Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Потерпілі мають сидіти

  • 23.12.10, 10:43
Як і слід було очікувати, Генпрокуратура з місця в кар’єр взялася розслідувати справу про побоїще у парламенті. Її не хвилювало те, що речові докази, якими були нібито пронесені БЮТівцями цепки та ломики, встигли побувати у наманікюрених руцях Вави Литвина, і тому на речових доказах неминуче мусили залишитися і його відбитки. Так само Генпрокуратуру не зацікавило відео, на якому «регіональна» гопота витрясає дух з БЮТівської інтелігенції.

Судячи з усього, на Волинця та інших, травмованих у той вечір, відкриють кримінальну справу за спробу зіпсувати майно Верховної Ради шляхом численних ударів головою от стілець. А донецька братва, виявляється, лише намагалася захистити це парламентське, а значить народне, майно.

Спостерігати за розвитком цього процесу надзвичайно цікаво і повчально. А ще цікавіше – намагатися вгадати: чи досить кількох ударів по голові для того, аби розрізнена і егоїстична опозиція, врешті, зрозуміла, що наступного разу на місці БЮТівців може бути будь-хто інший. І нарешті почала об’єднуватися, відкинувши геть шкурницькі інтереси – або хоча б відклавши їх до повної перемоги над спільним ворогом.

Можна навіть робити ставки. Наприклад, я готовий поставити останню гривню на те, що ніякого об’єднання не відбудеться – у кращому разі до БЮТу приєднаються решти НУНСу та інших дрібних право центристів. Але виглядає зовсім неймовірним, щоб до цього колгоспу увійшов, наприклад, холений Яценюк, для якого крихти власного рейтингу, кинуті з барського столу, у стократ важливіші, аніж повалення існуючої бандитської влади. З якою, зрештою, Сєня вже давно навчився не тільки мирно співіснувати, але й почасти знаходити спільну мову до обопільної вигоди.

Натомість абсолютно реальним було б припустити, що, внаслідок наочної демонстрації переваги стільця та тренованих на бандитських «стрілках» рефлексів над інтелектом, правами людини та Конституцією, станеться чергове спорадичне виверження тушонки з опозиційних рядів. А бажаючих ставати на дорозі у регіонального бидла – різко поменшає. І воно отримає «зелену вулицю» для подальшого втілення заходів на покращення свого життя вже сьогодні, згідно із заповітами великого Пахана.

До речі, ви знаєте, навіщо братва придумала цю феєричну мульку під назвою «Податковий кодекс»? Для того, щоб цілком легально збивати з лохів більше бабла. Яке братві потрібне, щоб купувати собі дорогі машини. Як це днями зробила Верховна Рада, закупивши 17 «тойот кемрі». Ну звісно, для реального пацана взападло їздити більше, ніж двічі, на одній і тій самій машині. Тим більше, на якісь там лоховській «шкоді», не кажучи вже про «славуту».

А між тим, щасливі мешканці Донецьку починають нарешті відчувати практичні наслідки перемоги свого кандидата на президентських виборах. Днями одному донеччанину комунальники опечатали за борги телевізор. Хоча, звісно, це тільки тимчасово: як тільки парламент ухвалить новий Житловий кодекс – йому одразу ж опечатають квартиру…

Володимир Йадороб
12

Коментарі

123.12.10, 10:50

Сумна правда

    анонім

    223.12.10, 10:55

    А оте обєднання не має ніякого значення. Сьогодні міняти одних на інших це йти по замкненому колу. Потрібна революція, яка приведе нових, незаплямованих. А сме головне, яка створить нову якість влади.

      323.12.10, 11:43

      Так воно і є.

        423.12.10, 12:52

        стріляти потрібно..........

          523.12.10, 13:45

          А щоб збудить хиренну Волю
          Треба миром, громадою обух сталиь!
          Та добре вигострить сокиру
          І заходиться вже будить!
          По-моєму так писав наш Класик

            Гість: ruten

            624.12.10, 21:49

            Без рушійної сили народ на барикади не вийде. А єдиної сформованої, дисціплінованої та відповідальної перед народом за свої дії рушійної сили немає .... нажаль поки що...