Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Про фемінізм і підміну понять

  • 14.08.19, 20:20

У книзі, яку читаю зараз, є детальний опис сцен тортур в сирійських в'язницях. І серед них окрема увага приділяється знущанням над жінками, де сексуальне насильство – це мінімум.

Але справа в тому, що такі сцени відбуваються щодня не тільки в зонах військових конфліктів, а ось просто на сусідніх з вами вулицях. І, крім жаху і відрази, ці сцени викликають сміх. Але не над ними самими. А над тими, хто стоїть з плакатами і топить за так звані рівність і права для жінок.

Це просто якийсь фарс. Те, що у жінки буде зарплата і соціальна позиція, як у чоловіка, ніколи не захистить її від насильства, як від домашнього, так і від вуличного. Від того, що ви топите за «полюби себе з короткою стрижкою, в штанях і з зайвою вагою» не зміниться ваша анатомія, яка, так чи інакше, вже робить вас «жертвою по Шредингеру». Питання в тому, чи зможете ви скоротити в собі відсоток жертви? Чи зможете ви дійсно захистити себе і своє тіло?

Фемінізм – це хворий рух. І не тому, що в ньому є зовсім відбиті істоти, що бігають голі по вулицях ... фріки є в усіх рухах. А тому, що фемінізм – це абсолютна фальсифікація цінностей і підміна понять. Те, що ви стукаєте в груди, доводячи, що ви такі ж, як і чоловіки, і немає ніякої різниці між вами, не захистить вас, коли ви будете самі повертатися додому і якась тварина в людській подобі на вас нападе. Те, чого хочуть феміністки, – це не захисту жінки, – а простого визнання. Хочуть значущості, але вважають, що попередні сфери реалізації жінки вже вичерпали себе і намагаються влитися в чоловічі сфери реалізації (Синдром Єви). Та насправді, проблема в тих, які повністю поглинені матерією і не займаються інтуїтивним розвитком, не присвячують себе пізнанню Істини. Але зараз не про це.

Скажіть, чому феміністок ображає те, що їм поступилися місцем або відкрили двері, але не ображає те, що їм не дають навіть можливості захистити себе? Коли їй перекриє дорогу компанія п'яних виродків, вона їм буде зачитувати декларацію про рівність? Ні. По-хорошому їй потрібно дістати з сумки револьвер і показати, що її життя і місце на цій планеті дійсно мають цінність. Що вона не буде принижена або понівечена, що її буття має сакральну цінність і не може бути обірване просто так.
Феміністки здійснюють великий злочин проти жінки. Вони створюють ілюзію її непереможності, фізичної і духовної сталевості, яка дорівнює чоловічій. При тому що жінка не дорівнює чоловіку, фізично слабша, а духовно десь навіть сильніша за чоловіка, але в інших сферах реалізації і під іншими важелями впливу. Через навіювання цієї псевдо-ідеї жінка втрачає пильність і, досягаючи якоїсь переваги в тій чи іншій сфері, забуває про реальність. Вона вважає, що якщо вона стоїть на чолі чоловічого робочого колективу і її вказівки беззаперечно виконуються, то так буде і в інших сферах. Але як би вона не намагалася панувати, стоячи в темному провулку, за хвилину будучи понівеченою, – це не допоможе їй. Навіть перцевий балончик – це тепер ще один інструмент нападника, який спочатку позбавляє жертву можливості бачити. І скажіть, чим їй потім допоможе поліція, якщо вона навіть не знає, як виглядав злочинець?

Те ж стосується і сцен домашнього насильства. Від токсичних, насильницьких відносин захистить наявність зброї і традиція, закладена у свідомості батьками. Перше – щоб поставити на місце того, хто зазіхає на суверенність вашого тіла, друге – для тих, хто замахується на храм вашої душі.

Існування і значимість жінки виражається не фемінітивами у мові, не сплаченими самостійно рахунками і не кріслом керівника, а непохитністю традиції, суверенністю тіла і можливістю його захистити, усвідомленням своєї ролі поза часом і поза простором, своєї історичної ролі, але як жінки. Не дайте феміністкам стерти вашу жіночу ідентичність, зробити з вас недочоловіка.

Не виступайте за дешеві гасла. Тому що бодіпозитив – це самообман і шкода вашому здоров'ю; тому що аборти – це не «моє тіло – моє діло», а відповідальність за майбутнє життя і лікування минулих травм (на кшталт того ж насильства); тому що зречення від інституту традиційної сім'ї і чайлдфрі – це ескапізм, втеча від відповідальності і втрата зв'язку з Родом.

І головне – той, хто не ідентифікує себе ні з чим, не має міцних коренів і опори, той є дуже легкою мішенню.

Violeta Flores

9

Коментарі

114.08.19, 20:41

достатньо бути страшною, недоглянутою і проблеми немає

    Гість: _ _vs __

    214.08.19, 20:48

    что- то я не вижу слов
    Путин Россия балалайка ))

    а что , неужели то были не путинский террор .. на пару с Асадом)

      314.08.19, 20:51Відповідь на 2 від Гість: _ _vs __

      что- то я не вижу слов
      Путин Россия балалайка ))

      а что , неужели то были не путинский террор .. на пару с Асадом)
      Я живу не только политикой, войной и повстанцами

        Гість: _ _vs __

        414.08.19, 20:51Відповідь на 1 від Powehi

        достатньо бути страшною, недоглянутою і проблеми немаєда ты, я смотрю .. эксперт в конспирации )

          514.08.19, 20:53Відповідь на 1 від Powehi

          достатньо бути страшною, недоглянутою і проблеми немаєі волати, що її не поважають як жінку (коли хтось переїбе по їбалу)

            614.08.19, 20:54

            Для меня феминизм, це когда я шпаклюю потолок, приходит жена и начинает находить недостатки, потом берется что-то исправлять, делает фигню, потом приходит и спрашивает когда я это все закончу. А когда я говорю, шо это она собиралась все сделать гуд, она как ни в чем не бывало говорит, шо она в этом не понимает и потому делай сам.

              714.08.19, 21:03

              Я тоже не понимаю,почему кто-то обижается,если ему уступят место. Воспитанные мужчины встают из-за стола,если поднимается женщина. Против этого тоже будут выступать? Это перегиб,как и везде существуют перегибы. Я что-то не слышал про движение,которое борется за права мужчин...Но,даже если оно и существует, то тоже никоим образом не поможет тому бедняге,нарвавшимся на пьяную компанию в подворотне...Ему не поможет никто, кроме внутреннего Чака Нориса,или Брюса Ли...Кстати последний не был уж таким "кремезным", так что если женщина хочет равноправия во всём - пусть ходит в спорт зал,качается...

                814.08.19, 21:12

                Не согласна. То, что описываете вы - перегибы. Феминизм - это движение за равные права женщин, не отрицающее очевидных физических различий.

                  914.08.19, 21:15Відповідь на 7 від Южный Соус

                  Я тоже не понимаю,почему кто-то обижается,если ему уступят место. Воспитанные мужчины встают из-за стола,если поднимается женщина. Против этого тоже будут выступать? Это перегиб,как и везде существуют перегибы. Я что-то не слышал про движение,которое борется за права мужчин...Но,даже если оно и существует, то тоже никоим образом не поможет тому бедняге,нарвавшимся на пьяную компанию в подворотне...Ему не поможет никто, кроме внутреннего Чака Нориса,или Брюса Ли...Кстати последний не был уж таким "кремезным", так что если женщина хочет равноправия во всём - пусть ходит в спорт зал,качается...Правильно. А пока она не качок, то пустьсидит и помалкивает, сама же виновата, что не качок.

                    Гість: _ _vs __

                    1014.08.19, 21:16Відповідь на 3 від RedDina

                    что- то я не вижу слов
                    Путин Россия балалайка ))

                    а что , неужели то были не путинский террор .. на пару с Асадом)
                    Я живу не только политикой, войной и повстанцами

                    дада. Диночка . ещё историей .. я помню .. я всё помню)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна