хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Поліомієліт

  • 06.11.21, 20:50
Перше, що треба розуміти – хвороба справді страшна, із невиліковними наслідками і дуже заразна.

Про саму хворобу: тут буде навіть трохи спільного із ковідом – вона не прямо всім дає однакову важкість – у 70% видимих симптомів і не буде. 1 із 4 матиме щось схоже на грип – біль у горлі, головний біль, нудота, які за 5 днів проходять. 

Але: 

в 1 із 25 виникає менінгіт
в 1 із 200 – параліч (із них 20 – помирають, бо паралізуються дихальні м’язи).

Хворіти можуть люди будь-якого віку, але найбільше страждають діти до 5 років.

А тепер про цікаве, бо ковід геть близько не валявся із своїми синдромами, коли на сцену виходить постполіомієлітний синдром: 

слабкість у м’язах, втома, біль у суглобах, яка розвивається далеко після того якк людина навіть безсимптомно перехворіла на поліомієліт. 

От уявіть – навіть якщо у дитинстві хтось легко відбувся поліомієлітом, та у віці 25-40 у кожного з 4х починається ота втома, і викручує суглоби.

Зараз ми маємо зафіксовані два випадки паралічу від поліомієліту: на Рівненщині (півторарічна дитина) і на Закарпатті (12 річна дитина). 

Обидві вже не зможуть ходити. 
Бо батьки “забили” на вакцинацію. 

Розуміючи, що параліч трапляється раз на 200 випадків, очікуємо, що кількість носіїв поліомієліту серед нас вже близько пів тисячі. 

Збудник дуже гарно зберігається в довкіллі. 
Шлях передачі – через немиті руки, воду, слину. 

Єдиний порятунок – вакцинація.

Тож саме час перевірити свої медичні книжки – чи ви і ваші діти маєте кожен по свої 6 доз. 

До слова, CDC, рекомендує деяким категоріям дорослих (працівникам лабораторій, лікарям-інфекціоністам та при поїздках в ендемічні зони) бустерні дози від поліомієліту. 

І, здається, ми зараз перетворюємося на ендемічну зону

ФБ Olena Livinska



6

Коментарі

16.11.21, 21:43

Всім тим, хто не хоче вакцинувати свою дитину, треба показувати наслідки поліомієліту. Мені шкода цих двох дівчаток, бо їхня дурна забита мамаша не залишила їм шансу мати щасливе майбутнє. А тепер нехай свому пастору з секти, який промив їй мозок, скаже "дякую".

    26.11.21, 22:23

    у нас все эту прививку делали в семье, хоть было и страшно детям капать живую болезнь в рот

      37.11.21, 02:41Відповідь на 2 від Кат*Ери*На

      у нас все эту прививку делали в семье, хоть было и страшно детям капать живую болезнь в ротПри Союзі нікому чомусь страшно не було, і батьків навіть не попереджали про вакцинацію школярів, просто медсестра капала і все. І нічого. Навіть навпаки - той же поліомієліт , віспа, стовбняк, краснуха, кір - все було "під контролем", а зараз? "Страшно колоти/капати/давати дитині" от і маємо - середньовіччя якесь, в 21-му столітті дві дитини паралізовані через РЕЛІГІЙНІСТЬ батьків , це капець...

        47.11.21, 02:42Відповідь на 1 від muxa-xa-xa

        Всім тим, хто не хоче вакцинувати свою дитину, треба показувати наслідки поліомієліту. Мені шкода цих двох дівчаток, бо їхня дурна забита мамаша не залишила їм шансу мати щасливе майбутнє. А тепер нехай свому пастору з секти, який промив їй мозок, скаже "дякую".Пастор же дядько дорослий, вакцинований свого часу повністю, можна й вєщать про сатану і божу волю

          57.11.21, 08:38Відповідь на 4 від Акварель

          Всім тим, хто не хоче вакцинувати свою дитину, треба показувати наслідки поліомієліту. Мені шкода цих двох дівчаток, бо їхня дурна забита мамаша не залишила їм шансу мати щасливе майбутнє. А тепер нехай свому пастору з секти, який промив їй мозок, скаже "дякую".Пастор же дядько дорослий, вакцинований свого часу повністю, можна й вєщать про сатану і божу волюВірян у нього багато, а пастор у них один

            67.11.21, 08:39Відповідь на 5 від muxa-xa-xa

            Всім тим, хто не хоче вакцинувати свою дитину, треба показувати наслідки поліомієліту. Мені шкода цих двох дівчаток, бо їхня дурна забита мамаша не залишила їм шансу мати щасливе майбутнє. А тепер нехай свому пастору з секти, який промив їй мозок, скаже "дякую".Пастор же дядько дорослий, вакцинований свого часу повністю, можна й вєщать про сатану і божу волюВірян у нього багато, а пастор у них одинА баби нових нарожають...

              77.11.21, 09:20

              Оффтоп
              Але посміхнуло
              https://www.keeptalkinggreece.com/2021/10/10/greece-fake-vaccinations-water-real-vaccine/