Зібрали трішки коштів для дітей

  • 04.06.16, 12:15
Друзі, дякуємо всім, хто прийшов на наші концерти "Харків обрав Україну" у Львові та Франківську. Зібрали трішки коштів для дітей. З Собаками доклали зі своїх, зібраних на концертах у Німеччині, 150 євро. Тож дякуємо братам і сестрам у Кельні та Нюрнберзі. Всім добра.


Ананаси замість тюльпанів.

Глобальне потепління дається взнаки.

На полі біля селища Лужани, де у квітні цвіли тисячі тюльпанів дозрівають ананаси звичайні (Ananas comosus) .
Тисячі туристів з усієї України вже відвідали це унікальне місце.
Саджанці молодих ананасів до висадки у відкритий ґрунт підготувала кафедра рідкісних та тропічних рослин ЧНУ ім.Ю.Федьковича.
Розповідає професор кафедри Семен Вовтушанський:" Ананаси - дуже корисна ягода, здатна давати в тропічному кліматі до двох врожаїв на рік. Вчені нашого університету довели можливість повного дозрівання ананасу в наших умовах лише один раз, та і цього буде досить, що б цей смачний і поживний фрукт з'явився на столах українців. Його плоди споживають у свіжому вигляді, виготовляють з них компоти, сік, джеми, додають до м'яса, використовують у різноманітних салатах. Ананаси є типовим компонентом кухні багатьох країн, а в сучасному світі широко використовуються в кухнях розвинутих країн, зокрема, без ананасового соку не можливо приготувати такий відомий коктейль як пінья колада." 
Свято першого урожаю ми плануємо провести до Дня Незалежності."

10 украинских заводов, которым еще не исполнился год

  • 02.06.16, 07:35
Если до сих пор считаешь, что все заводы в Украине – заслуги СССР, а сейчас их только грабят, разоряют и закрывают, то знай: у нас запускаются новые предприятия. Причем нацелены они и уменьшить потребность в импортных товарах, и свою продукцию продать за рубеж.