Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Інтерв’ю з кунсткамери

  • 06.01.11, 08:30
Блукаючи просторами інтернету, наштовхнувся я сьогодні на прецікаве інтерв’ю з намісником Лаври архієпископом Павлом. Попри усю мою байдужість до церкви, інтерв’ю викликало просто бурю емоцій – від гомеричного реготу до здивування.

Цей цікавий зразок людської глупоти і цинізму вартий того, щоб його процитувати увесь, однак многабукф. Тому коротко зупинюся на цитатах, які мене вразили найбільше.

Звісно, найбільше доставляє коментар Павла щодо фотографій шикарного «мерса» митрополита МПЦ МП Володимира. «…От якийсь «розумник» сфотографував машину Блаженнішого Митрополита Володимира і зробив із цього «досягнення». Зрозуміло, що ця людина душевно хвора. Тільки так можна пояснити те, що він сфотографував і написав, докоряючи Митрополитові, чого він не їздить на Опелі. У мене від цього аж затрепетало серце! Людина не розуміє, що такий автомобіль – це не розкіш, а необхідність для пересування, для безпеки Митрополита».



З цієї цитати стає зрозуміло, що не тільки Азаров вважає, що ріальним пацанам взападло їздити на чомусь гіршому за «мерс» останньої моделі. Не те що якась там «шкода» – навіть «опель» не канає. Що вони, лохи якісь?

А от Ісус на віслюкові їздив, а частіше ногами ходив. Ну, це я чисто так, для довідки. Тому що Ісус для віруючих – бог, а для отців церкви – товар.

І, головне, Павло постає перед читачем людиною тонкої душевної організації. Як у нього затрепетало серце, коли читав статтю якогось журналіста… Якого благоговійний лаврський настоятель одразу ж безпомильно ідентифікує як хворого. Причому без варіантів – «тільки так можна пояснити…».

Далі почався треш і хорор. Фраза, яка проситься одразу в меморіз: «І нехай Господь допоможе, щоб Його Блаженство мав ще не одну хорошу машину і ще довго на них їздив». У пацанів прийнято бажати паханам здоров’я і нетанучого потоку лохів.

Потім отець Павло бідкається, що йому самому, взагалі-то, потрібен трактор. Я так розумію, город копати на своєму маленькому обійсті. Яке, здається, не таке вже й маленьке, якщо на ньому навіть города вручну не обробиш. «Мені не дозволяють кошти купити для господарства трактор за кордоном, а українського трактора немає. Тому скоро доведеться (нехай прийдуть журналісти заснімуть) я буду копати лопатою». Орфографія збережена.

Скромний такий батюшка, віра якого проповідує нестяжательство. Я плакав. В усіх розуміннях.

Володимир Йадороб
17

Коментарі

16.01.11, 09:11

Згадую як колись відвідувала Лавру.Дуже гарні святі місця там.Але подивиться хто панує там?Той хто про духовність говорить лише для плебса,а для себе - паству бачить лише з метою наживи та й не особливо хоче перейматися питаннями моральності,бо самі не є моральним прикладом для інших! Не сприймаю МП взагалі,бо це не церква,а пропагандистська-політична бізнес-структура

    анонім

    26.01.11, 09:14

    Додати щось важко. УПЦ МП давно вже стала виключно бізнеспроєктом. При тому, з доволі виразними кримінальними рисами. Тому і рулять московські попи по "понятіям". А щодо трактору... Тупенький піп, не знає що є мотоблоки -- дешево і ефективно.

      36.01.11, 10:07

      Лавра - це дуже недобре місце. Коли там був - відчуття були дуже лихими. Там некрозона

        46.01.11, 10:38

        І сумно і смішно.

          56.01.11, 11:18

            66.01.11, 14:09

            ...такий автомобіль – це не розкіш, а необхідність для пересування, для безпеки Митрополита...
            Від людського гніву, він і в БТРі не сховається.
            Бог є, тільки митрополит МПЦ МП Володимир про це не здогадується.

              76.01.11, 14:28Відповідь на 6 від Навилаїх

              влучно!

                86.01.11, 16:11

                Як же ж головний піп буде їздити на "Опелі"? Це ж зовсім не престижно. "Понты большое дело на деревне", особливо коли вони за людські гроші.
                Вони будуть їздити на дорогих авто, будувати шикарні особняки а ви простий люд і надалі носіть гроші , адже без грошей у них ні грама віри.

                  Гість: Кю !

                  96.01.11, 18:55

                  ++

                    106.01.11, 19:50

                    А Коли попи жили погано?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна