Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пару буковинських сіл

  • 04.06.18, 20:20

У цю осінню міні-вилазку мене змусив вибратись один з найгарніших палаців Чернівецької області, що у селі Чортория Кіцманського району. Ну а все інше якось докупи приклалось.


10

Коментарі

14.06.18, 21:36

нічьоссєгeрб настільки збeрігся щоб....нe знайшла приналeжність

    24.06.18, 21:38

    то в костел не можна зайти? і чого це гарне поєднання жовтого і голубого у Вас маразм? взагалі колір психічних відхилень фіолетовий. Щось Ви перегнули тут

      34.06.18, 21:47Відповідь на 1 від disu

      я теж, тільки здогадуватись можу)

        44.06.18, 21:50Відповідь на 2 від Анна-Марія

        а ви вважаєте доречним використання державних кольорів на урнах, льодяниках, лавках, новорічних ялинках і т.д.? (ну а в конкретному випадку то знущання над пам'яткою архітектури)

          55.06.18, 07:00Відповідь на 4 від visnyk

          а ви вважаєте доречним використання державних кольорів на урнах, льодяниках, лавках, новорічних ялинках і т.д.? (ну а в конкретному випадку то знущання над пам'яткою архітектури)а чому ні? це національні кольори, у всьому світі так роблять. І американці, ліплячи прапор на дупу на джинсах меншими патріотами не стали. А яка та пам'ятка раніше була? може вона така й була, бо поєднання цих кольорів доволі звичне. Я розумію, що у Вас своя думка, але називати державні кольори маразматичними виглядає не дуже. Бо читається Ваша репліка саме так без уточнення Вашого погляду на їх використання.

            65.06.18, 12:02Відповідь на 5 від Анна-Марія

            Буковинські церкви-хати традиційно вкриті гонтом і нефарбовані, там і думати нема чого.
            Американці у даному випадку - сумнівний приклад для порівняння, у них свої погляди. У будь-якому разі, в конкретному випадку було доступно куди більше способів і для вираження патріотизму, і для підтримання церкви в належному стані. Тому фарбувати усе підряд у національні кольори і є маразм, у всьому має бути міра.