Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Незвичайний фашизм.........

  • 23.01.14, 08:28
Незвичайний фашизм
Як Владімір Путін став прикладом для європейських праворадикалів
Матеріал друкованого видання
№ 3 (323)
від 16 січня
«Український тиждень»

«Путін – чесний і рішучий лідер, гідний поваги. На цьому етапі я не знаю, чи він буде нашим найкращим другом, а чи найгіршим ворогом. Але я радше не бачив би його серед ворогів». Ці слова належать європейцю. Не якому-небудь голові товариства французько-російської дружби, президентові німецького енергетичного концерну чи британському адвокатові, що наживається на олігархах із РФ. Їх сказав горезвісний Андерс Брейвік, масовий убивця норвезької молоді й ікона сучасного неофашизму в Європі. Чому ж російський лідер, такий антифашист на словах, став людиною, з якою найбільше хоче зустрітися найвідоміший нацистський злочинець сучасності?

http://tyzhden.ua/World/99066

1

Коментарі

123.01.14, 08:45

Бо вони близькі по духу. Однодумці!

    223.01.14, 08:59Відповідь на 1 від ЛанаСкала

    Бо вони близькі по духу. Однодумці!Та там ще й "Йобіка" мадярська...Це вони все цуки роблять.Вони експерименти наді мною проводили,і не тільки наді мною над цілим містом,тренувались в Мукачеві,а тепер в Києві вводять в дію свій задум...Вже просять,молять мене щоб не викладувала статті у блог.Пішли вони в жопу уродиДекілька днів назад вирахували де знаходжуся,навели своїх бійців з попередженням .Тепер сиджу зі струсом голови.Вже й мобілу не ношу,по сигналу вичисляють.Питаю що ж не вб"єте,яка ціль,хто заказчик?Чорні сатани,слуги д"явола...подохнуть скоро всі

      323.01.14, 09:08Відповідь на 2 від БілаКоролева

      Бо вони близькі по духу. Однодумці!Та там ще й "Йобіка" мадярська...Це вони все цуки роблять.Вони експерименти наді мною проводили,і не тільки наді мною над цілим містом,тренувались в Мукачеві,а тепер в Києві вводять в дію свій задум...Вже просять,молять мене щоб не викладувала статті у блог.Пішли вони в жопу уродиДекілька днів назад вирахували де знаходжуся,навели своїх бійців з попередженням .Тепер сиджу зі струсом голови.Вже й мобілу не ношу,по сигналу вичисляють.Питаю що ж не вб"єте,яка ціль,хто заказчик?Чорні сатани,слуги д"явола...подохнуть скоро всі Не вбивають, щоб залякать побільше людей. Не розуміють своїма мізочками, чо лавина народного гніву віл цього тількинаростає. Їм пиздець величезний вже скоро!

        423.01.14, 09:10Відповідь на 2 від БілаКоролева

        От вони й б"ються в конвульсіях і зі злості хочуть побільше знищити навколо себе! Народ переможе!

          523.01.14, 09:20Відповідь на 4 від ЛанаСкала

          От вони й б"ються в конвульсіях і зі злості хочуть побільше знищити навколо себе! Народ переможе!Треба вірити і боротися.
          Слава Україні!

            623.01.14, 09:21Відповідь на 3 від ЛанаСкала

            Бо вони близькі по духу. Однодумці!Та там ще й "Йобіка" мадярська...Це вони все цуки роблять.Вони експерименти наді мною проводили,і не тільки наді мною над цілим містом,тренувались в Мукачеві,а тепер в Києві вводять в дію свій задум...Вже просять,молять мене щоб не викладувала статті у блог.Пішли вони в жопу уродиДекілька днів назад вирахували де знаходжуся,навели своїх бійців з попередженням .Тепер сиджу зі струсом голови.Вже й мобілу не ношу,по сигналу вичисляють.Питаю що ж не вб"єте,яка ціль,хто заказчик?Чорні сатани,слуги д"явола...подохнуть скоро всі Не вбивають, щоб залякать побільше людей. Не розуміють своїма мізочками, чо лавина народного гніву віл цього тількинаростає. Їм пиздець величезний вже скоро!Мацкальня шваль паскудна.....

              723.01.14, 09:39

              Борімося, й поборемо!

                829.01.14, 10:29Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                Борімося, й поборемо!УКРАЇНА З БОГОМ!!!

                  929.01.14, 11:23Відповідь на 8 від БілаКоролева

                  Борімося, й поборемо!УКРАЇНА З БОГОМ!!! Надія на Господа.

                    1029.01.14, 11:25Відповідь на 9 від ЛанаСкала

                    Борімося, й поборемо!УКРАЇНА З БОГОМ!!! Надія на Господа.Він знає і допоможе.