хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Атеїзм і світле майбутнє

  • 08.01.13, 19:18

Як це у нас останнім часом водиться, під велике релігійне свято повиповзали із своїх щілин антирелігійники і атеїсти. Окрім банальних і потертих образ, які ми опустимо з причини відсутності у них хоч крихти здорового глузду, звучали вкотре заклики зречення релігії (в основному християнської; язичників мало, тому тролити їх нецікаво, а мусульман, мабуть, страшнувато): тоді одразу ж і світ стане кращим, і люди добрішими та вільнішими, свобода, рівність, наука… Десь я це вже чув.


І чую й далі. Доморощені аналітики з усіх сил чіпляються за залежність коефіцієнта IQ і релігійності. Дядько з томною пикою у саморобній передачі розказує, як переймати досвід провідних європейських держав у знищенні християнської спадщини.


Насправді, ніякого світлого майбутнього із зникненням християнства не прийде. Прийдуть хіба що мусульмани, які заграбастають усе під себе, і атеїсти можуть марно радіти, що в Данії в одному з міст заборонили різдвяну ялинку. Бо вони – такі ж самі «невірні», які рано чи пізно підлягають знищенню. Далі я привожу приклади з тої самої атеїстичної і прогресивної Європи, на яку нас так хочуть порівняти.


Навіть у Швеції, яку традиційно вважають найбільш атеїстичною (45-85% жителів, тут і далі – дані американського коледжу Пітцер) нині живе уже 450 тис. мусульман (5% населення), в Данії (43-80% атеїстів) – 160 тис. або 3%, Норвегії (31-72%) – 150 тис. або 3%. Активно будуються мечеті, створюються общини, видається література і т. д. Цифри поки що невеликі, але, по-перше, мавпи все ж бояться північного холоду, крім того, навіть цих гіперактивних купок вистачило, щоб улаштувати погроми після карикатур на Мухаммеда або заборонити вищеназвану ялинку.


В Голландії (42-48%) ісламістська фракція всерйоз претендує на місце в парламенті. Один з депутатів пропонує заборонити собак в Гаазі. Кількість мусульман в Амстердамі практично зрівнялася з кількістю християн.


До речі, у всіх чотирьох вищеназваних країнах легалізовані одностатеві відносини. Мабуть, побічний ефект високого IQ.


Франція (43-54%) – можна і без коментарів. Найбільша у Європі община, на кілька мільйонів, Париж і Марсель давно перетворились на африканські селища. Погроми, учинені здичавілими мавпами, паради на захист хіджабу і т. д.


Німеччина (31%). Дуже яскравий приклад – тут.


В Англії атеїстів поки тільки 15%, зате вони активно рекламуються і просувають ідеї світської держави. В той же час у Лондоні є зони, де діє шаріат, церкви продаються під мечеті, а третина британських мусульман (це півляма біомаси як мінімум) вважає убивство в ім’я релігії виправданим.


Натомість, релігійні держави поки що тримаються. В Ірландії перестали видавати автоматичне громадянство народженим у країні, щоб захиститись від виплодків біженців і подібних їм елементів. Місцеві мусульмани активно просувають ідеї миролюбства, щоб не наштовхуватись зайвий раз на опір місцевого населення. В Португалії діють аж чотири мечеті, і заспіви імама не чутно на навколишніх вулицях. В приблизно однакових за рівнем життя католицькій Польщі і атеїстичній Чехії ісламське населення чомусь більше зростає саме в Чехії.


І, власне кажучи, чому атеїсти, навіть якщо позбудуться християн, програють мусульманам. Майже кожна релігія переживає одні і ті ж етапи. Іслам зараз переживає «середньовіччя» - агресивний період, характерний фанатизмом, убивствами на релігійній основі і крайньою нетерпимістю до всього ворожого.


Атеїзм – також релігія, тільки молода. Його носії мають усі потрібні для цього риси – віра у недоведене і фантастичне (самозародження життя), яке виправдовується тим, що люди ніби як зрозуміють усе пізніше (або друге пришестя настане, ну а шо); кошерні книги (твори Ніцше, «Походження видів»…); нетерпимість до інших релігій і фанатизм окремих індивидів.


Можливо, з часом атеїзм також еволюціонує до свого середньовіччя, і фанатики в ім’я науки зриватимуть хрестики з перехожих, підриватимуть мечеті і статуї Будди… Але швидше за все, до цього не дійде.


Бо вони програють першу ж свою війну. Як узагалі люди настільки тупо розлучаються з життям у збройних протистояннях? Вони ж бо вірять у потойбічний рай, Бога, Аллаха, та хоча б у Сталіна і партію. На що тут сподіватись атеїстам, сказати важко. Деякі бачать продовження себе у дітях, ті захищатимуть дітей. Хоча значна їх частина не має ні дітей, ні узагалі нічого, за що варто боротись, окрім свого жалюгідного життя. Отак і розбіжиться їхня сциклива армія при найменшій загрозі по куткам, де їх нескладно буде дістати і вирізати. Зате на словах вони – неабиякі хоробрі борці проти релігії.


До речі, усіх з Різдвом.


1

Останні статті

Коментарі

Гість: Дед Кондратий

18.01.13, 19:29

Атэисты-уси сволочы.Ату,ату их..А можэ спалэмо йих на костри...А чого,досвид в сжыганни ерытиков и нэвируючых у цирковныкив есть.Атэизм малада рылигия? Ну сказанув.Чытай http://wiki-linki.ru/Page/793191 И цэ щэ нэ вси

    28.01.13, 19:38Відповідь на 1 від Гість: Дед Кондратий

    Спалення на вогнищі, звісно, круто, але якось старомодно, вам не здається?
    Чытай http://wiki-linki.ru/Page/793191 И цэ щэ нэ всиЦе тільки окремі особи, а я говорю про масову свідомість. Коли пересічні хом'ячки зрозуміли, що бути атеїстом модно, ну і понеслось.

      Гість: Дед Кондратий

      38.01.13, 19:43Відповідь на 2 від visnyk

      А шо ты нэ допускаешь шо е люды яки нэ вирять в бога? Чы уси повынни выконуваты вказивкы цэркви:А ну вси с завтрашнього дня з 8-00 пачынайте верить,а хто нэ захочэ...стэрэжысь

        Гість: Н@блюдатель

        48.01.13, 19:51Відповідь на 2 від visnyk

        Общаться с Троллем - дело безполезное

          анонім

          58.01.13, 19:53

          Дякую за нотатку, присвячену мені. Мені ж? Я не помиляюсь? Зараз прочитаю.(-;

            Гість: Дед Кондратий

            68.01.13, 19:54Відповідь на 4 від Гість: Н@блюдатель

            Колы ничого сказать,пищать-тролль,тролль.Я кажу то шо думаю и мине плювать,щытаишь ты цэ троллингом чы ни.Сапливь дальше

              анонім

              78.01.13, 19:54Відповідь на 5 від анонім

              А, ні... Я не дядько з саморобною передачею. Невзоров тебе дратує?

                Гість: Н@блюдатель

                88.01.13, 19:55

                А вообще - какая кому разница: атеист, мусульманин, растафари. Спорить бесполезно - замучаешься.

                  Гість: Н@блюдатель

                  98.01.13, 19:56Відповідь на 6 від Гість: Дед Кондратий

                  Желаете продолжить дискуссию?

                    Гість: Дед Кондратий

                    108.01.13, 20:01Відповідь на 9 від Гість: Н@блюдатель

                    Спорить с верующим — это как играть в шахматы с голубем: он прыгает по доске, роняет фигуры, гадит, а потом улетает, чтобы другим голубям рассказать о своей победе.(с)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна