратні мазанки стоять, ось доріжка вимощена каменем, ось вишневий садок, он ставочок і рибак на човнику, на горизонті — лісочок, за лісом височіє мегаполіс якийсь з хмарочосами…
Тут до нього під'їжджає на квадріку якийсь мєстний та й каже:
— Що, новенький? Та не дрижи ти! Ось тобі шолом, сідай, підкину до житла.
Дядько в офігєнії:
— Скажіть, а оце все навколо — це Пекло?!
— Ех, друже. То ти не бачив, шо тут було 60 років тому!