хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

На Донеччині зростають протестні настрої

  • 13.04.11, 14:36
Незадоволення громадян діями місцевої влади силиться на Донеччині. На погляд експертів, причина в тому, що важливі рішення й зміни впроваджують, абсолютно ігноруючи думку громадськості. Упродовж останнього часу на Донеччині відбуваються численні акції протесту різних груп громадськості. Люди протестують проти закриття шкіл і лікарень, будівництва сміттєспалювального заводу, підвищення квартирної плати в 2 рази, вирубки дерев, порушення релігійних прав. На мітинги виходять батьки школярів, екологи, ошукані вкладники, прихильники української православної церкви київського патріархату. «Утиск інтересів громадян з боку влади посилюється на тлі погіршення загальної соціально-економічної ситуації та падіння рівня життя. Тому на Донеччині і відбувається такий викид протестної енергії», прокоментував Deutsche Welle нинішню ситуацію голова громадської ради при облдержадміністрації, політолог Володимир Кіпень. Кіпень зазначив, що громадська рада виступила із заявою, в якій висловила занепокоєння суспільною ситуацією в регіоні. За словами політолога, влада на Донеччині діє за старими методами, які не мають нічого спільного з демократичними принципами, що проголошуються. Реформи задумуються в кабінетах посадовців, а врахування інтересів громадськості повністю виключається.

Водночас, за словами експерта, місцева влада не очікувала масових протестів на Донеччині у відповідь на свої дії і навіть розгубилася. На думку політолога, позиція громадської ради та громадські протести мають все ж таки призвести до проявів розуміння з боку влади, і вона утримається хоча б від поспішного закриття шкіл. Утім, неможливо виключати, каже експерт, що сьогоднішні заяви про прислухання до голосу громадськості не виявляться лише бюрократичним заграванням.

Джерело: УНІАН

29

Коментарі

анонім

113.04.11, 14:43

Через шлунок дійде,кого вони обрали

    Гість: lkjmn

    213.04.11, 14:58

    А чого це вони? Самі собі обрали обранця, він їх почув (кожного), і покращив життя вже сьогодні, і кожен день продовжує покращувати.

      313.04.11, 15:00


      Танець босого на морозі !

        413.04.11, 15:13

        Янукович - эдиний політик, який виконує всі 100% передвиборчих обіцянок, але з точністю до навпаки

          513.04.11, 15:34

          Що сталося?Хреново живеться?А Пахло казали,що жити веселіше стало.У них,протестні настрої,увечері на кухні,при закритих жалюзях і пошепки.

            613.04.11, 15:47

            саме цікаве, що Донеччина страждає більш ніж інші регіони України. Це мабуть подяка, або розрахунок за справжній рейтинг на виборах.

              713.04.11, 15:56Відповідь на 1 від анонім

              Через шлунок дійде,кого вони обрали
              Коли гонору нема, то й через шлунок добре...

                813.04.11, 16:05Відповідь на 5 від Wanderer5852

                а ти бабульку з Єнакіево не чув? вона так подякувала херанту, що в мене миша з руки випала я подумав, він дійсно на батьківщині "уважаємий"

                  913.04.11, 16:12Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                  Звичайно,чув!Та то,мабуть окремий випадок.Бо я,дивився відео,де до цієї бабульки,це ж питання ставили ,приблизно ще десятьом людям.Так не потрібно,навіть бути психологом,щоб відчути,що вони здебільшого бояться, відповісти чесно.

                    анонім

                    1013.04.11, 16:13Відповідь на 8 від Hudson Hawk

                    Бабулька так по простацькі йому подякувала

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна