хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Алко-

  • 02.11.12, 21:19

Лагідна невидима отрута мляво розтікається по моєму шлунку. Вона всисається у його стінки, проходить крізь них наче привид і далі з кров’ю розповзається по всім жилам. Але спочатку вона ніяк не видає себе, і здається, що взагалі нічого не змінилось. Аж раптом, коли хочеш устати, розумієш, що тіло твоє належить уже не тільки тобі.

Так незвично і навіть трошки цікаво, коли відсторонюється тіло, але не мозок. Бачити себе збоку, а то і взагалі звідкись здалеку. Незбагненна й невиправдана сміливість, яка може привести до неабияких неприємностей. Але мозок не спить і стримує усі бездумні пориви, пустивши їх в уяву.

О так, ця багата яскрава уява. І де ти тільки є, коли ти справді потрібна. Зате зараз кидаєш мене то у вир сп’янілої компанії, у якій як ніколи весело і цікаво, то назад у власні сумні думки, то складаєш на ходу розповіді, чимось схожі на сни. Тоді стишується звук навколо, і усе, що пливе перед очима, стає несуттєвою декорацією.

Я втрачаю здатність говорити на звичному для себе суржику і переходжу на чисту українську або російську мову. Я говорю як завжди мало, але мої репліки чомусь робляться доречними і смішними для оточуючих, підстібнутих дурманними напоями.

Юрба, яка носиться туди-сюди, покурити і назад на місце, нові келихи, нові обличчя, усе більш відверті розмови… Усе відстороняється. Мозок вірно тримається і не п’яніє, старанно збираючи і запам’ятовуючи усе лайно, яке необачно виринає із сп’янілих вуст, щоб не забути це ні вранці, і ніколи взагалі.

Я – носій непотрібних і непривабливих чужих таємниць. Шкоди із мене ніякої, бо ця інформація так і теліпається нескінченно на задвірках пам’яті, не виходячи назовні. Тому усе повторюється знову і знову, з новими людьми й новими подробицями. Чужий бруд помалу збирається і викликає усе більше відрази до усіх, хто зустрічається на моєму шляху. Бо солодка отрута вивітрюється  з крові і яскрава фальш навколишнього світу стає звично сірою.

2

Останні статті

Коментарі

14.11.12, 01:07

тонко підмічено

    22.12.12, 20:12

    Ага ,со вкусом яда.

      32.12.12, 21:14

      Та що ж це таке коїться з молоддю? Куди подіти ті пригнічені відчуття до життя? Де радість від прожитого дня?

        42.12.12, 21:32Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Радість від прожитого дня? Це не про мене

          52.12.12, 23:23Відповідь на 4 від visnyk

          Даремно.

            63.12.12, 22:19Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

            Складний період. Десь уже після кінця світу все має нормалізуватись.

              73.12.12, 22:27Відповідь на 6 від visnyk

              21 не напивайся, бо 22 буде боліти голова. А як тоді готуватися до "Нового року"?

                83.12.12, 22:29Відповідь на 6 від visnyk

                І мені здається, хтось планував до нас на святилище завітати. А взимку там не цікаво. Чекаємо до весни.

                  94.12.12, 21:02Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                  Та мені ще й на другий день після кінця світу на роботу, не вийде напитись... Може, навесні доберусь більш ніж на 2 дні до Кривого Рогу, а там і до святилища недалеко.

                    104.12.12, 21:35Відповідь на 9 від visnyk