хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Репресії на тлі ...порожняка! Володимир МАМАЛИГА

  • 25.03.12, 18:17
Репресії на тлі ...порожняка! Володимир МАМАЛИГА (на фото: Володимир МАМАЛИГА та Микола Булатецький) Політики при владі примушують "хлопців у кашкетах"продукувати кримінальні справи, щоб залякати та паралізувати опонентів. Бандити і жуліки при владі (а саме так називають сьогоднішню владну субстанцію) продукують справи політичні. 
  За минулої каденціїї Черкаської міської ради порушувалося чимало кримінальниз справ, які політичними назвати ніяк не можна - бюджет, квартири, земля.. Щоправда, жодна з них так і не завершилася обвинувачувальним вироком щодо чиновників та народних обранців, які з успіхом прилаштувалися при новій владі.
  "Художества" нових господарів життя при повному сприянні "нового-старого" Олеговича не могли привидітися їхнім попередникам навіть у самих сміливих нічних фантазіях. І нічого - проносить і у прямому, і у переносному значенні. І міліція, і прокурори, і... переходимо на щепіт, СБУ крім гучних рапортів про героїчну боротьбу з розкрадачами та корупціонерами нічого з себе не видавлюють. Порожняк...!
  Зате справи проти діячів опозиції продукуються стабільно, тихо і постійно. Не буду нікого втомлювати переліком цивільних і адміністративних справ, які і я особисто, і мої друзі програли останнім часом. Судді, призупинившись у коридорі і притихшивши голос, шепочуть:- " Розумієш, Володю, часи такі...". Я їх безумовно, розумію, і разом і з їхніми близьким щиро переймаюся їхнім майбутнім. Але час від часу не легше.
  Березень минулого року у Черкасах відзначився трьохдобовим арештом трьох молодих хлопців, які написали якийсь безневинний напис на нічийному паркані. І пройшло, ініхто не притягнув до відповіді ні знахабнілих "мєнтов", ні переляканих суддів: наші місцеві потуги виявилися марними, а у нардепів від опозиції виявилися більш важливі справи.
   Тож на тлі "закритих" Тимошенка та Луценка і двох десяків інших "колишніх" кримінальна справа на  Миколу Булатецького, яку таки порушив поокурор Черкаської області, безумовно можна розцінювати початком "зачистки" виборчих округів під кандидатів, які зуміли домовитися із "героїчною" владою. І хоче того Микола Іванович чи ні, саме його справа може стати лакмусовим папірцем взаємовідносин влади і опозиції на Черкащині: чи ці самі взаємовідносини залишаються у рамках політичного діалогу, чи у дію вступає принцип революційної тріади: ПРОВОКАЦІЯ, РЕПРЕСІЯ, РЕВОЛЮЦІЯ! Але нелякана влада має знати, що у такому випадку системна опозиція вивільняє місце опозиції позасистемній і починається гра, яка завжди мала назву "бої без правил".
  Народ, безумовно, сьогодні промовчить..."Вожді" у Києві спроможуться на один приїзд і на пару депутатських звернень.А черкащани знову постануть перед вибором: чи взяти 200 гривень і проголосувати як треба донецьким чи пертися на барикади з сапами і цеглинами. Але які барикади, коли влада дає і видовища, і трохи хліба, і можливість слідкувати за революціями десь у Європі чи у арабів по цифровому телебаченню.
А головне, дає можливість вільно і безкарно садити картоплю і помідори на садових ділянках. А що ще треба пересічному українцю!?
1

Коментарі