Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Подяка за толерантність

  • 10.08.11, 18:08

Коли я вперше почув у новинах про лондонські погроми, там не було сказано, хто саме бере в них найактивнішу участь. Та варто було переглянути тільки дві-три замітки в Інтернеті, щоб переконатись – бунтують чорношкірі.

Десь я вже це бачив.

У Франції кілька років тому дві макаки, втікаючи від поліцейських (навіщо!?) залізли в трансформаторну будку, де їх благополучно прибило струмом. Ну звісно, як учора вилізли з джунглів, звідки їм знати про електрику? Тоді немало машин та вітрин було розколошкано по всій Франції. Історія повторюється.

Перш ніж звинуватити мене у расизмі, задумайтесь. Чому він сприймається з такою однозначною односторонністю – якщо вбити/ударити/обізвати/косо глянути на негра – це расова нетерпимість. А як називається те, що вони роблять?

Нагадаю, як усе починалося. Поліцейські застрелили негра-таксиста, який першим почав стрілянину, коли його хотіли просто обшукати. Звісно, поліцейські повелись не толерантно – треба було просто почекати, доки чорношкірий громадянин їх переб’є, і таким чином не порушити його права.

Тепер із-за смерті одного (явно нечистого на руку) негра ціле стадо бабуїнів громить Лондон. Хіба це не є радикальний расизм у їхньому виконанні? А якби таксист був білим або китайцем?

Європа отримала чергове жорстке попередження за свої демократично-ліберастичні погляди. Учорашнім мігрантам, як бачимо, зовсім на них начхати – вони зараз зайняті паплюженням величного міста, яке гостинно прийняло їх із їхніх недорозвинених країн.

Не дивно, що «протести» зрештою перетворились у банальне мародерство – на більше ця мавпяча зграя не здатна. Кого мені реально шкода, так це поліцейських, які максимум що можуть – заарештовувати порушників.

Натомість щоб перестріляти цей зоопарк наповал або хоча б пов’язати купками і відправити на історичні прабатьківщини, де вони зможуть вільно стрибати по пальмах і трощити усе на своєму шляху.

100%, 8 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: писецПолный

110.08.11, 18:15

хоть я и против властей, которые силой что-то решают

но
это не нормально, что из-за одного бандита ТААК все сгруппировались организовались восстали... этож как бандюкам в англии хорошо живется, что они ИМЕЮТ ТАКУЮ ОРГАНИЗОВАННУЮ ПРЕСТУПНОСТЬ

    210.08.11, 18:21

    впустили зграю, а що тепер з нею робити не знають! Моя думка - спіймали в Африку! А не дадуть 15 діб і знову будуть їх утримувати.

      310.08.11, 18:23

      "Нагадаю, як усе починалося. Поліцейські застрелили..."
      танифига!
      в соцсетях Англии промелькнуло:
      беспорядки(поджоги) уже были до того, как началось с таксистом...
      т.е. хулиганы подстроились " под информацию в СМИ" и начали громить магазины ...
      а причина, вероятно в том, что сократили соцпомощь малоимущим и приезжим...
      например, в Дании такого вандализма нет, хотя беженцев там полно

        Гість: sanny4u

        410.08.11, 18:26Відповідь на 1 від Гість: писецПолный

        хоть я и против властей, которые силой что-то решают

        но
        это не нормально, что из-за одного бандита ТААК все сгруппировались организовались восстали... этож как бандюкам в англии хорошо живется, что они ИМЕЮТ ТАКУЮ ОРГАНИЗОВАННУЮ ПРЕСТУПНОСТЬ
        нет никакой мафии, вот почему они это делают

          510.08.11, 19:05

          Підтримую. Недавно повернулась з Парижу. Склалось таке враження, що це місто - столиця Африки, а не Франції...
          І кожного року восени темношкірі проводять чергові масові страйки.