Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Броварській «Фронт ізмєн» разом з ПР роздерибанив майно

  • 12.11.11, 16:00
Засідання Броварської міської ради від 20 жовтня 2011 року перетворилося на комедію. Позафракційний депутат Павло Різаненко вирішив на підставі Закону України здійснити відеозйомку голосування. Броварські депутати не захотіли аби люди взнали, чим вони займаються насправді. Під час засідання Броварський міський голова, член «Партії регіонів» Ігор Сапожко зазначив: «Юридичний відділ говорить, що ви не можете порушувати права інших депутатів». Інша «регіоналівка» Людмила Жеребцова додала: «Згідно статті 17 нашого регламенту аудіо та відеозапис на пленарному засідання міської ради здійснюється запрошеними особами лише за згодою депутатів шляхом голосування більшістю голосів загального складу». Проте зйомку здійснювала не запрошена особа, а депутат. До дебатів приєднався депутат-регіонал Володимир Онищенко: « Шановні депутати, певне законодавство наче передбачає, але певне законодавство передбачає, що я, наприклад, не хочу, щоб мене знімали. Це мій приватний простір». Онищенко, напевно, не відомо, що міськрада це публічний, а не приватний простір. Про це каже Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» стаття 4: основні принципи місцевого самоврядування місцеве самоврядування в Україні здійснюється на принципах: народовладдя; законності; гласності… Звісно, згідно ст. 64, п. 16, у разі необхідності ражда може прийняти рішення про проведення закритого засідання. Головуючий іде на порушення закону України. До протесту «регіонів» приєднався «опозиційний» «Фронт ізмєн». Голова депутатської фракції ФЗ Микола Загуменний, який за весь час депутатства жодного разу не проголосував проти ініціатив «Партії регіонів» підкреслив: «Ми не знаємо з якими настроями і в якій ситуації буде використано зняте камерою». Його підтримав однопартієць Борис Кузьменко: «Ви не провокуєте роботу. Ви провокуєте конфлікт. Чого ви провокуєте? Я мотивацію твою не розумію». Що ж такого хотіли приховати депутати? Зокрема, на сесії 20 жовтня проголосували за наступне: - Передати в оренду без проведення аукціону земельну ділянку в центрі міста площею 0,22 га ПП «Феско» - підприємству голови Партії Регіонів в Броварах Сергія Федоренка; - Змінити призначення 1,7 гектара землі в районі «Торгмаш», з «ведення особистого сільського господарства» на будівництво складів.

- Ухвалили протизаконні правила передачі земельних ділянок в обхід проведення аукціонів через право строкового земельного сервітуту

Арсєній рятує Україну...

17

Коментарі

112.11.11, 16:07

    анонім

    212.11.11, 16:26

    І ти хочеш аби вони дозволили знімати прийняття таких рішень! А щодо Хвронту змін, він такий же опозиційний як більшість БЮТу у місцевих радах.

      312.11.11, 16:30Відповідь на 2 від анонім

      я то знаю, решта невірить

        412.11.11, 16:30

        Козли.

          анонім

          512.11.11, 16:32Відповідь на 3 від Fred Perry

          ага, і нас до "сообщников" бандитів записують, козли!

            612.11.11, 16:33Відповідь на 5 від анонім

            маючий очі - побачить...

              712.11.11, 16:34Відповідь на 4 від Davigadoff

              ОПАзиція...

                812.11.11, 16:36

                Яценюк може й не підозрювати, як голосують депутати від його партії. Тому не треба одразу на нього бочку котити. В партії, як правило, лізуть заради власної вигоди, а не заради ідей. А Яценюк не може особисто бути присутнім на кожному голосуванні в кожній міськраді, де є його депутати.

                  анонім

                  912.11.11, 16:45Відповідь на 6 від Fred Perry

                  Але ж сліпих совків ще до біса! Як їм очі розкрити?

                    анонім

                    1012.11.11, 16:48Відповідь на 8 від Gaydamaka

                    Тоді це не партія, а збіговисько корупціонерів. А Яценюк їх лідер.То хто як не лідер має за це відповідати?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна