Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Не публікуйте номери з решток Шахедів

  • 17.10.22, 16:45
Сьогодні Україну знову було атаковано іранськими дронами-камікадзе.
Згодом деякі користувачі соцмереж виклали фото уламків збитих «Шахедів». Нібито, нічого страшного немає – ми пишаємось роботою нашої ППО. Але. Ми маємо потроху вчитися мислити по-воєнному. І думати трішки наперед.
Тож, чи може нашкодити нам публікація фотографій збитих дронів?
Так, може – у випадку, якщо на фото видно бортовий номер ворожого безпілотника. Адже з цієї інформації противник може отримати важливий для нього висновок – чи долетів певний апарат до цілі?
Більше того, ворожі ЗМІ можуть цей факт використати у пропагандистських цілях. Ну і, так само дотримуймося старого правила – не робити на фото прив’язки до місцевості. Тобто, щоб не було зрозуміло, де саме ви зняли збитий дрон.
Тому – уникаймо несвідомого поширення розвідувальної інформації.
Деякі дописувачі соцмереж вже підкоригували свої вранішні дописи, і на фото з рештками збитих дронів замалювали номери «Шахедів».
Звісно, що фейсбук-сторінка чи телеграм-канал відомого блогера може стати ще й поганим прикладом для інших пересічних дописувачів. Тому будьмо пильні і не даваймо ворогу те, на що він активно полює.

ФБ Ганни Маляр
6

Коментарі

117.10.22, 17:20

    217.10.22, 18:05

    Мало того багато хто намагався збити ці дрони. Навіть сусід Наталки Могилевської

      317.10.22, 23:45Відповідь на 2 від Ксена31

      Саму удивил тот факт, что дрон пытались сбить. Во-первых , если дрон летит низко , так что пуля его достанет, то он сдетанирует непонятно над каким объектом, может и над жилым домом или толпой людей. Второй момент, выпущенная вертикально пуля высоко не летит, а падая вниз может убить случайно проходивших людей. Дроны конечно нужно сбивать,но не в городе ....
      Ещё момент, движение дрона видно на экране компьютера/ планшета , так что там и так понятно достиг он цели или нет....

        417.10.22, 23:48Відповідь на 2 від Ксена31

        Это как режим светомаскировки- мне до сих пор не понятно для чего она нужна, особенно в городе. Светомаскировку я только понимаю, от непрошеных гостей. Типа свет не горит- никого нет дома.

          518.10.22, 13:34

          будуть лытакі лытеть і фсьо бамбыть (с) валодтька зыленскій в моладасті....є