хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У Німеччині підрахували коли Росія "дасть дуба"

  • 25.10.14, 19:31
 Нинішній стан російських валютних резервів дозволить уникати дефолту протягом чотирьох років. Як повідомляє Reuters з посиланням на німецьке видання Bild am Sonntag, такі дані містяться у звіті німецької розвідки, пише Європейська правда.За цими даними, Росія має достатньо фінансових резервів, аби не один рік витримувати тиск європейських санкцій. Зокрема, за підрахунками ФРС Німеччини, грошові резерви Російської Федерації у вересні становили близько 22 трильйонів 622 мільярдів рублів, що приблизно дорівнює 619 мільярдам доларів. А це - близько 162% державних витрат на поточний рік.Оскільки ж державний борг Росії становить лише 13% від ВВП країни, то РФ здатна витримати ще близько чотирьох років без оголошення державного банкрутства, зазначають у Bild am Sonntag.Варто відзначити, що у звіті йдеться про нинішній рівень санкцій без урахування їх можливого посилення.Як стверджує Reuters, надані розвідкою розрахунки свідчать, що можливість РФ витримавати санкції дещо вище, ніж очікувалося раніше.Варто зазначити, що досі у ЗМІ вказувалося, що станом на початок жовтня валютні резерви Росії становили близько $455 млрд.
5

Коментарі

125.10.14, 19:47

Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.

    225.10.14, 20:30Відповідь на 1 від Бармалей Глюк

    Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.Нам довго ждати не можна.сидим на підсосі.

      325.10.14, 20:56Відповідь на 2 від Korsar-K

      Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.Нам довго ждати не можна.сидим на підсосі.так у нас типа другого выхода нет кроме как расслабиться и ждать.

        425.10.14, 21:05Відповідь на 3 від Бармалей Глюк

        Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.Нам довго ждати не можна.сидим на підсосі.так у нас типа другого выхода нет кроме как расслабиться и ждать.ні в якому разі,потрібно проводити реформи і приймати нові закони,інакше знову повний піпець.

          525.10.14, 21:48

            625.10.14, 21:48Відповідь на 4 від Korsar-K

            Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.Нам довго ждати не можна.сидим на підсосі.так у нас типа другого выхода нет кроме как расслабиться и ждать.ні в якому разі,потрібно проводити реформи і приймати нові закони,інакше знову повний піпець.Каким образом наши реформы могут повлиять на величину золотовалютного запаса рф?

              725.10.14, 22:22Відповідь на 5 від kuziok

                825.10.14, 22:24Відповідь на 6 від Бармалей Глюк

                Древняя китайская мудрость - Есть долго ждать на берегу реки, то однажды мимо тебя проплывёт труп твоего врага.Нам довго ждати не можна.сидим на підсосі.так у нас типа другого выхода нет кроме как расслабиться и ждать.ні в якому разі,потрібно проводити реформи і приймати нові закони,інакше знову повний піпець.Каким образом наши реформы могут повлиять на величину золотовалютного запаса рф?я відповів на ваше запитання "так у нас типа другого выхода нет кроме как расслабиться и ждать",а на золотовалютний резерв будуть впливати санкції.