хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

5 років Ramada Encore Kiev

  • 02.06.17, 22:33
Готель Ramada Encore Kiev відзначає п'ятиріччя роботи та анонсує плани керуючої компанії DBI щодо розвитку української готельної галузі.
 
Представники керуючої компанії DBI поділилися своїми найближчими планами щодо роботи в Україні. Серед них робота над проектами 10-ти готелів, впровадження інноваційних рішень для розвитку українського готельного бізнесу, відкриття у Києві першої міжнародної школи гостинності у співробітництві зі Swiss Hotel Management School, нова гастрономічна концепція для готелів “Go Healthy” і т.п.


Спеціальний гість Віце-президент з розвитку у країнах Центральної та Східної Європи Wyndham Hotel Group Крістіан Мішель розказав про плани розширення мережі в Україні.
DBI або DB International - готельний оператор повного циклу, що пропонує комплексні рішення у сфері готельного менеджменту власникам малих та середніх готелів в Україні та інших країнах Центральної та Східної Європи. Головний офіс компанії базується у Швейцарії. Команда DBI - спеціалісти зі США, Швейцарії, інших європейських країн та українці, що вже отримали досвід готельної справи у США та Європі.
Wyndham Hotel Group (США) є найбільшою в світі мережею готелів, що охоплює більше 8 000 готелів на більш ніж 699 700 номерів в 79 країнах і розвивається під 15 брендами. Мережа Ramada містить понад 900 готелів в 45 країнах світу, які функціонують під брендами Ramada Encore, Ramada Hotel, Ramada Hotel & Suites, Ramada Plaza, Ramada Resort.
DBI Hotels & Resorts, швейцарська компанія з надання послуг у сфері гостинності, за договором управління на чолі з керуючою компанією Division звітує про запуск в роботу 10 проектів готелів в Україні.
Операційний директор DBI Hotels & Resorts Іранта Дюваж: «Партнерство з одним найбільших в світі готельних операторів Wyndham Hotel Group, що є материнською компанією для 15 міжнародних брендів, дозволить нам якнайкраще скористатися цією унікальною можливістю для розвитку бізнесу в Україні».
Наша філософія
«Ми чітко усвідомлюємо той факт, що на цьому ринку приватні інвестиції в готельні проекти - це, найперше, «бізнес для людей». Тому наша фундаментальна філософія і принципи полягають у тому, що ми дотримуємося слова», - зазначає пан Дюваж.
Наші інвестиційні можливості Інноваційні рішення для сучасних завдань
Якщо ви шукаєте можливості інвестування, які дадуть вашим клієнтам більше диверсифікації, більше джерел доходу або більш суворий етичний підхід, наш широкий досвід дає вам всі підстави обрати DBI Hotels & Resorts.
Наше висококласне портфоліо пропонує привабливу географію локацій. Крім того, наш комплексний підхід, що передбачає володіння та управління готелем та брендом, дозволяє розподіляти ризики і проводити ретельний відбір можливостей для розвитку в інтересах DBI Hotels & Resorts та наших партнерів. Наш мультибрендовий підхід дозволяє нам адаптувати наші пропозиції до конкретних ринків, а партнерство з Wyndham Hotel Group надає доступ до одного з найбільш потужних ринків у галузі.
У DBI Hotels & Resorts ми інвестуємо в кожен аспект готельного бізнесу: від будівництва і готельного менеджменту до навчання та розвитку команди. Адже ми розуміємо, що саме наші люди визначають наші бренди і кожен член команди повинен надихати гостей.
Дозвольте надихнути вас нашим корпоративним портфоліо.
Новий мобільний додаток РВІ, який дозволить гостям забронювати номер через мобільний телефон
Новий додаток DBI тепер доступний для завантаження на iOS і Android. Він спеціально розроблений для того, щоб клієнт міг легко спланувати кожен аспект своєї подорожі он-лайн, а також керувати за допомогою гаджету індивідуальними програмами лояльності.
Додаток доповнює нову версію сайту для мобільних телефонів, яка запрацювала сьогодні, пропонуючи нові функції та більше можливостей для користувача.
Перші 500 гостей, котрі забронюють номери через додаток, отримують як комплімент безкоштовний сніданок і підвищення категорії номера на одну позицію.
Новий додаток є ще одним кроком на нашому цифровому шляху, і ми будемо продовжувати інвестувати в цю галузь з метою створення якісного мобільного сервісу для наших гостей. Ми будемо продовжувати розвивати цей продукт, який базується на щодня нових наших потребах мандрівників.
Iscientia
Компанія Iscientia Global IT підписує 10-ти річну угоду про партнерство з DBI Hotels & Resorts. Це британська компанія, яка спеціалізується на інноваційних хмарних технологіях обміну та управління. Стратегічний альянс відображає давню відданість допомозі організаціям перетворювати інтелектуальний капітал - а саме той спосіб, у який співробітники навчаються, думають і діють - в оптимально цінний продукт на ринку.
Iscientia забезпечує глибоку інтеграцію та надійну систему звітності, щоб наші клієнти завжди були в курсі взаємодії між співробітниками та партнерами. Є багато переваг для компаній, які використовують цю систему, включаючи активізацію співробітництва працівників та їх зацікавленість, більш високу продуктивність продажів, поліпшення комунікації і більш уважне обслуговування клієнтів.
Інтеграція швейцарської школи гостинності та наші зобов'язання інвестувати у зайнятість молоді
DBI Hotels & Resorts та Swiss Hotel Management School підписали партнерську угоду з освіти, яка передбачає, що обидві установи співпрацюють, надаючи молоді якісну освіту з гостинності та туризму. Ми заохочуємо студентів через це міжнародне співробітництво, що дозволяє їм отримувати досвід гостинності в різних країнах і культурах.
Одним з найбільш ефективних способів досягти цієї мети є тренування необхідних навичок за допомогою профільних програм з підвищення кваліфікації. Партнерські відносини з дочірнім Swiss Hotel Management School і місцевими освітніми і навчальними організаціями в Києві дозволяють нам зробити внесок у майбутнє, а також дає нам можливість активно брати участь у житті місцевих громад реальними корисними діями на перспективу.
Ми поставили собі завдання залучити тисячі нових співробітників протягом наступних кількох років, по мірі того, як ми відкриваємо готелі, що наразі є на стадії розробки. Це наш обов’язок визначити, в якому відділі та на якій посаді молоді люди будуть якнайкраще розвивати свої таланти. їх будуть постійно оцінювати, підтримувати, ставити перед ними нові цілі для подальшого досягнення.
Гостинність є особливо хорошою сферою у тому сенсі, що потребує багато практичних навичок, які можна набути у процесі системного навчання. Це дозволяє людям з обмеженими можливостями розкрити і розвивати свій потенціал.
Ми дуже раді, що уклали ексклюзивну угоду працювати у партнерстві з Wyndham Hotel Group, яка має велику базу готелів та спальних місць у світі та представляє 55 міжнародних брендів. Ми також пишаємося тим, що вони обрали саме нас для першої співпраці з міжнародним брендом.
Тренд для мандрівників Go Green
Спільно з нашими готельними партнерами ми прагнемо постійно вдосконалюватись. Наш власний DBI Hotels & Resorts є хорошим прикладом і вважається лідером у ставленні до навколишнього середовища. Крім того, що ми уважно ставимось до навколишнього середовища і людей, ми створили найбільш стабільні готелі, з високим рівнем сервісу та високою оцінкою клієнтів.
Тому ми заохочуємо наші готелі проходити відповідну сертифікацію та впроваджувати ощадливі технології, щоб продемонструвати соціальну та екологічну відповідальність.
Страви здорового харчування надають енергію для балансу їжі та життя
Насолоджуватись здоровим балансом роботи і особистого життя - це чудова річ, та DBI Hotels & Resorts також вважає, що баланс здорової їжі та життя - є апріорі важливим компонентом гарного самопочуття.
«Гастрономічна філософія DBI Hotels & Resorts полягає у тому, що смачна здорова їжа позитивно впливає на всі інші сфери життя», - зазначає Іранта Дюваж, головний операційний директор. «Наше здорове та корисне меню - це про правильний вибір продуктів харчування та інгредієнтів, які є сезонними і виробляються локально для створення смачних здорових страв».
Ми хотіли б представити концепцію страв Go Healthy в кожному готелі та поширити на всі страви з меню, а також на сніданок, обід і вечерю у форматі шведського столу. Крім того, вони ідеально підходить для забезпечення живильної енергії-імпульсу під час ділових зустрічей і подій, і можуть бути легко пристосовані до будь-якого смаку.
Ramada Encore Kiev - володар нагороди «Готель року»-2014 і «Перевищення усіх сподівань»-2016 від Wyndham Hotel Group
Ці престижні нагороди визнають високий рівень інновацій, продуктивності та культури обслуговування. Ця перемога є справжнім визнанням сили нашої молодої команди і її недавнього успіху в регіоні й Україні.
Наша творча команда лідерів-У нас є репутація і власний стиль роботи
Наша команда будується на міцному фундаменті. У нас одна з найбільш диверсифікованих, інтегрованих команд, з сильними фахівцями, що мають у середньому 20-тирічний досвід роботи на ринку гостинності в регіоні та в усьому світі. Оскільки гостинність - це бізнес для людей, широке коло нашого партнерства і ділового спілкування дає нам перевагу створювати можливості там, де інші не помічають.
 

0

Коментарі

13.06.17, 05:44

Опять в ленте рекламное дерьмо!

    23.06.17, 05:47

    Заправляют всем индусы. Кухня - полное дерьмо. Добираться неудобно, хоть и на Столичном шоссе...

      33.06.17, 07:30

      здесь это зачем?