хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Зброя 3-ї світової війни

  • 04.12.13, 13:50
Re: ЗБРОЯ ТРЕТЬОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ
Користувач: soko1 (IP-адреса прихована)
Дата: 11.04.2011 21:20ЗОМБI БРОДЯТЬ ПО ПЛАНЕТ
(Психотронна зброя – не фантастика, а реальність.Мій співрозмовник – професор, академік, дійсний член Міжнародної академії енергоiнформацiйних наук – Ігор Миколайович Павловець, який не один рік займається бiо-енергологiєю – наукою про біоенергію та її поля. I наша розмова з ним – про психотронну зброю або, як її ще називають, – пси-зброю.
ДУМКИ ЛЮДЕЙ – ЯК НА ДОЛОНI 
- Останнім часом точиться чимало розмов, появилися публікації про психотронну зброю. Але в них, як правило, більше припущень, ніж фактів. То чи є така зброя насправді чи ні? 

- Така зброя є. Існують генератори торсiйних полів. Їх дію перевіряли експериментально не один раз. Що таке торсiйне поле? Відкрили його порівняно недавно (інші називають - мікролептонне, адронне i т.д.), i не всі навіть вченi-фiзики його визнають, хоча існування торсiйного поля доведено, i, як бачите, навіть існують генератори. Працюють вони за принципом бiополя людини. Прилади i виникли після того, як було вивчено біополе людини. 
- Коли почався пошук пси-зброї? 
- Коли саме, сказати важко. В одному із своїх виступів генерал-лейтенант КДБ у відставці, Ханцевєров, який є президентом Міжнародної академії енергоiнформацiйних наук, сказав, що до 1937р. велика наука відкрито займалася питанням парапсихології. А з 1937р. по 1990р. ця тема була секретною. Нею займалися як окремі вчені, так i закриті лабораторії. Це, очевидно, була державна програма. Той же Кривоногов, кандидат фізико-математичних наук i «апостол» «Білого братства», був причетний до таких робіт, коли працював в інституті кібернетики. До речі, i у Львові, який також вважається одним з основоположників такого напряму, буда організація, яка займалася розробкою торсiйних генераторів, але там навіть не знали, що ці розробки можуть пізніше використовувати як пси-зброю. Проводилися роботи i в Києві. Причому на заводі «Арсенал» був спеццех, у якому виготовляли такі прилади. 
- Це часом не пов’язано з приладом Берiдзе? 
- Цілком правильно. Берiдзе – один з патріархів цієї справи. Він працював разом з Кривоноговим, а також з відомим вченим, віце-президентом Російської незалежної академії наук – Седлецьким. Взагалі, в цьому напрямі, який пов’язаний з біоенергією, у світі працює понад 40 лабораторій. У нас же, в колишньому СРСР, була лабораторія Охатрiна в Москвi. Там було створено спеціальну мікролептонну установку, яка може фіксувати навіть думки. Не дивуйтеся. Те, що думка матеріальна, – вже не містика. Доведено також, що є політ думок. До речі, один із знімків, на якому саме зафіксовано політ думки, було вміщено в одному з номерів журналу «Наука и жизнь» за 1991 рік. 
- Ви хочете сказати, що з допомогою такої установки можна «зчитувати» думки людей? 
- I не тільки це. Можна контролювати їх, коригувати, передавати людині словесні «настанови», які вона сприйматиме так, як свої. I ні відстань, ні перешкоди не завадять. 
- Тобто йдеться про можливість зомбування людей? 
- Так. 
- Що таке, з вашого погляду як вченого, зомбі i як здійснюють процес зомбування? 
- Саме слово «зомбі» появилося давно i зв’язано воно з тим, що в стародавні часи на Гаїті місцеві чаклуни вводили в організм людини отруту, а точніше – наркотик, виготовлений із висушеної жаби чи риби-кулi. Людина впадала на тривалий час в гіпнотичний стан i її закопували. Справа в тому, що цей розчин містить тетрадаксин, який паралізує на певний час нервову систему, i людина перетворюється в псевдомерця. По закінченню дії наркотику її викопували, i вона «оживала». Але з допомогою таких маніпуляцій людина перетворювалася в слухняного робота, здатного на будь-що, навіть стати покірним вбивцею. Звідси i пішло слово «зомбі». Зараз його вживають у тих випадках, коли відбувається свідоме чи підсвідоме втручання у підсвідомість людини, фіксація там певних дій чи команд. Після цього людина стає роботом, який може виконувати різні вказівки. Причому виконує це, не усвідомлюючи, що робить. 
ПСИХОТРОННИЙ ГЕНЕРАТОР ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО ПЕРЕВIРЯЛИ.
НА ЛЮДЯХ?
- Але чому постало питання про виготовлення такої страшної зброї? 
- А чому виготовили ядерну чи нейтронну зброю? Протистояння держав, гонка озброєнь передбачають пошук приорiтетiв в тих чи інших напрямках. Психотронна зброя дозволяє дуже швидко досягти задуму. Вона виводить з ладу головне – противника, i робить це в короткий термін незалежно від відстані i перешкод. 
- В яких напрямках ведеться розробка такої зброї? 
- Напрямки різні. Це i створення відповідних приладів, i залучення до роботи людей із сильним бiополем. Торсійне поле можна сконцентрувати чи розсіяти, з його допомогою можна впливати на велику аудиторію чи окрему людину. 
- Відповідаючи на перше запитання, ви сказали, що дію генератора торсiйних полів перевіряли експериментально. На кому – на людях? 
- Я особисто про такі факти не знаю. Хоча був в одній з аудиторій, де сиділо близько двохсот чоловік i де хотіли провести на нас такий експеримент. Але ми, знаючи, як діє цей генератор, які можуть бути наслідки, не дозволили цього. 
- А які наслідки такого впливу? 
- Будь-яке втручання в психіку людини може призвести до найнепередбаченiших наслідків. Це питання ще мало вивчене i дуже важко спрогнозувати наслідки такого насильницького впливу на підсвідомість. Але, займаючись цим питанням, можу сказати одне: навіть коли людину вводять у гіпнотичний стан, її нервова система зазнає травмування. 
«БIЛЕ БРАТСТВО» ЧИ «БРАТСТВО ЗОМБI.
- Починаючи з весни 1990р., як ми все пам’ятаємо, ніби за командою згори, розквітає на тривалий час телевізійне «зцiлительство»: Кашпiровський, Чумак, Джуна… Пригадуються навіть слова Кашпiровського: «Я знаю, як керувати масами». Що це – масовий експеримент? Тим більше, відомо, що в 1987р. Рижков, голова радянського уряду, схвалив великомасштабний план секретних досліджень із створення пси-зброї...
- Не знаючи всіх нюансів, важко відповісти. Можу висловити лише своє припущення. На мою думку, то була спроба відволікти людей від неприємних моментів перехідного періоду. 
- Але ж у пункті N4 згаданого вище документу значилося – створення альтернативних релігійних культів. I що бачимо? Те ж «Біле братство». Погодьтеся, викликає посмішку те, що навіть СБУ протягом року не могла знайти Кривоногова, в той час, коли його дуже легко знаходили тисячі нових прихильників цього «віровчення». 
- Повторюю, я не знаю усіх нюансів. Але провести зомбування молоді при теперішніх можливостях – не проблема. Що було в «Білому братстві»? Людей вводили у гіпнотичний стан i «вкладали» у підсвідомість певні команди. Мені особисто довелося роззомбовувати декількох чоловік. Це дуже складна робота. Очевидно, на цих хлопців i дівчат відразу впливали з кількох джерел; оскільки зомбування було досить сильне. Врешті-решт кількох чоловік таки вдалося вивести з такого стану. 
- А Девi Марію Христос теж зазомбували? 
- Я не можу це стверджувати, бо звик опиратися на документи. Але інтуїція i досвід підказують, що таке можливе. Я не відкидаю такого варіанту, що й Кривоногов теж діяв під чужим впливом. А щодо того, що його не могли довго знайти спецслужби, то сильні екстрасенси можуть генерувати свою біоенергію таким чином, що скеровують людей на інший шлях.
ЛЮДИНУ ВБИВАТИ НЕ ТРЕБА, ВОНА ЦЕ ЗРОБИТЬ САМА.

- У своїй розповіді ви згадували про якусь секретну львівську організацію … 
- Така організація була, але чим вона точно займалася, не знаю. До речі, про психотронну зброю свого часу підготували фільм члени Міжнародної академії енергоiнформацiйних наук (Малiн та інші вчені), який призначався для широкого глядача, але його так i не показали. Хоча демонстрували на міжнародному конгресі з питань біоенергетики. 
- А про що в ньому розповідалося? 
- Про те, що питання, пов’язані з біоенергетикою, дуже складні. I там, зокрема, показано, як на відстані можна «керувати» людиною. Проводився експеримент. Було взято банку з мурашками i бiоенергет (у народі - екстрасенс) через фото почав впливати на людину, яка перебувала на досить далекій відстані. Буквально через кілька хвилин ця людина почала несамовито чухатися. У фільмі є також виступи Ханцевєрова, Маменова про закриті лабораторії. Там навіть є документальні кадри з епізодом замаху на президента Філіппін, Маркоса, в 1967р. Вбивцею був типовий зомбі. Під час допиту його ввели в гіпнотичний стан i виявилось, що він зазомбований на чотирьох рівнях. На кожному з них він мав своє ім’я i виконував певні команди. Основна його мета – вбити Маркоса. Навіть якби він не захотів щось виконати, то зробив би це все одно автоматично, бо вплив іде на підсвідомість, а вона керує всіма м’язами. За цим зомбуванням стояли певні люди, які здійснювали «керування». (До речі, авторові матеріалу дозволили проглянути цей тригодинний фільм – авт.). 

- За останні десятиріччя було чимало спроб замахів на посадових осіб. Деякі вбивці виглядають настільки фанатичними (згадати хоча б вбивство Гандi), що, послухавши вас, мимоволі напрошується висновок: невже їх також зазомбували? 

- Якщо врахувати, що це можливо, то таке можна припустити. В газетних публікаціях було чимало припущень щодо зомбування тих, хто був причетний до партійної скарбниці i заподіяв собі смерть. Я наведу такий приклад. Є таке телуричне (земне) опромінювання (йдеться про геопатогенні зони). Воно впливає на судини мозку. У людини починаються галюцинації, головні болі, їй хочеться вирватися на простір, що i підштовхує її до самогубства. Вона робить це, навіть не усвідомлюючи, що з нею відбувається. А телуричне поле має таку ж природу, як i торсiйне. За цим принципом діють i торсiйнi генератори. I впливають вони сконцентрованiше, i не тривалий, як діє телуричне опромінювання, а досить короткий час. У людини само собою з’являється бажання накласти на себе руки. Ї не треба вбивати, вона вб’є себе сама. 
САМI РОЗРОБНИКИ ПСИ-ЗБРОЇ СТАЮТЬ НАЙЧАСТIШЕ ЖЕРТВАМИ
- У серпні 1991р. під час путчу генерал Кобець заявив про застосування проти захисників «Білого дому» психотронних генераторів. Деякі офіційні особи навіть говорили про американський крейсер «Юедкап», який в ті дні пришвартувався у Варнi i з борта якого велося спрямоване психотронне опромінювання...
- Я чув про це. Але потрібно опиратися на документальні підтвердження. 
- А можна захиститися від такого опромінювання? 
- Вчені зараз працюють над цим, але про результати їх досліджень говорити ще завчасно. 
- Тобто захисту поки-що немає? 
- Гарантованого – ні. 
- Як же розробники цієї зброї? Чи не ризикують вони своїм життям, працюючи з такою апаратурою? 

- Практика показує, що багато хто з них довго не живе. От недавно один із моїх добрих знайомих, який був причетним до розробок такого генератора, під час експериментів одержав «удар». Він катастрофічно почав втрачати зір, а через три дні його забрала «швидка». У передінфарктному стані. I таких випадків багато. Самі ж розробники i стають найчастіше жертвами. 
- Ви розповідаєте про страшні речі. Почуваєш себе беззахисним перед тими, хто має справу з такою апаратурою. А якщо хтось захоче скористатися нею? 
- Якщо ця зброя опиниться в руках, м’яко кажучи, непорядної людини чи групи людей, може бути дуже багато лиха.
- А таку зброю хтось контролює? 
- На жаль, контроль не дуже ефективний.
КРАЇНА-ЗОМБI – ЗОВСIМ НЕ ВИГАДКА 
- У багатьох викликав здивування фінал операції «Пустеля» в 1991р. американців проти військ Саддама Хусейна. Фанатичні iракцi раптом перетворилися у покірних овечок, які стадами добровільно здавалися в полон. Важко, наприклад, уявити собі, щоб ті ж самі мусульмани-чеченцi раптом вчинили без будь-якої на то причини так само. Але ситуація прояснилася, коли просочилася інформація про таємничий американський корабель, який перед цим тривалий час опромінював територію іракських позицій. Чи можливим є отакий психовплив, скажімо, на місто або країну? 
- Виходячи з наукових передумов, які випливають з бiоенергологiї, це в принципі є можливим. Наприклад, англійські бiоенергети провели серію експериментів «Фаунтiн» (від анг. – фонтан) в м. Брайтоні біля відомого фонтану «Олд Стайн». Вони протягом певного часу надсилали заряди позитивної біоенергії спочатку невеличкій групі людей, потім окремим районам, місту i т.д. Внаслідок цього там поліпшувалися ситуація, здоров’я людей, зменшувалася злочинність. Ідеї англійців поширилися в двадцяти країнах світу. 
- Чи можливо вивести таку пси-зброю на навколоземну орбіту i використати її проти людей? 
- Малоймовірно, бо є серйозне застереження: невідомо, як поводитиметься така зброя в космосі. Її промені здатні проходити крізь землю. I якщо, скажімо, впливати на одну територію, то цей вплив може бути відчутним на території, що знаходиться на протилежному боці планети. Пси-зброя через технічні неполадки може також вийти з-під контролю, а далі її дії передбачити важко. 
РЕМАРКА АВТОРА. У 1991р. в московські газети потрапила інформація про контакти ЦРУ i КДБ в питаннях спільного контролю над психотронiкою. Пізніше виявилися подробиці: документ під номером 174-90/16 підписали колишній голова КДБ, Крючков, i колишній міністр США, Уайнбергер. Як прокоментував його доктор біологічних наук, В.Канюка, який тоді був заступником академіка Глушка в НВО «Енергія», вчені займалися розробкою принципів, методів i засобів дистанційного безконтактного управління поведінкою біологічних об’єктів, в тому числі i людини. Він також поінформував, що ще в 1989р. було створено апаратуру, яка здатна при виведенні її на космічну орбіту коригувати поведінку великих мас населення, причому на території, яка дорівнює, скажімо, Краснодарському краю. 
- Це, можливо, здасться трохи наївним, а чи не може перебувати Україна під негативним впливом, бо якщо провести аналогію – ті ж симптоми: люди втратили впевненість у завтрашньому дні, вибухнула злочинність i т.д.?
- Теоретично можливо. Але для цього треба мати досить потужне джерело опромінювання, i воно повинно впливати безперервно.


КОЖНИЙ ПРЕЗИДЕНТ МАЄ СВIЙ ЕНЕРГОЗАХИСТ 
- На чолі держави стоїть президент. Чи можливий такий варіант, що, маючи таку зброю, можна зазомбувати першу особу держави i його команду? 
- Виходячи із законів бiоенергологiї, цілком можливо. 
- А методики захисту існують? 
- Такі методики є. Але справа в тому, що захист цей не від дуже сильних полів. Для того, аби захищатися від сильного поля, треба, щоб захист був це сильнішим. 
- Ваші пояснення наштовхують на думку, що навколо президентів є люди, які здатні створювати такий захист? 
- Зараз вже не є таємницею, що Горбачову такий енергетичний захист створювали декілька бiоенергетiв. До їх обов’язків входило захищати президента від енергетичних нападів, відшукувати у натовпі потенційно небезпечних людей i т.д. Небезпечних людей вони розпізнавали за аурою. Агресію видно на ній за чорними плямами. I ясновидці, яких по науковому називають телестезистами, це бачать. Дивлячись на загальну ауру, вони помічають вібрації агресії. 
- А як же тоді пояснити той випадок, коли на Красній площі мужчина спробував застрелити Горбачова: не помітив енергозахист? 
- Все охопити важко. Ідеального захисту немає. Але з іншого боку, коли мова зайшла про захист великих бізнесменів, то попросили групу бiоенергетiв навчити їхню охорону. Я відразу сказав, що не візьмуся. Причина проста, якщо людині приречено загинути, то вона загине. I жоден захист не врятує її. Наприклад, вбивство Рабiна. Там був досить сильний енергетичний захист. 
- Ви хочете сказати, що i в Ізраїлі є бiоенергети? 
- I не тільки люди такі є. Вже відомо, що саме там є i псизброя. Рабiну, як бачимо, було стільки відведено, i захист нічого не зміг зробити. Тому я сказав, що візьмуся за навчання не охорони бізнесменів, а самих бізнесменів. Чому? Бо щоб уникнути небезпеки, треба змінити людину внутрішньо. Це не просто слова. Є два види торсiйного поля: з лівостороннім i правостороннім обертанням. На відміну від електромагнітного поля тут подібне тягнеться до подібного. На практиці це виглядає так. Якщо я хочу відштовхнути зло, треба виявити любов. Якщо це не зроблю, то притягну до себе ще більше зла. Чому й говорять, полюби ближнього свого. Бо за законами бiоенергологiї зло повернеться або до самої людини, або до її родичів. Якщо бізнесмен непорядний, якщо його думки спрямовані на обман, шахрайство, вбивства, його рано чи пізно буде покарано тим же. 
- Ми знаємо випадки скандалів між Корчним i Карповим та Каспаровим i Карповим, коли Карпова звинувачували в тому, що під час матчу були в залі люди, які «заважали» його супротивникам грати. А під час зустрічі президентів таке можливе? 
- Чому ж ні. Але такі ситуації відпрацьовують. 
- Тобто відпрацьовують захист? 
- Так. Адже треба знати силу другої команди i на її захист підшуковують сильніший захист. 
- Ви хочете сказати, що сильніша команда може впливати на іншу сторону? 
- У зв’язку з цим на міжнародному конгресі у вереснi-жовтнi 1995р. в Алуштi, де обговорювали питання біоенергетики, було прийнято звернення до країн світу, щоб прийняти закон про заборону будь-якого енергетичного впливу на людей. В Російській думі відбулися перші слухання, i деякі результати вже є. Треба зрозуміти: це – страшна зброя, i жартувати з нею не можна. 
- Але ж закон – це папір. Як, наприклад, закони можуть зупинити людину чи групу людей, які мають сильну біоенергетику i здатні впливати на інших? 
- Це складне питання, i над його вирішенням працюють вчені. Але багато з нас, хто пов’язаний з цими проблемами, вірять у Космічний Розум. 
- У що? 
- Останнім часом наші вчені Акiмов, Шипов та інші (про це опубліковано понад 200 робіт), вивчаючи торсiйне поле, довели існування сьомої оболонки навколо Землі. Її називають по-різному: Космічний Розум, шар Нєчто i т.д. Інакше кажучи, ми всі знаходимося в єдиному iнформацiйно-енергетичному полі i всі впливаємо на нього, а воно на нас. Воно незримо контролює ситуацію. I, хочете – вірте, хочете – ні, за законами біоенергетики не допускає, щоб зло довго панувало. 
- Колись просочувалася інформація про те, що  Зараз західні розвідки почали працювати над тим, як через екран телевізора зомбувати населення.багато дешевих фільмів появилися на нашому кіноринку з пропагандою насильства, сексу i т.д. Чи не можна використовувати такі фільми як пси-зброю, приховану безвинною оболонкою? 
- Наведу досить показовий приклад. Американці проводили експеримент як зробити рекламу ненав’язливою i водночас дієвою. В один із фільмів нерекламного характеру через кожні 100 кадрів у стрічку було вмонтовано титр з написом: «Пийте кока-колу». Напис з’являвся через кожні 5 секунд лише на 1/24 секунди. Ніхто з 5 тисяч глядачів не встигли його «вихопити». I все одно рекламу було сприйнято. Після сеансу багато хто побіг купувати кока-колу. Напис змінювали, а результат був таким же. Це свідчить, як легко можна втрутитися у підсвідомість. Ще один засіб – накладання на звукову доріжку певної інформації, яка також не сприймається свідомістю, але засвоюється підсвідомістю. 
- I все ж, довідавшись про існування пси-зброї, випадків зомбування i про відсутність ефективних засобів захисту, підкажіть, як звичайній людині захистити себе? 
- Чим вища духовність людини, тим більшим є її енергетичний захист. Пробити його навіть сильним «зомбувальникам» не просто. 
Валерій САГАЙДАК.


7

Коментарі

14.12.13, 14:34

1. Шановна біополе - це електрічні імпульси. Їх фіксують енцефалограми
2. Ніхто з нормальний вчених (і навіть учнів, які не рахують горобців на уроці фізики, а вчать) не скаже що адронне поле і лептонне поле це одне і теж поняття. Адроне - це протони і нейтрони. Лептони - це електрони і нейтрино (мюонне, електронне і ін). Це абсолютно різні "поля"
3. Не задурюйте голову собі і користувачам ахінеєю

    24.12.13, 18:07Відповідь на 1 від Poroshenko

    Не задурюйте голову собі і користувачам ахінеєюІ правда - не задурюйте!
    А то так ЩЕ ЩО-НЕБУДЬ "РОЗКОПАЄТЕ" таке, чого ВАМ ЗНАТИ НЕПОТРІБНО!
    Вас зомбують - а Ви спокійно зомбуйтесь!

      34.12.13, 18:29

      Вот ще до психотронної колекції! - ЯК ЦЕ РОБИТЬСЯ?!!
      СОСНОВАЯ ШИШКА, ТРЕТИЙ ГЛАЗ, ЭПИФИЗ, КЛЮЧ К ПОДСОЗНАНИЮ
      http://blog.i.ua/user/295100/1004513/
      http://blog.i.ua/user/295100/1123027/

        45.12.13, 12:56Відповідь на 2 від Богдан Ляшко

        Не задурюйте голову собі і користувачам ахінеєюІ правда - не задурюйте!
        А то так ЩЕ ЩО-НЕБУДЬ "РОЗКОПАЄТЕ" таке, чого ВАМ ЗНАТИ НЕПОТРІБНО!
        Вас зомбують - а Ви спокійно зомбуйтесь!
        Порошенко прекрасно знає що СБУ приміняло ці методи на мені...Спочаткувони хотіли мене засунути в психушку,потім вбити,але їм це не вдалося.А не вдалося по тій причині,що я маю дуже сильне енергетичне поле.Видимо, коли навіть сиджу за компом передаю свої думки іншим...Не бійтеся дорогий Порошенко вночі будете спати добре......