Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

нах?!

  • 14.05.11, 20:32

Проїжджаючи у маршрутці мимо шкіл, уже не вперше в цьому році бачу купки дітей, які вигрібають там сміття. І мені стає їх реально жаль. Я сам давно не школяр, і власних дітей не маю, але від того – не менше.

Просто шкода маленьких людей із несформованою ще до кінця психікою, у яких незаконно забирають їх вільний час і відправляють займатися не надто приємною роботою. З точки зору усіх законів – грубе порушення, експлуатація неповнолітніх, та ще й безкоштовна. Тільки не у нас. Школи і інші дебілізуючі заклади концлагерного типу сповна користаються своє владою. Не відпахаєш на суботнику – матимеш проблеми.

Їжаку ясно, що насправді прибирання парків і інших територій – заняття відповідних служб, на утримання яких ми всі платимо немалі податки і комунальні побори. Тільки як завжди виявляється, цих грошей мало, людей не вистачає (тисячі безробітних, ау!) і т. д. Це ясно. Тільки тоді виникає питання – а чому це має колихати батьків, які вимушені віддавати школярів на такі роботи?..

Досі пам’ятаю шкільні суботники – якісь іржаві погнуті лопати, граблі з виламаними зубчиками, обов’язково свої віники… А ще це все цинічно так підноситься – навчаємо дітей любити свою Вітчизну, жити в чистоті… Аякже.

Прибирання шкільної ділянки – це ще квіточки. Куди страшніше у парках. Типовий криворізький парк – це не зона відпочинку, це скоріше стихійне звалище неймовірної кількості гидоти, залишеної внаслідок перебування тут місцевого тупого бидла населення. І із всякого неймовірного сміття, яке можна тут надибати, скажімо, чужі окурки – не так вже й страшно. Бо є ще шприці, залишені зрозуміло ким, лайно фізіологічні відходи собак, які неясно чим хворіють (дуже багато бездомних, але це ніяк не виправдовує господарів, які вигулюють своїх улюбленців де завгодно, включаючи дитячі площадки).

Невже копирсання у цьому лайні може викликати якусь там любов до чистоти чи взагалі позитивні емоції? По-моєму, одну ненависть. Бо куди більш яскравий приклад – чинуші, які самі нічого не роблять, максимум позують перед камерами. Навіть забезпечити захист дітей вони неспроможні – у двірників же є хоч якийсь спецодяг і рукавички.

А найголовніше – це все геть марно. Після останнього такого прибирання уже через пару днів біля річки було брудно. І так буде знову, і не виключено, що нагадять там ці ж самі школярі, бо їм так ніхто і не пояснив головного.

Чисто не там, де метуть…

3

Коментарі

Гість: ГарбуЗЕК

114.05.11, 20:38

московитизация .к покорству и рабству приучают.готовят новых рабов для московии.

    214.05.11, 20:46

    а перебирать гнилую картошку уже не отправляют школьников, и редиску, помню регулярно убирали за счет уроков... прогресс

      Гість: Вуйко Любко

      314.05.11, 20:49

      Актуально.... Але совок ще не скоро витравиться з рабів, і доти нічого не зміниться...

        414.05.11, 20:53Відповідь на 1 від Гість: ГарбуЗЕК

        московитизация .к покорству и рабству приучают.готовят новых рабов для московии....ага, приучают жить в чистоте и убирать за собой дерьмо...

          Гість: ГарбуЗЕК

          514.05.11, 20:55Відповідь на 4 від Хайдер

          привет мертвенький,приучать надо тех,кто нагадил.таких ,кк ты а не заставлять детей убираь бутылки и бычки от московитоязычных забулдыг.

            614.05.11, 20:59

            В школах они уберают за собой и что тут необычного.

              Гість: ГарбуЗЕК

              714.05.11, 21:00Відповідь на 6 від qazse

              в школах есть уборщицы пусть и убирают,а детский труд запрещен.

                814.05.11, 21:03Відповідь на 7 від Гість: ГарбуЗЕК

                в школах есть уборщицы пусть и убирают,а детский труд запрещен.
                А у себя дома кто убирает?

                  Гість: ГарбуЗЕК

                  914.05.11, 21:05Відповідь на 8 від qazse

                  вся семья.

                    1014.05.11, 21:07Відповідь на 5 від Гість: ГарбуЗЕК

                    привет мертвенький,приучать надо тех,кто нагадил.таких ,кк ты а не заставлять детей убираь бутылки и бычки от московитоязычных забулдыг.Привет, Гарбуз. Так там как раз заставляют московитоязычных детей убирать за собой бычки.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна