Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Санкції? Смерть росії!!!

  • 12.10.22, 21:01
Що росія це імперія зла і вона має бути знищена - однозначно! Але, чи можна знищити санкціями те, що не існує? І чи варто на це розраховувати?
Що таке російська промисловість? Це видобувні нафто-газо промисли, які наповнюють бюджет мордору, що потім витрачається, переважно, на озброєння.
Частка цих грошей падає населенню цих територій, щоб вони не захляли з голоду. В дєрьовнях менше, в гарадах больше, бо вони являються "центрамі прінятія рєшеній", не нагодуєш - будуть бунтувать...отак вони і жили три десятиліття після розвалу союзу.
Всесвітня революція 1917-го, не відбулась, та Росія не заспокоїлась. Натомість прийшла ідеологія ворожого оточення і сталінська росія, провівши індустріалізацію, за рахунок виморених голодом українців, наштампувавши танків і літаків, пішла на Європу під час Другої світової.... Далі вже радянський союз продовжив ці потуги, аж до свого розпаду, поширюючи по світу ідею "соціальної рівності" та інтернаціоналізму, а, насправді, латентний російський нацизм!
Підірвавши свій пупок у змаганні з провідними економіками світу СРСР почив у бозі... та, видно, спадкоємиця, цього аморфного утопічного утворення, - Росія, не заспокоїлась! Вона продовжує поширювати свій стиль життя, не зрозуміло вже який, по решті світу... Правильно про це сказав Президент Ічкерії Джохар Дудаєв -" мета Росії, сидячи в гімні - затягнути туди інші народи".
Санкції... складно знищити цивілізованоми методами те, що не існує - промисловість РФ.
Колись почула вислів - в ядерній війні виживуть таракани і росіяни, тобто найпримітивніші форми життя...важко не погодитись! Людей, яких привчили 73 роки виживати по мінімуму при радянському союзі, важко знищити. Але знищити їх треба! Інакше вони знищать весь світ! Заради примарної ідеї справедливості, яку вклали більшовики російському народу, що вони несуть людству ідеальний світовий устрій.
Неонацизм зараз не етнічний, він державно-імперський, і центр його у Москві! Чим небезпечний російський нацизм? На пожертву примарній ідеї "соціальної справедливості", правонаступницею якої залишилась росія, носії цього квазіутворення можуть самознищитись ядерною зброєю і потягнути в це пекельне вогнище решту світу! Не дамо цього зробити! Смерть Росії!!!
4

Коментарі

113.10.22, 07:05

    213.10.22, 17:48

    Всё верно, полностью согласен.