хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Для того щоб увійти в історію…

  • 19.08.12, 18:53

…достатньо бути тупою діркою. Не потрібно знаходити ліки від раку, боротися за мир у всьому світі і працювати в альтруїстичних організаціях на зразок Червоного Хреста – це все попсово і нецікаво. Вистачить станцювати у масках у православній церкві і отримати 2 роки за хуліганство.

Що мене з самого початку дивувало у цій історії, так це ажіотаж. Учасниці панк-рок групи Pussy Riot (досить гівняної і безголосої, але більшість «шанувальників» все одно не слухали) улаштували несанкціоновані танцюльки в храмі Христа Спасителя, за що згодом їх затримали і почали судити. І тут понеслось…

Толерастичний захід, ніби їм там своїх проблем мало, починає активно переживати за подальшу долю феміністичної недогрупи. (При чому улюблена всіма Європа якось забуває, що в ній самій можна влетіти за ґрати просто назвавши чорного чорним). Мадонна молиться за Pussy Riot (цікаво кому – Будді чи тому Богу, у храмі якого вони гецали). Сер Пол Маккартні розміщує листа в підтримку Pussy Riot. Ну і так далі.

При цьому якось за кадром залишаються істинні наслідки акції «Бунтівних вагін». Можна подумати, вони якось дошкулили високопоставленим попам? Та ні. Путіну? Ха. Ха-ха-ха. Єдиний результат цього балагану – загострення відносин між православними і, скажімо так, неправославними. Он, в Інтернеті ледь не кожне школоло, яке хоче донести усьому світові свою анти-релігійність, висловилось у підтримку вагінок, навіть якщо гадки не має, хто вони такі.

В той же час православні лишаються на диво терплячими, і тому потрапили під обстріл не випадково. Судіть самі, якби Pussy Riot утнули щось таке у мечеті, ймовірніше за все, звідти і не вийшли б, не кажучи вже про такі дрібниці як дожити до суду. Хоча у Москві, як мені здається, саме засилля кавказців є куди більшою проблемою, чи я не правий? Тоді що такого страшного в тому, що групі впаяли ті два роки?

І логічне продовження в Україні. Діваха в самих шортах валить у центрі Києва поклінний хрест. Одні піськи виражають солідарність іншим. Але чим же, трясця вашій матері, вам не вгодили жертви НКВС? Воно від недотраху розучилось читати чи просто побачило хреста і потьмарилось розумом?

І тут чи не вперше в житті я з сумом скажу: «шкода, що ми не Росія». Шкода, що в нас цю бидлоту у кращому випадку «затримують», а потім так само скоро відпускають на волю. Шкода, що їх не можуть отак просто засадити на ті ж два роки, і нехай тупий Захід виє, шокований нашою середньовічною дикістю. А так складається враження, що наші вітчизняні бунтівні вагіни дуже комусь потрібні у дієздатному вигляді і на волі. З ким асоціюються українки у світі? З повіями і FEMEN, що майже одне і те ж. Продовжуйте, дівчатка.

6

Коментарі

Гість: Ещё немножко

119.08.12, 19:07

ти думаєш їх довго памятатимуть? Сідхартху, Мухамеда, Ісуса та інших мессій пророків будуть довше знати. Це історія. А пуссі-шмусі то не історія, а сіра відмітка в часовому посторі.

    219.08.12, 19:22

    геростратова слава...оскорблять чью-либо веру-низкий поступок, тоже касается и памятников, люди не ведают что творят

      319.08.12, 19:22Відповідь на 1 від Гість: Ещё немножко

      Люди самі вибирають собі пророків, залежно від культурного рівня, а у світі нині тенденція до виховання тупої біомаси, яка має вважати себе розумною. І через деякий час уже саме ці люди вирішуватимуть, кого вписувати в історію - Ісуса чи леді Гагу.

        Гість: Ещё немножко

        419.08.12, 19:30Відповідь на 3 від visnyk

        вони писати толком не вміють. Про шо ти

          519.08.12, 19:34

          Я почему-то помимо воли подумал ... о Юле.
          Сейчас в меня полетят камни, но эта мысль была первой и закрепилась.

            619.08.12, 19:49

            Згоден
            Ці шльондри з Femen і всі їхні подружки-фемінистки спробували б зробити вояж не в Італію, щоб цицьками трясти на площі Петра, а в Іран чи Саудівську Аравію і спробували б потрясти цицьками в Мецці або в якійсь мечеті

              719.08.12, 19:53Відповідь на 5 від RomahaN

              Якщо мова йдеться саме про ту Юлю, то не уловлюю логічного зв'язку

                Гість: LaviLa

                819.08.12, 19:57

                Абсолютно з тобою згодна, шльондри з фемену ставлять блядське клеймо на українських жінках. Але то я про романтику, задумайся, нафіга вони взагалі потрібні? А може в цих тьолок дуже впливовий пастух і вони лише відволікають від більш важливих подій, які відбуваються у країні?

                  Гість: LaviLa

                  919.08.12, 19:58Відповідь на 6 від Lost_paradise

                  Їх би в Іран, там де лише з волосся хустку зніми і ти в поліції заарештований.

                    1019.08.12, 20:05Відповідь на 9 від Гість: LaviLa

                    Їх би в Іран, там де лише з волосся хустку зніми і ти в поліції заарештований.Ото там би їхні гастролі і скінчилися б. Грьобана європейська толерантність

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна