Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Як провести вихідні 8-9 червня 2013року

   8 – 9 червня 2013 р. в Національному музеї народної архітектури та побуту України відбудеться два свята: «День ткалі та вишивальниці»  та презентація міста Одеса в рамках проекту «Одеса їде в гості».

«ДЕНЬ ТКАЛІ ТА ВИШИВАЛЬНИЦЬ» з 12.00 на Співочому полі.

           У святі візьмуть участь народні майстри, художники, художньо-промислові об’єднання, що працюють у галузі традиційного українського ткацтва і вишивки. Відвідувачі побачать   різноманітні побутові вироби, предмети одягу, оздоблені рукотворними орнаментами.

       Запрошуємо відвідати постійну виставку ткацтва на Поділлі.

Презентація міста Одеса в рамках проекту «Одеса їде в гості» з 13.00 на Співочому полі

            8 червня вперше в музеї виступить муніципальний театр духової музики ім. Саліка «Діксіленд», ансамбль народної музики «Одеські музики», відбудеться концерт оркестра-ансамбля духових та ударних інструментів Палацу культури і студентів ОНПУ.

 Відвідувачі музею зможуть побачити шоу живих скульптур, з якими можна буде безкоштовно сфотографуватись. На сцені Співочого поля будуть проводитись  цікаві вікторини, де можна виграти цікаві несподіванні призи…

           9 червня 2013 року на співочому полі будуть виступати ансамбль традиційного понтійського танцю «Оморфуклес» міської громадської організації «Греки Одеси», виступ еврейського молодіжного театру «Шемеш» одеської асоціації «Україна-Ізраіль»

         Одеський туристичний інформаційний центр протягом 8-9 червня буде здійснювати роздачу рекламнох буклетів, безкоштовних квитків в музеї  м. Одеса, театри, флаєра зі знижками в одеські мазагини, ресторани.

        Запрошуємо Вас  познайомитись з цікавими туристичними маршрутами м. Одеси та відчути колорит міста.

         У дні проведення свят на різних майданчиках відбуватимуться концерти,  у яких візьмуть участь фольклорні колективи, запрошені до музею з різних районів Київщини, буде організовано виставку-ярмарок виробів народних майстрів (вишивка, ткацтво, народний розпис тощо). 

 Тож беріть друзів, коханих, сім‘ю і завітайте до найбільшого в Європі музею під відкритим небом у Пирогові.

Час роботи музею: з 10.00 до 19.00.                                  

1

Коментарі