Скасування санкцій проти Росії тепер виключене - речник Меркель

  • 03.11.14, 19:38
Після заяви про визнання виборів в самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" можливість відміни санкцій проти РФ виключена.

Про це заявив офіційний представник канцлера ФРН Штефен Зайберт.

"Зовсім незрозуміло те, що в Росії лунають офіційні заяви, в яких йдеться про повагу і навіть визнання так званих виборів", - цитує речника Меркель Інтерфакс-Україна.

Німецьке видання TagesSpiegel з посиланням на брифінг Зайберта повідомляє, що в ситуації, що склалася на південному сході України, виключається можливість відміни Євросоюзом економічних санкцій проти Росії. "Якщо ситуація погіршуватиметься, може виникнути потреба посилити санкції", - передає його слова німецьке видання.

Раніше МЗС РФ розповсюдив заяву, в якій ідеться про те, що Росія поважає вибір південного сходу України і готова й надалі сприяти вирішенню української кризи. 

Нагадаємо, раніше в ЄС припускали можливість посилення санкцій у разі визнання псевдовиборів на Донбасі.

В Одесі судитимуть міліціонерів.

  • 03.11.14, 19:29
ГПУ направила до суду справи трьох екс-міліціонерів, які незаконно випустили з-під варти підозрюваних у масових заворушеннях в Одесі.

Про це йдеться у повідомленні Генеральної прокуратури України.

Слідчі встановили, що колишній начальник Одеського міськуправління міліції 4 травня  через недбале ставлення до своїх службових обов’язків допустив проникнення на територію міськуправління групи мітингувальників.

Також він допустив блокування ізолятора тимчасового тримання, що спричинило матеріальні збитки державі. 

У подальшому він, перевищивши свої службові повноваження, надав незаконну вказівку підпорядкованим йому працівникам - начальнику ізолятора тимчасового тримання ОМУ ГУМВС України в Одеській області та інспектору - черговому цього ж ІТТ.

Унаслідок цього вонни незаконно звільнили з ізолятора 63 затриманих за підозрою у вчиненні 2 травня масових заворушень в Одесі.

За результатами досудового розслідування вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень.

Після ознайомлення з матеріалами кримінального провадження 29 жовтня цього року обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Українська правда

Під Червоним Променем прорвалася колона російської бронетехніки

3 листопада 2014, 16:16 


 В мережі з'явилося відео колони російської бронетехніки , у складі якої їхало більше 10 танків і БТР.

 Дане відео на своєму каналі в Youtube опублікувало співтовариство Євромайдан.

 На відео видно танки і БТР, які їдуть по полю біля Красного Луча з боку Росії.

 Увага, на відео присутня ненормативна лексика.
 Читайте:
Кисельов про "виборах" на Донбасі: може бути нова війна



 Читайте:
Велика колона російської техніки увійшла на околиці Донецька. Фотофакт
  


 Як повідомлялося, в суботу вдень, 1 листопада, була зафіксована  велика колона російської військової техніки, що рухається зі Сніжного і Тореза  в бік Донецька. За інформацією джерела "Обозревателя", в колоні - понад сто одиниць військової техніки. Гаубиці, РСЗО "Град", до ста броньованих автомобілів КамАЗ, включаючи "польові кухні" в кількості до десяти машин.

 ЧИТАЙТЕ:
Росія продовжує озброювати бойовиків на Донбасі

 Відзначимо, раніше в РНБО повідомили, що російське командування продовжує здійснювати матеріально-технічне забезпечення бойовиків і своїх підрозділів, діючих на Донбасі. Причому найбільша активність пересування колон відзначається на Ростовско-Донецькому напрямку.

У Німеччині підрахували коли Росія "дасть дуба"

  • 25.10.14, 19:31
 Нинішній стан російських валютних резервів дозволить уникати дефолту протягом чотирьох років. Як повідомляє Reuters з посиланням на німецьке видання Bild am Sonntag, такі дані містяться у звіті німецької розвідки, пише Європейська правда.За цими даними, Росія має достатньо фінансових резервів, аби не один рік витримувати тиск європейських санкцій. Зокрема, за підрахунками ФРС Німеччини, грошові резерви Російської Федерації у вересні становили близько 22 трильйонів 622 мільярдів рублів, що приблизно дорівнює 619 мільярдам доларів. А це - близько 162% державних витрат на поточний рік.Оскільки ж державний борг Росії становить лише 13% від ВВП країни, то РФ здатна витримати ще близько чотирьох років без оголошення державного банкрутства, зазначають у Bild am Sonntag.Варто відзначити, що у звіті йдеться про нинішній рівень санкцій без урахування їх можливого посилення.Як стверджує Reuters, надані розвідкою розрахунки свідчать, що можливість РФ витримавати санкції дещо вище, ніж очікувалося раніше.Варто зазначити, що досі у ЗМІ вказувалося, що станом на початок жовтня валютні резерви Росії становили близько $455 млрд.

Чернівці проти зйомок російського кіно.

  • 19.10.14, 19:08
ультура — Роман Ганкевич,  сьогодні , 18:45 120 0 
 
фото Молодий Буковинець
Губернатор Роман Ванзуряк

Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк звернувся до Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням заборонити зйомки російської воєнно-історичної драми «За законами воєнного часу».

Зйомки фільму здійснюються на замовлення російського телеканалу ОРТ на території Чернівців, передає місцеве видання «Молодий Буковинець» з посиланням на прес-службу Чернівецької ОДА.



«У листі до голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, керівник обласної виконавчої влади висловив невдоволення з приводу проведення зйомок російської воєнно-історичної драми «За законами воєнного часу», що здійснюються на замовлення російського телеканалу ОРТ», - йдеться у повідомленні.



У листі зазначено, що одну з ролей у фільмі виконує відомий російський актор Олександр Панкратов-Чорний, який виступив на підтримку військової агресії Володимира Путіна щодо України.

На думку чернівецького губернатора, проведення зйомок зазначеного кінофільму за участю апологета путінського режиму, у час, коли в Україні триває неоголошена війна з російськими окупантами і щодня гинуть українські військові, є неприпустимим.



Роман Ванзуряк висловив переконання в тому, що подібні кінематографічні проекти спрямовані на маніпуляцію свідомістю людей, перекручення історичних фактів та введення в оману широких верств населення.

Між тим, у четвер, 16 жовтня, чернівецькі активісти зібралися під міськрадою на акцію протесту проти зйомок фільму. Вони вимагали у змінальної групи негайно припинити зйомки.

«Зрозумійте, тут приходять труни із загиблими хлопцями нашими, а тут ви приїжджаєте кіно знімати на замовлення. Ну як громада міста може на це реагувати? Це образа для Чернівців», - заявив активіст Павло Колядинський.

Мимоходом - маразматикам...

  

 Педриоты мечтают???
 Ну предположим, что путин под радостные патриотические вопли захватит Юго-восток.Отрежет Украину от Чёрного моря, захватив Херсон и Одессу. Введёт танки, выроет границу, соединит Крым с материком.Хорошо, Путину всё по хер, но неужели, россияне думают,что Украинцы будут это всё терпеть? Сейчас, в свете последних событий, Путин и так сплотил как никогда Украину, и даже самые убеждённые пацифисты стали радикалами. 
 
 Украинцы начнут нескончаемую кровавую партизанскую войну, как Ирландцы в Англии. И вот тогда, в самом деле, земля под ногами русских, живущих на Украине начнёт гореть. Украинцы начнут отстреливать и взрывать своих, так сказать, русских "братьев" , благодоря которым Украина потеряла добрую свою половину. Украинцы и до этого считались в россии людьми второго сорта, а во время оккупации они станут вообще пресонами "нон грата". И будут вечно находиться под присмотром спец служб негодяя. 
 
 Если же ещё учесть, что УКРАИНА по численности населения многократно превосходит Чечню, то становится ясно, что карательными операциями и расстрелом населения дело не поправишь. Нереально убить несколько миллионов людей. Но вот русские потянутся на свою родину вереницей цинковых гробов. Партизанская война, несомненно, перекинется дальше, на территорию России.  
 
 Произошла сильнейшая радикализация Украинского населения,"РУССКИЙ" для Украинца стал синонимом врага, и всё благодоря пропаганде Кремлёвских СМИ, которые, не переставая, вопят об угрозе "БЕНДЕРОВЦЕВ", которых надо УНИЧТОЖИТЬ.Правда до параноиков Кисилёвых и Соловьёвых не доходит,что БАНДЕРОВЦАМИ, благодаря их же пропаганде, стал весь народ Украины. А это означает,что уничтожить надо ВЕСЬ НАРОД УКРАИНЫ. 
 
 И сейчас РУССКИЕ, населяющие Луганск, Славянск, Донецк, для обыкновенного врача или учителя, или художника и инженера,(ТЕПЕРЬ - БАНДЕРОВЦЕВ) превратились в бандюков, бегающих с оружием по ИХ земле и мечтающих их убить...Путин, внедрив псов ГРУ и ФСБ в эти регионы, развязал не только гражданскую войну, он тем самым поставил жирную точку в отношениях Украинского и Русского народов. Оголтелая зомбированная масса русских параноиков бегает, выслеживая мифических "БЕНДЕР" и людей, ПРОСТО РАЗГОВАРИВАЮЩИХ НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ!!! 
 
 Необратимый процесс...Даже, если мерзавец откинет копыта, то любые нормальные отношения между двумя национальностями угроблены если не на навсегда, то на столетия. И пусть кто-то и возразит, сказав что я не прав. Но тогда он должен пройти по страницам интернета и почитать гнуснейшие комментарии своих соплеменников, выливающих потоки МАТА, ПОМОЕВ, ГРЯЗИ на Украинцев. 
 
 На комментарии соплеменников, рассказывающих, что Украинские девушки- это, прежде всего, проститутки, обслуживающие россиян, а украинские мужчины - это гастарбайтеры, с удовольствием работающие на них за копейки.Шипящее и блюющее пеной из пасти стадо РУССКИХ патриотов ежедневно вываливает в интернет потоки ненависти и злобы. Кичась своей армией ублюдков, творящих бесспредел на территории Украины. 
 
 Так легко и просто, ГОСПОДА русские, это вам не пройдёт. Будут вам и новые "Норд - Осты" и всё остальное, хотя, как видимо, это вам так и не послужило уроком. Ну да человеческая жизнь, никогда не была приоритетом в России. Россия большое КЛАДБИЩЕ,- места на всех хватит, ну а бабы нарожают новых патриотов для господ Путинов. 
 

 А Мы добренькие,Мы берём в плен,отправляем в госпиталь раненых ублюдков,что бы спасти им жизнь. Спасти жизнь подонку который ещё вчера подойдя к раненому Украинскому солдату стрелял ему в голову. 
 

 Они не берут в плен Нацгвардейцев, они их расстреливают на месте. Патриотичные русские козачки,осетины,дагестанцы.Чеченцы нет,чеченцы не стреляют в пленных, они привычно перерезают им горло, национальная привычка... 
 

 Они удивляются когда попав в плен узнают что их не расстреляют а отправят в суд. 
 

 Я,тоже очень удивляюсь. Наверно в плен брать эту мразь надо тем солдатам у которых вчера убили отца ,брата,друга. 
 

 Тогда мразь которую может посадят лет на пять,не выйдут на свободу и не начнут снова убивать Украинцев. А может вообще не посадят а обменяют 20 ублюдков за одного нашего. И они снова начнут стрелять в затылки а прикрываться бабами и детьми. 
 

 Мы добренькие...А они великие патриоты выполняющие новый интернациональный долг на территории чужой страны воюя за нефть,газ,уголь,кремль ,Сечина,Путина,Дерипаску... 
 

 Они будут обстреливать жилые кварталы и расстреливать население,пригласив потом российских журналюг которые всё снимут и выставят подзаголовком о зверствах правого сектора. 
 

 Пока у нас в мозгах будет сидеть эта доброта,об Украину будут вытирать ноги все кому не лень зная что всё простят сказав айя яй погрозив пальчиком. 
 

 Пока мы не возьмём пример с Израиля,пока нас не начнут бояться,мы будем простыми "терпилами" 
 

 Наверно пора,давно пора сменить одёжку ЛОХА на нормальный боевой 
 

 камуфляж,Пора приучить себя не брать в плен подонков вчера убивших твоего 
 

 Отца,Брата,Друга... 
 

 

 Хавер. Шевченко Сергей.

Разрешітє далажить!

  • 18.09.14, 00:01
 
    Ось такички! Відбулося! Колектив, невеличкий (24 тєла), та крєпко зпаяний, під назвою, чи то, "За дебільную стабільність", чи "За стабільную дебільність", поїхав докладувать о здєланной работє. Як там поет казав: "Таваріщ Путлєр, робота адовая...". Ну і так далі. 
 

    Щоб в дорозі не сумувати, ПростоТаю прихопили. Розвеселить в дорозі, щось заспіває, може, ще чого: Ліхута змовчить. З неї ж дупетатка- так собі. Бландінка... Та це ж не головне. А що головне? А ви не знали? Головне- що наша! Ну, не те, щоб так вже нашистка-рашистка, але у правильну сторону дивиться: на Москву. Блатнячок, чи то пак, "шансон", в російській столиці освоює. 
 
    Чого не зробиш заради дружби народів! Якщо не знаєте, дружба- це коли дуже далекий родич, що назвався старшим братом, "дружить" тебе по саме "не балуйся", але й тобі, у тебе вдома, теж дозволяє когось "дружити". А потім ти, застібаючи штани, кажеш: "Тєбя ніхто нє паставіт на калєні". А отой, що "старшим" назвався, застібаючи свої штани, кричить з тобою разом: "Да здраствуєт дружба народов!". А ще й підхвалює: "От ти, кагда нє фашист, тагда так харашо в Дварце с’єздов гапачок танцуєш!". І тобі- як медом по дупі! Чи то пак: по душі. 
 
    Ну, а тут накладочка вийшла. Так йшло усе гарно, тишком-нишком, вас із Москви, канєшно, регулярно "дружили", зате й усю країну, а надто, "малую родіну", давали паімєть на усю котушку. Ось ви й імєлі. Ну й грошики капали, звичайно. Брат, старший, він не жадібний: дав покористуватися, правда, з условієм: що усе потихеньку перейде до нього. Та це нічого, на ваш вік вистачить, а там дєтки підростуть, та й братові однаково треба, щоб тут хтось керував... Кароче, усьо було гуд. 
 
    А тут- на тобі, Майдан. Нє, ну ясно, проплачені імперіалістами хвашисти, козі ясно. Онде, скільки щитів дерев’янних, а у скриньки гроші кидають, у черги вишиковуються: точно піндоси усіх купили! Прийшлося звати отих, що ще у розвеселі дев’яності бітами, ножами та пістолетами вам гроші заробляли. А у них, хто живий лишився, звісно, вже дітки підросли, усі в батечків. Антіхвашисти, як не глянь! За двісті гривень- матір заріжуть. Та ще й менти підсобляли, як могли. Не допомогло. 
 
    Дякувати Богові та панові Гундяєву лічно, братєц усе передбачив. Недарма ж ще десять років тому нашого Лєгітімича двічи вітав з президентством! Так що мєри прийняв. Ну й ви, друзі, ті, що за стабільную дебільність та за дамбасс замість Донбасу, розстаралися. Ну такі ж люди просять! Допомогли. Звісно, не на калєні ж ставать перед хвашистами. Правда, аби брат не підготувався, то пшик би вийшов... Якщо чесно, пшик вийшов і з підготовкою. Тільки, гучніший. 
 
    А тут ще ота, чорти б її, люстрація. Та що ж це таке? Як же ж вапроси рєшать? Ясно, що треба щось дєлать. І поїхали ви до Московії, до того, кого ви братом звете, на поклон. 
 
    І тепер, чекаєте ви, що той, хто себе старшим братом назвав, бровки насупить, ніжкою тупне- і будете ви знову в шоколаді. Знову подвійне громадянство буде для вас індульгенцією, знову будете доїти своїх холопів, поплескуючи їх по плечу: гут, гут, тебе на калєні ніхто не поставить! Ти крутий! А самі будете думати: " А не поставить того, що ти так і народився: на колінах. І не треба тебе ставити, бо ти стоїш і сам, і щасливий з того." 
 
    Ви, усі 24, поїхали туди не з патріотизму, а з ідіотизму. З жадібності. З холуйства перед вашим (у вас же в усіх паспорти російські, чи ні?) недофюрером. Та зі страху. Бо ви боїтесь народу країни, де ви мали хитрість та нахабство стати "народними депутатами". Боїтесь не менше, ніж боявся ваш пахан, до всирачки. І їдете ви до Москви  тільки тому, що боїтесь втратити залишки бодай якогось вашого впливу в нашій країні. А разом із впливом- усі ваші неправедно нажиті статки. І, я дуже сподіваюсь- ваше Українське громадянство.

Сніжнянський машинобудівний завод працює на російську оборонку.

З заводу вивезено унікальні штампи-лекала, які визначають точність виробництва лопаток для авиатурбин, що мають складний геометричний профіль.

 
Вже вивезені в РФ сотні унікальних штампів.
focus.ua


Сніжнянський машинобудівний завод, що виробляє унікальні лопатки для турбін вертольотів, літаків-штурмовиків та цивільних двигунів, у три зміни працює на обороный авіапром РФ. Завод знаходиться під повним контролем так званої "ДНР".

Як повідомив ZN.UA один з висококваліфікованих токарів заводу, раніше їх зарплата в розмірі 5-7 тисяч гривень перераховувалася на картку. Зараз слюсар 6-7 розряду отримує не менше 15 тисяч гривень готівкою.

 Читайте также: Заводи Маріуполя перейшли "на військові рейки" 


З заводу вивезено унікальні штампи-лекала, які визначають точність виробництва лопаток для авиатурбин, що мають складний геометричний профіль. І готові лопатки, вироблені на заводі в три зміни, вивозять в Санкт-Петербург.

Заготовки для лопаток, за інформацією джерела, Сніжнянський машинобудівний завод отримуємо з головного підприємства - Запорізького заводу "Мотор Cbчь". Раніше їх доставляли по залізниці, тепер, коли це неможливо - доставляють вантажівками-длинномерами.

На Сніжнянському заводі заготовки висококласними токарями доводяться до потрібного рівня, з допомогою унікальних штампів перевіряючи правильність готового виробу.

Вже вивезені сотні унікальних штампів.

Зазначимо, що на території колишнього СРСР лише два заводи, що виробляють лопатки для вертольотів - в Запоріжжі і Сніжному.

Як відомо, зараз під Санкт-Петербургом будується завод з виробництва лопаток для турбін.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко на засіданні РНБО 16 червня заборонив співпрацю з РФ у сфері ВПК.

Раніше Олександр Турчинов, будучи в.о. президента підписав указ про припинення співпраці з РФ у військовій сфері щодо виробництва і поставок до Російської Федерації зброї та озброєнь, і було дозволено співпрацювати тільки у виробництві продукції подвійного призначення, наприклад, двигунів для вертольотів, які можуть використовуватися і у військових, і цивільних цілях. За матеріалами: ZN.UA