Профіль

ЙожеГФТуманэ

ЙожеГФТуманэ

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Твій рівень українізації?

  • 11.09.14, 15:04
Зося і Тося вирішили одружитися. Тося був хороший програміст і чудовий хлопець. Власне, звали його Антоном. Ім’я Тося придумала його кохана для рими: Зося-Тося. Антон не заперечував, адже дівчина не лише мала філологічну освіту, а й писала вірші, і Тося дуже нею пишався.

Все було б у них добре, якби не одна дрібничка — Тося страшенно недбало ставився до мови.

Останньою краплею стала його фраза: «Сонечко, давай займемося любов’ю». Після цих слів Зося заплакала і сказала, що про інтим не може бути й мови, поки Тося не навчиться говорити по-людському.

Зося була рішуча дівчина, і Тося зрозумів, що торгуватися не випадає. Він пообіцяв самовдосконалюватися і попросив, щоб Зося склала для нього тест.

Почати тестування

Твій рівень українізації «Нащадок Шевченка»

Слава Україні! Рівень моєї українізації зашкалює. Я грамотно пишу та розмовляю рідною мовою. Кобзар би мною пишався!




Хто Я?

  • 05.09.14, 16:45
Моя бабуся якби офіційно оформила б свої стосунки с моїм дідусем. Я б ща носив би російську хфамілію  Фомин. І а паспорті мого батька та у мене (при СССР) у графі національність стояло б руський. А так фіг вам. Дякувати  бабусі у мене нормальна українська фамілія і я українець.

 Да, не дивлячись на не що мій дід був руським по паспорту і фамілії в душі був був українцем. Бо це тильки с такою душою  можливо  було побудувати хату ( будувати не дозволяли) в ті часи, а коли приїхали всякі менти с прокурорами  зносити ту хату , То тяптути гранчак самогону війти с сокирою перед хатою і сказати на чистом русаком язике «пашли наїхуй хахли, хто подойдет зарубаю к ебеней матери». І всё всі якось утряслось. Хахли пашли куда їх послали.

Так хто я українець чи руський? 

 Да мені все рівно. но якщо треба то я знайду що взяти в руки і сказати так як сказав мій дід «пашли наїхуй хахли, хто подойдет зарубаю к ебеней матери»

Печерськ. ВР.

  • 04.09.14, 13:19
Люди часто спрашивают: "а что было на закрытом заседании? Что-то секретное, да?".
Отвечаю: "жаль, что вы не видели этого заседания! Жаль, что вы не видели нормальной, спокойной работы парламента!".
Ляшко превращается в спокойного, умиротворенного человека. Свобода становится сонной.
Комми и регионалам, без журналистов, становится настолько скучно, что они даже не утруждают себя выступлениями.
На закрытых заседаниях царит такая идилия, что создается иллюзия будто-бы этот состав парламента работоспособен и компетентен т.е. абсолютный сюрреализм.
Открытое и закрытое заседание, это как арена цирка и закулисье. Без зрителей, клоунам становится скучно...
https://www.facebook.com/egor.firsov/posts/935046339845050?fref=nf
 
Печерськ  біля  зданія ВР якась сільска жіночка питае " Це шо цирк?"
- Ага.... тільки клоуни державі дуже дорого  обходятьця.

С добрым утром!)))

  • 04.09.14, 08:00

С добрым утром!)))

"От спорта все болезни. Это жизненная практика показывает. Нет ни одного здорового спортсмена. Всё это чушь. У всех переломы, у всех какая-то херня. А все мои друзья-алкаши живы и прекрасно себя чувствуют".

© Сергей Шнуров

Головне безпаніки

  • 28.08.14, 17:49
От всі репетують "війна!!! війна!!!! А вона почалось ще 30.11.2013 р. на майдані.

Тепер про ввод ватних війск. Де сьогодні повинен бути Порошенко? А чому не полетів? Видно хуйло засцяло ціеї зустрічі і рішив ввести свої войска. Щоб Порошенко нікуди не полетів.

Про владу

  • 28.08.14, 13:02

Зате наш народ – безусловний світовий чемпіон і держить безумовне мірове первенство в такій історичній дисципліні, як развал держав.  У цьому ділі українці не знають собі рівних в цілому світі. Жоден народ не може похвалитися такою кількістю зруйнованих держав, як українці, яким здебільшого відверто похуй яку державу руйнувати – чужу чи свою.

Чого так сталося, дід колись розкаже, но звернемо увагу на любопитний науковий факт – люба людина, яка в українців стає державним мужем, тут же обявляєцця підарасом. Тут же! І чим вищу посаду займає цей державний муж, тим громче йому кричать, шо він підарас. Запамятаємо цей цікавий феномен, він нам допоможе глибше проникнути і в природу давноукраїнської державності.

http://repka.club/istoriya-ukrajini/item/465-7-vytoky-davnoukrainskoi-derzhavnosti

від себе. може хватить хаять ПеПе. може він зовсім і не підарсас

Пётр Мамонов

  • 22.08.14, 10:33

"Плюнь ты на чувства. Нельзя по чувствам жить. Сегодня – солнышко. Завтра – дождичек пошел. Упал, ногу сломал – третье чувство. Жить надо по закону: не «Дай», а «На».

Привыкли жить навыворот. У нас на голове, если пощупать, образовалось плоское местечко, на котором удобно стоять. Так и живем – вверх ногами. Все, что Богу угодно, презираем. Сильный помоги слабому. У нас – задави. Богатый – отдай. У нас – хапани, да охрану поставь, чтоб не украли.

У нас извращенный взгляд на христианство. А это просто. Сколько крови можешь отдать за другого. Потому что написано: «Что сделал одному из малых сих, то ты сделал Мне (Богу)». Сколько можешь у постели матери просиди, которая одурела от старости и болезней. Вот где приходится умирать каждый день.

Как в Чечне: ребятишки стоят, чеку выдернул один придурок, сейчас – взрыв, подполковник, не думая, бросается. Его в куски. Восемь человек живы. Коммунист, некрещеный, никогда в церковь не ходил, о Боге вообще не думал, но он христианин. В рай – ракетой.

А то в храм пришел, поклоны бьет, свечек понаставил. А сердце – пусто. Христианский поступок? Мимо. Хоть обмолись весь, объезди все Афоны, облобызай мощи. Ничего не будет...

Хоть и трудно, стараюсь по закону жить. Из десяти два раза удается. Зажать свой рот окаянный, чтоб не выскочило обидное слово. Не отпихнуть человека. Не перебить. Выслушать"..

Пётр Мамонов

Про макдональZ

  • 21.08.14, 15:12
Що таке макдональз в 90? от представте заходите в магазін а там тільки "всего шо душа пожелает" кілька в томатному соусі і морська папуста тоже в жестянці. А ті хто іздив по парижам всяким і лоднодам розказував про 104 види ковбаси і 120 видів сирів.а не про синю чайну ковбасу і російський сир про ряди всяких слодощів, а не тільки ""дюшест" і "конхфета тузік нехуйова". про різні вина і алкоголь а не "столична" "руська" + "плодово-ягідне". Так от макдональз в ті часи показав разнообразіе + чистоту + качество обслужівания. а не то шо в столовке суп+ каша с каклетой+ кампот, піта митий нащербленний посуд с алюміньовими приборами (щоб не дай боже не спиздили) і грубість на кассі касирів.

Так все. Расеея матушка решила вернуться в 90.  Так флаг їй в руки... тіко щай не забувають шо потім був 91 р. і беловежська пуща.  Яка там пуща у них буде я не знаю але якщо люди в 90 попробували що таке макдональс і рішили шо все хватить. то що буде якщо в них забрать той макдональс?

До хорошого привикають дуже бистро.

Да не думайте шо я паклонік макдональса чи це його реклама.

Макдональс це тіпа символ. символ даже не "свободи" а символ вибору.
А кой-кого цього вибору лишають.

Георафія.

  • 19.08.14, 11:44
Що це? і як це понімать? я за декілька місясів вивчив карту Донецької і Лунаської області наізусть... Да так даже рідну Київську область не знаю, з її районними цетрами я якимось містечками і селами. Треба срочьно це прекращать. Не добре це вивчать географію по таким картам.

і напослідок. Я хочь людина і толерантна. Але всякому терпінню приходить кінець. Все достали. начинаю чистити свою летну від ватників. До побачення, гудбай "немитая расея".


Часть старого бояна

  • 15.08.14, 12:39
Дверь со скрипом отворилась, и в комнату ворвался Штирлиц. Все тут же
осели. Штирлиц услышал только несколько последних слов.
"Скрывают", - подумал он и решил сделать вид, что он просто так
зашел. Штирлиц подошел к сейфу, достал отмычки и в гробовой тишине вскрыл
его. Он копался минут пять, но ничего нового не нашел.
"Бездельники", - подумал Штирлиц и с шумом захлопнул дверцу.
- Товарищ Штирлиц, - послышался осторожный голос Геринга, у которого
недавно пропала половина доклада фюреру, а вторая половина оказалась
сильно испачканой, - когда берете документики из сейфа, возвращайте
обратно и не пачкайте, пожалуйста.
- Нужны мне ваши документы, - обиделся Штирлиц, - у меня своих
хватает.
Он подошел к столу, отнял у Геббельса рюмку коньяка и провозгласил:
- За моего любимого фюрера!
С недовольными лицами все выпили. Обделенный Геббельс обиженно
посопел, достал бутылку шнапса и отхлебнул прямо из горлышка.
- Хайль! - и Штирлиц вышел.
От шнапса Геббельса передернуло и он подумал: "Яка гарна горилка!"
- На чем мы остановились? - спросил он, вытирая рот рукавом мундира.
- На операции "Игельс", - сказал Шелленберг. Дверь снова внезапно
приотворилась, и в нее просунулась довольная физиономия Штирлица.
- Да, господа, когда я вошел, забыл поздороваться.

http://mrlevin.narod.ru/prikol/Stir/igels.html