хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Бакла – Скалисте

  • 09.04.17, 20:38

Захотілось мені написати іще декілька заміток про Крим, а саме про подорожі 2012-14 років, коли я жив і працював у Сімферополі. Це важливо, в першу чергу, для мене самого. Бо, оглядаючись назад, якось неочікувано збагнув, що було то все не вчора, як весь час здавалось, а вже кілька років тому. І деталі та особливості тих подій поступово забуваються, а хочеться їх зберегти. Хоча б і таким чином.

Не знаю, коли я доведу до пуття фото, склею все до купи і опублікую, але ці тексти пишуться в лютому – чи не найгіршому місяці року, коли новорічна розслабуха залишились позаду, до потепління ще далеко, а на дворі все ще холодно, слизько й похмуро. У такі періоди особливо приємно згадувати щось тепле, яскраве і хороше. Навіть таке, що уже ніколи не повториться. Ну, з Богом.

Скалисте знаходиться зовсім недалеко від Сімферополя. Із зупинки ми вирушили спочатку до городища Бакла за межами села. Від самого початку воно виправдовує свою назву.


 

6

Коментарі

19.04.17, 21:42

брысь на русский сайт отседова

    29.04.17, 21:44

    гарне місце
    але ж, завдяки таким,як ця гнида- "БояринШнык", там окупанти..

      310.04.17, 20:07Відповідь на 1 від Хозяин- С

      брысь на русский сайт отседовасхоже, цього товаріща уже ліквідували, як і всі його коменти...

        410.04.17, 21:12Відповідь на 3 від visnyk

        брысь на русский сайт отседовасхоже, цього товаріща уже ліквідували, як і всі його коменти...эта тварь снова появится, админам на это насрать, что падаль продажно-политическая провокационно гадит и расшатывает мир в украинских соцсетях. тем более один из админов был стукачом СБУ при януковиче, а он до сих пор пашет при портале)