хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Про КСУ неупереджено

  • 31.12.20, 00:03
Як стверджує Конституція України, тобто Основний Закон держави, в якій ми живемо, Президент України не відноситься ні до однієї з гілок влади, а лише є гарантом виконання Конституції та представником країни-України на міжнародній арені.
Та, як не крути, існують іще й інші підзаконні акти на основі Основного закону.
Один з них стверджує наступне.
По 6 суддів Конституційного Суду України призначаються Президентом, Верховною Радою та з'їздом суддів України.

КСУ вирішили, що вони ЦК КПРС, а їх взяли і заборонили. Як казав Тарас Бульба "чим я тебе породив, тим і уб'ю"... https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2136-19#n685 P.S. 18 суддів призначаються рівними трьома частинами. Ключове слово "призначаються". А значить, за аналогією, таким чином і відкликаються. Тепер чергове слово за Верховною Радою. Дай Боже розуму Разумкову!
2

Коментарі

131.12.20, 11:49

По логіці воно може й так, але в реальності... Судді то така каста рідкісних мерзотників які можуть плювати на закон, творити що їм хочеться і нічого з тим не мож зробити. І якщо хтось говорить щось тіпа " трапляються різні... але більшість то чесні, відповідальні...." то є маячня повна. Навіть в те що навпаки " більшість різні... а трапляються і чесні" я з великим трудом можу повірити. http://blog.meta.ua/users/i3311925/posts/i2580307/
І всі закони там прописані так, що хрєн по нормальному хто що їм може зробити . Саме через таке законодавство і виникають революції.

    231.12.20, 12:22

    мене одне тішить в таких запроданцях, як автор блогу, вони пишуть українською, тому розширюють укрконтент в інтернеті. І на тому дяка! а у Разумкова розум є, не переживайте. Тільки совісті нема і він ворог явний, навіть не ховається.

      331.12.20, 12:34Відповідь на 2 від Анна-Марія

      мене одне тішить в таких запроданцях, як автор блогу, вони пишуть українською, тому розширюють укрконтент в інтернеті. І на тому дяка! а у Разумкова розум є, не переживайте. Тільки совісті нема і він ворог явний, навіть не ховається.У ти бозє) запродацем мене ще ніхто не називавперепрошую, запроданцем чого? панянка є фахівцем з юриспруденції та міжнародного права?

        431.12.20, 12:45Відповідь на 2 від Анна-Марія

        От тіко не треба тут закидів про українську мову, гаразд? Мою мову, її досконалість в лвтературність, мову, якою я змалечку думаю. Читачка мого блогу мабуть не відчула когнітивного дисонансу змісту замітки, а тому в її розумінні виник перекіс, як і правові колізії в Конституції та інших на її основі підзаконних правових актах.

          531.12.20, 13:22Відповідь на 4 від Полина_Я

          От тіко не треба тут закидів про українську мову, гаразд? Мою мову, її досконалість в лвтературність, мову, якою я змалечку думаю. Читачка мого блогу мабуть не відчула когнітивного дисонансу змісту замітки, а тому в її розумінні виник перекіс, як і правові колізії в Конституції та інших на її основі підзаконних правових актах.когнітивний дисонанс - це коли людина українською думає, а росіянам і їх прихвосням зеленим оди співає. Якраз про Вас.

            631.12.20, 16:31Відповідь на 5 від Анна-Марія

            От тіко не треба тут закидів про українську мову, гаразд? Мою мову, її досконалість в лвтературність, мову, якою я змалечку думаю. Читачка мого блогу мабуть не відчула когнітивного дисонансу змісту замітки, а тому в її розумінні виник перекіс, як і правові колізії в Конституції та інших на її основі підзаконних правових актах.когнітивний дисонанс - це коли людина українською думає, а росіянам і їх прихвосням зеленим оди співає. Якраз про Вас.Де в мене оди Зеленському і росіянам? Очі роззуй і весь блог перечитай!