Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Чому "ударівець" Юрій Ткаченко не бажає розпускати облраду?

  • 02.04.14, 22:44
Чому "ударівець" Юрій Ткаченко не бажає розпускати Черкаську обласну раду?

Під тиском мітингуючих наприкінці лютого Черкаська обласна та Черкаська міська ради ухвалили рішення про саморозпуск та звернення про призначення нових виборів. Залишимо за лаштунками юридичні аспекти та правомірність даних рішень. Поговоримо про наслідки. Вже в свій перший робочий понеділок голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко підписав подання про призначення виборів Черкаської міської ради та міського голови, з сором’язливістю справжнього і майже вільного демократи забувши про Черкаську обласну раду. Чого?
Причина проста. Сформований і зцементований Героєм України Тулубом представницький орган Черкащини цілком задовольняє теперішню "тимчасовообранозаконну" владу. Причин тут декілька.
По-перше, новопризначений голова апріорі буде нести відповідальність за організацію, проведення, і, шо головне, за результати виборів кандидата, висунутого політичною силою, від квоти якої висунутий "губернатор". В нашому випадку, "не мудрствуя лукаво", Ткаченко буде забезпечувати триумфальну перемогу Петра Порошенка. Важко не погодитися, що за умови дезинтеграції структур Порошенка і Клічка на Черкащині та на тлі напівзупинених автозаводів для одинокого Ткаченка з Казаряном це буде важко.
А при лояльності Черкаської обласної ради, депутати від якої можуть ввімкнути старі заіржавілі регіональні важелі, дихати стане трохи легше.
По-друге, найактивніші представники владної вертикалі, а саме керівники обласної „Батьківщини” настійливо пробують впливати через Народну раду і без неї на будь-які рішення та призначення, в тому3 числі і кадрові. І що гріха таїти, таки впливають. Тому єдиний спосіб вгамувати біло-сердечкових – це винести їх питання на сесію, а там тихо провалити. А у новій обласній раді ще хто зна, які будуть розклади і впливи.
По-третє, ні для кого не секрет, що „недобиту” Партію регіонів цілком приватизували Допа з Гапою разом з донецькими. І наші регіонали виявилися кинутими і нікому не потрібними. Тому до ще не відкритих штабів Порошенка стоять як до мавзолею черги з колишніх функціонерів, дрібних і великих керівників колишньої правлячої партії з резюме та пропозиціями до співпраці. Вони навіть і голосувати готові, не кажучи вже про бажання будувати разом з Дорошенком владну вертикаль у місцевих радах. Так що ці самі регіонали у Черкаській обласній раді невдовзі стануть членами іншої, але також провладної фракції.
А чому Ткаченко, ще не встигнувши нагріти зручне шкіряне крісло, одразу підписав подання до Верховної ради на призначення виборів Черкаської міської ради? А дуже просто. Друзі попросили. Казарян з Одаричем. А може і Жуковська з Фірташем? Бо Одарич спить і бачить, як він на білій кобилі, весь обсипаний пелюстками троянд, в’їжджає на кабінет на другому поверсі, а хижий і підступний депутатський корпус закидує його курячими яйцями та свистить, лякаючи кобилу. Тому в Одарича у рукаві безумовно є якась кількість лояльних громадян, які просто з безмежної любові та віри в його геній можуть стати не лише депутатами, але й створити для нього більшість. Подібні інтимні сни, напевно, сняться і хімічній принцесі.
А як же область? А в області Одарич з Бродським ще нічого не приватизували. Їм нецікаво!
2

Коментарі

12.04.14, 22:53

чому?