хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На Черкащині починається «зачистка» виборчих округів

  • 25.03.12, 22:54

бер
Володимир Мамалига вважає, що на Черкащині починається «зачистка» виборчих округів
 
Володимир Мамалига вважає, що на Черкащині починається «зачистка» виборчих округів
Оцінити
(1 голос)

У Черкаській області розпочинається «зачистка» виборчих округів.

Про це у своєму блозі заявив депутат Черкаської міської ради Володимир Мамалига, відреагувавши на заяву Управління МВС України в Черкаській області щодо порушення кримінальної справи проти Миколи Булатецького.

 

«На тлі «закритих» Тимошенко та Луценка і двох десятків інших «колишніх», кримінальну справу на Миколу Булатецького, яку таки порушив прокурор Черкаської області, безумовно можна розцінювати початком «зачистки» виборчих округів під кандидатів, які зуміли домовитися із «героїчною» владою», - переконаний Володимир Мамалига.

 

На його думку, справа Булатецького може стати «лакмусовим папірцем взаємовідносин влади і опозиції на Черкащині».

 

«Чи ці самі взаємовідносини залишаються у рамках політичного діалогу, чи у дію вступає принцип революційної тріади: провокація, репресія, революція. Але нелякана влада має знати, що у такому випадку системна опозиція вивільняє місце опозиції позасистемній і починається гра, яка завжди мала назву «бої без правил», - підсумував Володимир Мамалига.

http://narodua.com/harjachi-novyny-korotko/volodymyr-mamalyha-vvazhaje-scho-na-cherkaschyni-pochynajetsja-zachystka-vyborchych-okruhiv.html

 

0

Коментарі