хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Мери Донбасу втомилися від "покращення"

  • 04.04.11, 15:26
Мерам міст Донбасу все складніше на тлі зростання цін на продукти харчування і тарифів на послуги ЖКГ пояснювати жителям регіону, що зроблено Партією регіонів для покращення життя.

Про це мер Донецька Олександр Лук'янченко розповів у ході XXII конференції Донецької обласної організації Партії регіонів.

"Останнім часом, коли ростуть ціни на продукти першої необхідності, ціни на паливно-мастильні матеріали, на комунальні послуги, все важче і важче пояснювати простому жителеві Донбасу чому і що зроблене нашою політичною силою для покращення життя, які пріоритети отримає Донбас від реформ, що почалися", - зазначив донецький градоначальник.

В якості одного з прикладів він розповів, що в жителі Донецька за послуги ЖКГ у 2010 році заплатили 1 мільярд 55 мільйонів гривень, і з цієї суми 385 мільйонів гривень одразу ж пішло на податки, а "жалюгідна частина залишилася на підтримку аварійного житлового фонду".

"В інших містах Донбасу ця ситуація ще гірше. Яка додана вартість може бути на квартирну плату на житловий фонд, якому більше 50 років?" - наголосив Лук'янченко.

"Окрім гірких пігулок, які підносяться, і неминуче супроводжують реформи, необхідно іноді підносити і якісь солодкі пряники народу. От у частині питання податку доданої вартості, зниження податків в житлово-комунальному господарстві - це основне питання. Не можна сьогодні прирівняти житлово-комунальне господарство до високо рентабельного рівня промисловості країни. А в нас усе на одному рівні і усі платять однаково", - заявив Лук'янченко.


Джерело: ТСН
35

Коментарі

Гість: front242

14.04.11, 15:30

де це в нас високо рентабельний рівень окрім банкової

    24.04.11, 15:39

    Намана - намана! Нехай ще свій улюблений лохторат на бабло розведуть! Вони всій країні нав"язали оте, що маємо, і повністю у відповідності до історичних прикладів ПЕРШІ відчувають те саме покращення. Бажаю щоб їх там покращили по саме "не балуй". Природній відбір називається. Найтупіші сдохнуть, а в кого троха мізків ще залашилось вийде разом зі всією Україною декого на вила підіймати!

      анонім

      34.04.11, 15:43

      А вони не пробували трохи ахметок подоїти? У тих явно прибутки більші ніж треба на ремонт аварійного фонду. Хоча виправити цих бандюків може тільки гільотина.

        44.04.11, 15:49

        У лохторату вже не вистачає на пляшку?

          54.04.11, 15:50Відповідь на 3 від анонім

          А вони не пробували трохи ахметок подоїти? У тих явно прибутки більші ніж треба на ремонт аварійного фонду. Хоча виправити цих бандюків може тільки гільотина.а кіл додасть стрункості

            64.04.11, 15:55

            Я дивлюсь все йде по плану - Україна скоро об"єднається на грунті високих показників добробуту.

              Гість: dominika8243

              74.04.11, 16:01

              Тут не все были ЛОХТОРАТОМ. А теперь - маємо що маємо все вместе: только в Донецкой области начали действовать три пилотных проекта, которые убивают малый бизнес, образование и медицину. Потому что верят: здесь на вилы не подымут. А зря верят-то...

                84.04.11, 16:39Відповідь на 7 від Гість: dominika8243

                Ну що, земляки, злиє бандєравци чекають коли ВАМ набридне цей гніт. Починайте, а ми підтримаєм

                  Гість: скоро удалюсь

                  94.04.11, 16:42

                  OXOXOX, чтож я маленький не сдох,
                  ляляляяяяяяяя труляляляяяяяяя

                    104.04.11, 16:45Відповідь на 9 від Гість: скоро удалюсь

                    ще не вечір

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна