хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

З життя Homo Sapiens

  • 01.09.21, 18:50
Цікавий у нас народ,  як жерти цукор кілограмами,  чіпси з пивом,  неїстівні ковбаси і палити, то нормально,  а як вакцинацію МОЗ рекламує у себе в ФБ то зразу репет,  істерика,  в вакцинах же буває ртуть (етилртуть,  в незначній кількості і виводиться швидко), сліди формальдегіду (давлять ним токсини,  які потім вводять в організм,  в деяких вакцинах їх частки)  і якийсь матеріал з приматів "рекомбінантний, реплікаційно-дефектний аденовірусний вектор шимпанзе"


І де знайти інструкцію на Модерну? 
1

Коментарі

12.09.21, 01:32

Жерти цукорі т.д. - справа особиста і добровільна, якою повинна бути і вакцинація від грипу. Народ непокоїться, бо не хоче щоб його шантажем змушували колоти в себе нашвидкоруч зроблену, маловивчену і недостатньо випробувану ширку... А як в когось є бажання бути піддослідним шимпанзе, хто стримує? Питання в іншому - дітям в дитинстві роблять певні щеплення, всім відомі, але - чи рекламують їх в фейсбуках, ютубах, через смски і скрізь, де тільки можна? Ні. Бо ці щеплення дійсно необхідні і що важливіше - на них зараз не зароблять мільярди дуже добрі дяді пейсатого роду.

    22.09.21, 10:56Відповідь на 1 від Full House

    додатково до попереднього коментаря...

    Навіть давно відомі вакцини підходять не для всіх людей. Завжди є протипоказання, різні несумісності, органічні чи поточні. Треба перед щепленням робити дослідження придатності організму, наявності антитіл (якщо в організмі достатньо антитіл - людина недавно перехворіла, то яка мета щеплення у цьому разі?)... Поголовна вакцинація це антинауковий абсурд.

      32.09.21, 11:51Відповідь на 2 від Lulu

      отож бо й воно... але цей абсурд надприбутковий.

        42.09.21, 13:18Відповідь на 1 від Full House

          52.09.21, 17:29Відповідь на 1 від Full House

          Хіба в нас вакцинація примусова? Я не знаю людини, яку би змушували, всі самі записувались і ходили

            62.09.21, 19:19Відповідь на 5 від RedDina

            а де ви бачили в моєму коментарі слово "примусова"? в нас нічого не буває примусовим. масочний режим теж на початку мав "рекомендаційний" характер... і досі ніхто не змушує нікого одягати, так по вашому?

              72.09.21, 22:58Відповідь на 5 від RedDina

              Ні. В вас хто вакцинувався в подарунок дають телевізор, машину ...